Şimdi Ara

Bad Company 2 Vietnam CD Key Teslimatlar başladı! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 günlük gecikmeden sonra teslimatlarımız başlamıştır. Önsipariş verenlerden başlanmak üzere cd keylerinizi e-mail adreslerinize göndermeye başladık.

Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 20 Aralık 2010; 22:23:41 >
  • beyler adam hizmet satıyor burda. yarın bigün bir kişi sorun yaşasa, oyunu kuramasa gene bu arkadaş ilgilenecek vs. vs. vs. yani arkadaşın yaptığında bi gariplik yok. forum adama güvenmiş ki ondan satın almak istiyor. bu elektronik alet alırken teknik servis hizmetini de satın almak için internet mağazalarından değilde vatan computer(sadece örnek) dan almak gibi bişey. hem herkesin kredi kartı yok. arkadaş onun için bile bu işi yapsa fırsatçılık olmaz bence bu. hayrına yapacak hali yok sonuçta. sanal kart açsın felan demiş birisi nete güvenmeyenler insanlar için. nete güvenmek veya güvenmemek değil mesele. sırf bu ayrıntılarla uğraşmamak için bile 2-3 tl fazladan verip almak isteyenler çıkabilir. sonuçta hizmet sektörü bu. yapılan eleştiriler çok anlamsız geldi bana. not : arkadaşı tanımıyorum.
  • Arkadaştan daha önceden Bad Company 2'yi almıştım 7 - 8 ay oynadıktan sonra cd-keyde bir sorun çıkmıştı, 3 saat gibi bir sürede arkadaş bana yeni bir cd key verdi ve kaldığım yerden devam ettim. O günden bu yana bir sorunum yok.. Aslında buda bir sorun değildi..

Bugün Bad Company 2:Vietnam'ı aldım, parayı hesaba yatırdıktan sonra 6 saat gibi bir sürede key elime geçti, gecikme yaşanmış sanırım ama bence bu kadar kısa süre gecikme değildir..

Kısaca arkadaş güvenilirdir ve BC2: Vietnam iyi bir oyundur öneririm.
  • Nazmi kardeşimden 4 tane bad company 2 cd keyi az öncede vietnam cd keyi aldım.Kendisine sonuna kadar güvenebilirsiniz.Herhangi bir sıkıntınızda mutlaka yardım eder ve paranız asla boşu boşuna GİTMEZ!!!
  • Yorumlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar. Siparişini veren tüm arkadaşların cd key leri gönderilmiştir.

Saygılarımla.
  • 20 aralık akşam saatlerinde vietnam cd key bana ulaştı.key de ufak bir problem yaşandı fakat naz_eg çok yardım sever ve güvenilir bir arkadaş .sorunla yakından ilgilenip sorunu çözdü.tereddütü olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla naz_eg den key alabilirsinizz...bu arada oyun gerçekten müthişşşş olmuş.Vietnam jungle atmosferini iliklerinize kadar hissettiriyoo..
  • Nazmi bey harika bir insan anında keyi teslim etti. Bu ondan aldığım 4. keydi ve hiç bir sorun yaşamadım bu zaman kadar. Gerçekten teşekkürler.
  • 3 adet badcompany2 ve 1 adet vietnam aldım, hizmetinden memnunum ve tavsiye ediyorum. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz
  • ................Yanlış konuya yazdım özür dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 22 Aralık 2010; 22:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

................Yanlış konuya yazdım özür dilerim...

Önemli değil hocam, arada benden alan arkadaşlar da Soner'in konuya yazıyorlar, sorun değil.
  • yarın bi sipariş vercem uygun zamanımda nazmi hocam vietnam için ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speech -- 22 Aralık 2010; 22:59:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMNR
    yarın bi sipariş vercem uygun zamanımda nazmi hocam vietnam için ;)

Ok hocam ne zaman isterseniz.
  • Nazmi Ustadan Bende Aldım Vietnam Cd Key'i Çok Memnun Kaldım Tavsiye Ederim Herkeze :)
  • bu sabah aldım 27 liraya cd keyi normal badcompany2 nin update yapılmasını bekliyom
  • Kardeş daha önce hiçbir şekilde online alışveriş yapmadım. Yani hiç tecrübem yok. Ayrıca kredi kartımda yok. Bu CD-key dağıtma olayını biraz açıklar mısın? Ödemeyi nereye yapıyoruz ve CD-key nereye geliyor? Bad Company 2 şuana kadar gördüğüm multiplayerı en zevkli ve gerçekçi oyun. Herkese tavsiye ediyorum. Ve Vietnam ek paketini de almak istiyorum. Bu arada kar koyma olayına hak veriyorum.
  • En basiti atm den kartsız işlemle para gönderebiliyorsunuz hesabımıza (hesaplarımızı sitemizden siparişinizi verirken öğrenebilirsiniz). Paranızı gönderdikten sonra sitemizde bulunan ödeme bildirimini doldurmanız yeterli. CD Key inizi belirtmiş olduğunuz e-mail adresinize gönderiyoruz.

Ödeme bildirimi için:

http://cdkeyshere.com/odeme-bildirimi.html
  • Havale olayını herhangi bir bankanın herhangi bir şubesinin atm sinden yapabiliyoruz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancancan1995

Havale olayını herhangi bir bankanın herhangi bir şubesinin atm sinden yapabiliyoruz dimi?

Şu an en uygunu Finansbank hocam, masraf almıyor hiç, ücretsiz.
  • çok şükür 8-9 liralık indirimi yakalayıp aldım =)
  • Arkadaşlar bende bir ay kadar önce 2 adet vietnam serıali aldım. Hiç sorun çıkmadı. Zaten sorun falan olursa Nazmi arkadaş 7/24 online hemen ilgilenir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.