Şimdi Ara

BAĞIMLILIĞIMDAN KURTULAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şeker bağımlılığımdan nasıl kurtulabilirim lütfen yardımcı olun sporcu sağlıklı beslenen arkadaşlar ne önerir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şekeri bırak

• Şekeri bırakmanı öneririm

• Hocam Şekeri ne çeşitte yiyorsunuz ? Asitli tatlı içecekler ise filtre kahve - esperesso tarzı şeyler için .

Ekmek makarna türevi şeyler için kepekli pirinç veya kepekli makarna en azından daha iyi olduğunu düşünüyorum bunun yanı sıra çikolata gofret tarzı ise %70 80 kakao oranlı çikolatalar var onları deneyin ama tatlı isteğini bastırmak için aklıma gelenler bunlar.
  • 720p-izle.com
    That Sugar Film izle, 1080p T�rk�e Altyaz�l� izle - 720p film izle
    https://720p-izle.com/izle/altyazi/that-sugar-film.html

• Yavaş yavaş azaltın sonra şeker yemeyi bırakın

• sekeri ve gluteni 2 ay once bıraktım. kafanızda bitirirseniz ve yeterince sebebiniz olursa, zorlanmazsınız. normalde tuzlu yerine tatli seven biriydim. asitli içeceği yılda 1-2 kez içerdim en fazla.

ilk ay insanın aklına cok yemek geliyor. makarna fotografına bile canım cekmişti. alternatif düşünmeye calısıyordum. tatlı yerine konulacak seyler. bir keresinde pirinc unuyla ve pekmezle kek yapmıstım. tadı kotuydu. boyle tarifler bulup maceralara hiç gerek yok. en iyisi yememek %90 tadı kotudur cunku seker ve unun yerini asla tutamaz. ilk rafine sekeri birakmıstım sonra pekmez ve balı.

2.ay bitti suan canım cekmiyor. yanımda ne pastalar yendi ama simdiye kadar hiç bir kereden bir şey olmaz bi tane yiyim demedim. sana da tavsiye etmem. bu arada gunde 1 porsiyon meyve yiyorum. maksimum 15 gr şeker. kuru meyve gibi seylerden uzak dur 1 tanesinde yogun seker oluyor. onun yerine meyve yesen daha cok yersin gramaj olarak. internetten kaç gr seker içerdigine bakabilirsin. kırmızı meyveler elma az seker içerir. kavun karpuz incir muz vs cok seker içerir

turşu, salça, yogurdun içinde bile seker cikabiliyor onlara da dikkat etmeni tavsiye ederim.

ben hiç alip denemedim ama stevia diye bir bitki var. onu kaynatıp suyunu tatlandırıcı olarak kullanıyorlar. abanmadan onu deneyebilirsin.

keske son kez dondurma ve pastaya yeseydim diye dusunmustum. o yuzden son kekini ye ve öyle bırak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşamdan Bıktım
    6 yıl önce açıldı
    Egzamadan kurtulamıyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam Şekeri ne çeşitte yiyorsunuz ? Asitli tatlı içecekler ise filtre kahve - esperesso tarzı şeyler için .

Ekmek makarna türevi şeyler için kepekli pirinç veya kepekli makarna en azından daha iyi olduğunu düşünüyorum bunun yanı sıra çikolata gofret tarzı ise %70 80 kakao oranlı çikolatalar var onları deneyin ama tatlı isteğini bastırmak için aklıma gelenler bunlar.
    Bisküvi yiyorum durduramıyorum günde 2 pakete çıktı çok hızlı kilo alıyorum paniklemeye başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

sekeri ve gluteni 2 ay once bıraktım. kafanızda bitirirseniz ve yeterince sebebiniz olursa, zorlanmazsınız. normalde tuzlu yerine tatli seven biriydim. asitli içeceği yılda 1-2 kez içerdim en fazla.

ilk ay insanın aklına cok yemek geliyor. makarna fotografına bile canım cekmişti. alternatif düşünmeye calısıyordum. tatlı yerine konulacak seyler. bir keresinde pirinc unuyla ve pekmezle kek yapmıstım. tadı kotuydu. boyle tarifler bulup maceralara hiç gerek yok. en iyisi yememek %90 tadı kotudur cunku seker ve unun yerini asla tutamaz. ilk rafine sekeri birakmıstım sonra pekmez ve balı.

2.ay bitti suan canım cekmiyor. yanımda ne pastalar yendi ama simdiye kadar hiç bir kereden bir şey olmaz bi tane yiyim demedim. sana da tavsiye etmem. bu arada gunde 1 porsiyon meyve yiyorum. maksimum 15 gr şeker. kuru meyve gibi seylerden uzak dur 1 tanesinde yogun seker oluyor. onun yerine meyve yesen daha cok yersin gramaj olarak. internetten kaç gr seker içerdigine bakabilirsin. kırmızı meyveler elma az seker içerir. kavun karpuz incir muz vs cok seker içerir

turşu, salça, yogurdun içinde bile seker cikabiliyor onlara da dikkat etmeni tavsiye ederim.

ben hiç alip denemedim ama stevia diye bir bitki var. onu kaynatıp suyunu tatlandırıcı olarak kullanıyorlar. abanmadan onu deneyebilirsin.

keske son kez dondurma ve pastaya yeseydim diye dusunmustum. o yuzden son kekini ye ve öyle bırak.
    Kırmızı elma yeşil elma fark ediyor mu

• yema
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

yema
    blok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB

Kırmızı elma yeşil elma fark ediyor mu

Alıntıları Göster
    belki yeşilde daha azdır diye baktım ama ikisi de 10gr şeker içeriyor internete göre.

çok hızlı kilo alıyorum demişsin şekeri bırakmak sana cok yardımcı olur. nişasta ve şekeri cok miktarlarda ve sık tüketmek insülin seviyelerini arttırır. sürekli insülin seviyelerine maruz kalan hucreler insülin reseptör miktarlarını azaltır. hücreler insülini umursamayınca glikoz alamaz. boyle olunca pankreas bu duruma daha cok insülin salgılayarak tepki verir. boylece glikozun hucrelere ulasması icin daha cok insulin seviyelerine ihtiyac duyulur. insülin aynı zamanda yag uretimini ve depolanmasını destekler. bunun sonu tip 2 şeker hastalıgına kadar gidiyor.

karbonhidrat yerine protein yag sebze agirlikli beslenmeye calıs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.