Şimdi Ara

Bad sector

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim leptopumun 3 ay once hdd sini değiştirdik hdd okumuyordu fln pek hatırlamıyorum. Neyse yeni hdd yi kullanalı 1 ay olmuştu ki veriler kaynaktan okunamıyor gibisinden hatalar almaya başladım en sonunda 2 hafta önce win acılırken ani bir mavi ekranın ardından kapanıyordu. 5-10 defa yeniden baslatıktan sonra acılıyordu. HD tune yi kurdum bad sector taraması yaptırdım %2.4. Damged Blocks cıktı windowsun acılmamasını buna bağladım(yanlıs bir baglantıda kurmuş olabilirim ) HDdat 2 ve hdd regenerator programlarını kulandım bi fayda yok low format da attım low formatın ardından bad sectorler arttı bad sectorler dağınık bi halde bulunuyor hdd 250gb en az yer kaybıyla bunları kesip atma yolu varmıdır. Şu arkadaş anlatmış (https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=37218495&p=1#37218495 ) ama ben anladığımı söyleyemem hd tune den cıkan sonucları atmaya calışıcam şimdi attığım low formattan önce (low formattan sonraki daha taramayı bitirmedi)
     Bad sector

• Tarama simdi bitti buyrun
     Bad sector
  • bence hiç uğraşmayın, eğer garantisi varsa bu diskte bad sector var diyip değiştirin, sonrasında verilerinizi hiç okuyamaz duruma geleceksiniz.
  • Garantisi yok kerdeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bad sector'lü HDD + SSD
    5 yıl önce açıldı
    Bad Sector-Lowlevel Format
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.