Şimdi Ara

Bağımlılık yapacak oyun !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun yıllardır tüm pc oyunlarını takip ederim alırım yüklerim 2 saat sonrada silerim. Su ana kadar zihnimde yer etmiş oyunlar devil may cry 4 , beowulf , lotr return of the king , eragon , ve bully ne tür oyunlardan hoşlandıgımı anladınız. 3. insan gözüyle karakterimi yönlendirebileceğim oyunlar ve fantastik oyunlar . Sizdem oyun tavsiyesi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• Bağımlılık istiyorsan Word Of Warcraft (Şuan 19GB yeni ek paket ile 24Gb) ki bu rakam bir mmorpg oyununa göre oldukça yüksek. Yalnız başlamanı tam olarak önermiyorum çünkü gerçekten bağımlılık yapar.. Normal bir MMO değil RP olarak yani sinematiklerle birlikte oyunculara hikayeyide anlatıyor.Zaten oyuna başlamadan önce hikayeyi okursan ve bir arkadaş gurubuyla oyuna başlarsan .. Off off tadından yenmez Mikrofonlarla fln konuşarak oyundaki zindanlara girince acayip zevkli olur.Yani anlatılmaz yaşanır bir oyun.Blizzard oyunu yani sonuçta =)

Mesela bu Wrath of the Lich King'in traileri ;

http://www.youtube.com/watch?v=eMRhnC4-QGQ&feature=related

(Buradaki Lich King zamanında insanların prensiydi ve scourge (Virüslü yaratıklar) a karşı savaşıyordu. Daha sonra bir tuzak ile virüsden etkilenerek Scourge tarafına geçip kendi insanlarını , kendi şehirlerini yok etti krallığı basıp babasını öldürdü.(Warcraft 3) Daha sonrada Scourgenin başına geçerek LICH KING oldu.. Hikayesi çok ama çok epic...

Oyunun sadece soundtrackları bile efsane (Pek çoğu Fransız Operası tarafından seslendirilmiş) Gerçekten kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 3 Ağustos 2010; 17:49:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Bağımlılık istiyorsan Word Of Warcraft (Şuan 19GB yeni ek paket ile 24Gb) ki bu rakam bir mmorpg oyununa göre oldukça yüksek. Yalnız başlamanı tam olarak önermiyorum çünkü gerçekten bağımlılık yapar.. Normal bir MMO değil RP olarak yani sinematiklerle birlikte oyunculara hikayeyide anlatıyor.Zaten oyuna başlamadan önce hikayeyi okursan ve bir arkadaş gurubuyla oyuna başlarsan .. Off off tadından yenmez Mikrofonlarla fln konuşarak oyundaki zindanlara girince acayip zevkli olur.Yani anlatılmaz yaşanır bir oyun.Blizzard oyunu yani sonuçta =)

Mesela bu Wrath of the Lich King'in traileri ;

http://www.youtube.com/watch?v=eMRhnC4-QGQ&feature=related

(Buradaki Lich King zamanında insanların prensiydi ve scourge (Virüslü yaratıklar) a karşı savaşıyordu. Daha sonra bir tuzak ile virüsden etkilenerek Scourge tarafına geçip kendi insanlarını , kendi şehirlerini yok etti krallığı basıp babasını öldürdü.(Warcraft 3) Daha sonrada Scourgenin başına geçerek LICH KING oldu.. Hikayesi çok ama çok epic...

Oyunun sadece soundtrackları bile efsane (Pek çoğu Fransız Operası tarafından seslendirilmiş) Gerçekten kaliteli
    açıklamam yetersiz olmuş kusura bakma Online istemiyorum ben 1.5 ay sonra okul başlayacak kötü olur benim için

• Devil May Cry 3'ü oynamadıysan kesinlikle oynamalısın bir kere. Şahsen 4. oyundan daha fazla yeri vardır gönlümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekobi

Devil May Cry 3'ü oynamadıysan kesinlikle oynamalısın bir kere. Şahsen 4. oyundan daha fazla yeri vardır gönlümde.
    Online istersen Knight Online Turkko Tavsiye ederim Fakat normal oyunda nfs underground2 yada Test Drive unlimited tercihimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkqartal

Online istersen Knight Online Turkko Tavsiye ederim Fakat normal oyunda nfs underground2 yada Test Drive unlimited tercihimdir

Alıntıları Göster
    The Witcher
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

The Witcher

Alıntıları Göster
    fifa 2005 oyna aga süper oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

fifa 2005 oyna aga süper oyun

Alıntıları Göster
    Prince Of Persia Warrior Within çok sürükleyici oyundur..!

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderBorn

Prince Of Persia Warrior Within çok sürükleyici oyundur..!

Alıntıları Göster
    Prototype
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

Prototype

Alıntıları Göster
    Assasin's Creed 2
    Batman: Arkham Asylum
    Splinter Cell : Conviction
    Metro 2033
    Blur
    Dragon Age: Origins
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Capone!

Assasin's Creed 2
    Metro 2033
    Blur
    Dragon Age: Origins

Alıntıları Göster
    Battlefield Bad Company™ 2
    Borderlands (cartoon görüntüleri olan fps bir oyun ama ii baya )
    Kane & Lynch kesinlikle öneririm gayet balşarılı bi oyun.bu yakınlarda 2.side çıkıcak
    assassins creed 1
    mirrors edge fps ama baya zevk alarak oynicağını tahmin ediyorum
    Transformers - War for Cybertron grafikleri falan baya ii bi oyun ama ben fazla sevmedim netten bakabilirsin resimlere

• quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

Kane & Lynch kesinlikle öneririm gayet balşarılı bi oyun.bu yakınlarda 2.side çıkıcak
    assassins creed 1
    Transformers - War for Cybertron grafikleri falan baya ii bi oyun ama ben fazla sevmedim netten bakabilirsin resimlere

Alıntıları Göster
    Metro 2033
    Company of Heroes

• quote:

Orijinalden alıntı: Günahkâr

Metro 2033
    Company of Heroes

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_676/tt.htm
    buyur bu da konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Presto manifesto

The Witcher

RPG oyunudur. Orta seviye bir ingilizcen varsa bağlar kendine. Combat sistemi güzeldir. Tabi sana DMC deki keyfi vermez ama eğlendirir. Oyunu bitirirsen ve beğenirsen RPG camiasına girmek istersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brampr

quote:

The Witcher

RPG oyunudur. Orta seviye bir ingilizcen varsa bağlar kendine. Combat sistemi güzeldir. Tabi sana DMC deki keyfi vermez ama eğlendirir. Oyunu bitirirsen ve beğenirsen RPG camiasına girmek istersin.

Alıntıları Göster
    Dragon Age ve wow olabilir bağımlılık diyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeelCatcher

açıklamam yetersiz olmuş kusura bakma Online istemiyorum ben 1.5 ay sonra okul başlayacak kötü olur benim için

peggle die bir oyun duydunmu ya da oynadınmı bilmiorum ama hastalık yapar....büyük oyun sitelerinden 9.5 in altında puan almayan peggle serisi tam bir bağımlılık oyunu..üstelik 20-30 mgbyte gibi ufak bir boyuta sahip...bütün serisini oyna tavsiye ederim...en kötü 100 kere bitirmişimdir...hele bir de yanında birisi olursa deyme keyfine...bi kapışırsın onunla başından kalkamazsınız...ben genelde yanımda kimse olmadığı için hikaye modunu oynadım ama iki kişilik te ayrı bir tat katdığı gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkqartal

okumadın galiba.adam online oyun istemiyor.galiba yarış oyunu da istemiyor.TPS aksiyon oyunu istiyor.
  • quote:

The Witcher

Ben de onu öneririm. Başları baya sıkıcı geliyo ama biraz sabretmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

quote:

The Witcher

Ben de onu öneririm. Başları baya sıkıcı geliyo ama biraz sabretmelisin

Alıntıları Göster
    peggle zuma gibi abi :D o tarz birsey istemiyorm ben witcher yükledm fable gibi sabrediyorm bakalm düzelir inş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

assassins creed 1

Alıntıları Göster
    borderlands oynadm hoşuma gitmedi ya grafikleri bir fps oyununa yakışmamıs transformers de oynadm grafikleri üstün seviyede ama robotların carpıstıgı bir oyn ne kadar heyecan verici olabilir ki battlefield bad company2 'yi bitirdm bu arada 1. oyununa göre epey şaşırtıcı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.