Şimdi Ara

bad_pool_caller (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşiar asus k52jt kullanıyorum bir süredir ara ara mavi ekran alıyorrum.. özellikle torrent kullandığım esnada bad_poo_caller hatası vererek mavi ekran veriyor bilgisyar.. test amaçlı ramleri ve hdd yi değiştirdim yeniden win7 64 bit kurdum çözüm olmadı.. bilgisi olan biri varsa paylaşiırsa sevinirim
    antivirüs olarak microsoft securety essantial torrent programı olarak bittorrent kullanıyorum

ÇÖZÜM: REALTEK 8187SE wireless kartının 64 bit sistemlerden bu hataya yol açtığını öğrendim kartı intel chipsetli bir kartla değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 12 Ağustos 2012; 3:11:16 >

• şimdi tek ramle slotları tek tek denedim slotun birinde sorun yaptı diğerinde henüz sorun yok.. eğer slotla alakalı bir durum ise nasıl tamir edilebilir.. veri yolları ile alakalı olabilirmi çünkü toz v.s. olduğunu düşünmüyorum bilgisayar yeni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

şimdi tek ramle slotları tek tek denedim slotun birinde sorun yaptı diğerinde henüz sorun yok.. eğer slotla alakalı bir durum ise nasıl tamir edilebilir.. veri yolları ile alakalı olabilirmi çünkü toz v.s. olduğunu düşünmüyorum bilgisayar yeni..

Tamir edilmez ancak anakart değişir
  • slotlarlada alakası yokmuş yine yaptı..
  • direk servise gönderiniz uğraşmayın.
  • servise yollasam birşey yok diyip geri yollıyacaklar sinir katsayım artacak hiç gerekı yok..
    Şimdi düşündümde bu mavi ekranlar sadece torrent kullanırken oluyo son zamanlarda artmasının sebebide fiber internete geçmem.aktarım hızı sn de 1 mb nin üstüne çıktığında genellikle mavi ekran veriyor. daha önceden orjinalde atheros olan wifi kartını realtek ile değiştirmiştim acaba bununla alakalı olabilirmi
  • sorunun kaynağı REALTEK 8187SE ve ASUS K52J T arasındaki uyumsuzlukmuş intel chipsetli wireless kartı taktığımda sorun çözüldü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.