Şimdi Ara

Bad Company 2 Vietnam CD Key Teslimatlar başladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield Bad Company 2 Vietnam CD Key Teslimatlarımız başlamıştır.

Battlefield Bad Company 2 Vietnam CD Key Teslimatlarımız başlamıştır. CD Key leriniz siparişinizi verirken kullandığınız e-mail adresinize gönderilecektir. Size çok uygun bir fiyat sunmayı çok isterdim fakat EA bu sefer fiyat politikasını değiştirip toptancılara Avrupa yla aynı fiyattan verdiği için fiyatlarımız diğer keylerde olduğu gibi malesef düşük olamayacak. Alış fiyatımız nerdeyse EA nın satış fiyatına yakın olduğu için CD Key lerimizi 17,99$ veya 25 TL den satışa sunuyoruz.

Saygılarımla.

Fiyat: 25 TL

Yorumlarımız:

http://forum.donanimhaber.com/m_38416269/tm.htm

Satıştaki son çıkan oyunlar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 20 Aralık 2010; 22:14:50 >

• Nazeg fiyati kontrol et istersen şuan ön sipariş fiyatı birazda düşük vietnamın...
  • Ea nin fiyati dusuk evet ondan bahsediyorsan. Malesef ustune 2-3$ koyarak satmak durumundayim.
  • Almak dert değilde.:) Ping sorunu olacak mı acaba bundada...Merak ettiğim o.
  • EA'de 14.99$ almak var iken, sizden 17.99'a almak pek mantıklı değil açıkçası. :)
  • Kardeş elinde kalmasini istemiyosan ea'nin fiyatindan sat bare herkes alırsa ea'dan sonra normal fiyatınada satamazsın elinde kalır
  • EA nın fiyatından satabilecek olsam neden satmayayım güzel kardeşim . Dikkat ederseniz mesajın başında da söyledim, sadece bu oyunda EA nın toptancı fiyatları çok yüksek, o yüzden haliyle 2-3$ kar koymak zorundayım. Ayrıca benim bildiğim EA nın sitesinden almanız için Amerika'ya bağlı kredi kartınız olması gerekiyor, duyduğumu söylüyorum. Hem de kredi kartı olmayan arkadaşlar için bu fiyat. Aldığım fiyata satmamı beklemiyorsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 3 Aralık 2010; 19:13:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

EA nın fiyatından satabilecek olsam neden satmayayım güzel kardeşim . Dikkat ederseniz mesajın başında da söyledim, sadece bu oyunda EA nın toptancı fiyatları çok yüksek, o yüzden haliyle 2-3$ kar koymak zorundayım. Ayrıca benim bildiğim EA nın sitesinden almanız için Amerika'ya bağlı kredi kartınız olması gerekiyor, duyduğumu söylüyorum. Hem de kredi kartı olmayan arkadaşlar için bu fiyat. Aldığım fiyata satmamı beklemiyorsunuz sanırım.

EA Store US'dan almak için o gerekiyor sadece. Avrupa mağazasından alırken bir sınırlama yok.
    Kredi kartı imkanı olmayanları da düşünmek lazım. Alan olmaz demek yanlış olur yani.

• quote:

EA nın fiyatından satabilecek olsam neden satmayayım güzel kardeşim . Dikkat ederseniz mesajın başında da söyledim, sadece bu oyunda EA nın toptancı fiyatları çok yüksek, o yüzden haliyle 2-3$ kar koymak zorundayım. Ayrıca benim bildiğim EA nın sitesinden almanız için Amerika'ya bağlı kredi kartınız olması gerekiyor, duyduğumu söylüyorum. Hem de kredi kartı olmayan arkadaşlar için bu fiyat. Aldığım fiyata satmamı beklemiyorsunuz sanırım.

Yok kardeş ben senin için dedim elinde kalmasin diye herkes alır sonra elinde patlamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: _birDost_

Yok kardeş ben senin için dedim elinde kalmasin diye herkes alır sonra elinde patlamasın

Kalmaz hocam merak etmeyin, herkeste kredi kartı yok sonuçta. Olmayan arkadaşlar bizden rica ediyorlar zaten, üstüne 3-5 koyup steam den de alıyoruz aynı şekilde.
  • Hocam Vietnam'ı almak istiyorum.
    Ayrıca Specact alıyor musunuz bilgi gerekiyor (5,5 $)
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri

Hocam Vietnam'ı almak istiyorum.
    Ayrıca Specact alıyor musunuz bilgi gerekiyor (5,5 $)

Alırız fakat BC2 yi de steam den almanız gerekir diye biliyorum. Çünkü kutulu BC2 cd keyleri steam de aktive olmuyor.
  • Steamden mi getiriyorsunuz siz bunu?
    Ben normal alacağım çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri

Steamden mi getiriyorsunuz siz bunu?
    Ben normal alacağım çünkü :)

Şu an satışta olan EA Downloader için, isterseniz Steam den de alırız, gift olarak.
  • Aslında aklımda almak var ama beni biraz bilgilendirmen gerek ilk defa cd key alıcam o yüzden olayın nasıl yapıldığını falan anlatman gerekiyor (eğer bunlara katlanırsan bana bi Pm at)
  • Ödemenizi yaptıktan sonra size cd keyinizin yani orjinal dvd nizin fotoğrafını gönderiyoruz, siz bu key i EA Downloader a girerek oyunu indirip oynuyorsunuz, bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

EA'de 14.99$ almak var iken, sizden 17.99'a almak pek mantıklı değil açıkçası. :)

alma ozaman sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

EA'de 14.99$ almak var iken, sizden 17.99'a almak pek mantıklı değil açıkçası. :)

doğru, o yüzden ben biraz önce EA'dan aldım. bu başlıkta reklamı yapılan (normalinden pahalı) alış veriş yöntemi, sanırım sadece ödeme yöntemi olarak kredi kartını kullanamayanlara sunulan bindirimli bir seçenek.
  • quote:

Ödemenizi yaptıktan sonra size cd keyinizin yani orjinal dvd nizin fotoğrafını gönderiyoruz, siz bu key i EA Downloader a girerek oyunu indirip oynuyorsunuz, bu kadar basit.

Bukadarsa tmm bi deneyelim
  • peki hem bad company 2'yi hem de bad company 2 vietnam'ı ayrı ayrı orjinal olarak mı satın almamız gerekiyor, yoksa orjinal olarak 15 dolara sadece vietnamı alsak, bad company 2'yi crackli download etsek online oynayabilirz miyiz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.