Şimdi Ara

Badana boya nasıl yapılır, zımpara konusu. Bilenler gelsin (+25 lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evin badana boyası geldi, ama 1-2 sene daha idare etmeyi düşünüyorum. Öyle duvarlara fazla çivi çakan, birşeyler yapıştıran birisi değilim. Normal sıva üstüne boya var şuan duvarda.

1-2 sene sonra nasılsa badana boya yaptıracağım diye, duvar kağıdı alıp evin bir odasındaki tek bir duvarı duvar kağıdı ile kaplamayı düşünüyorum.

Daha önce çok küçükken böyle birşey yapılırken yardım etmiştim, ama tek başına işe kalkışınca merak ettiğim şeyler oldu.

Şimdi ben evin bu haline direk boya badana yapsam olur, sırıtmaz. Ama duvar kağıdı yaptıktan sonra boya badana olurken,

-o duvar kağıdının çıktığı yer zımparalanacak mı?
    -Zımparalanması büyük bir iş mi?
    -3 kuruşluk göz zevki için zımpara derdi göze alınır mı?
    -Duvarı komple değil de bölgesel olarak şerit şeklinde duvar kağıdı ile kaplasam, sadece o bölgenin zımparalanması yeter mi? (Yani bölgesel zımpara olur mu, hani tüm duvarı zımparalamasam da sadece şeritleri zımparalasam?)

Bu 4 soruma bilirkişilerden ve tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum..

(Konu doğru yerde mi bilmiyorum, admin senden de rica ediyorum soğutma insanı forumdan cevap gelsin zaten hortlatacak değilim..)

• Anladım hocam. Ya aslında neden böyle birşey istiyorum, duvara zaten daha önceden şu arkası yapışkanlı ufak desenli camlardan yapıştırmıştım. O camlardan birini kaldırdım boyayı kavlattı. Hani zaten zımpara olacak gibi hissediyorum. Bilmiyorum acaba zımpara ister mi orası, eğer anlarım diyorsan akşam bi resim çekip ss atayım tavsiyene göre hareket ederim.
  • dekoratif boyalar var desenli belki hoşuna gider ama bütçe meselesi tabi
  • Hocam kağıt işi sikintili tavsiye etmem

Zimpara degilde mala ile kaziman gerek duvari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +25 nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.