Şimdi Ara

Bağırsak Sendromu ve Askerlik Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar. 29 yaşındayım Bursadan yazıyorum

Yaklaşık 5.6 senedir bana yaşadığım sıkıntılar nedeniyle irtabble bağırsak sendromu tanısı koyuluyor ama devlet hastanelerinde doktorlara derdimi anlatamıyorum dinlmeden hep ilaç yazıyorlar. bu zamana kadar çoğu ilacı kullandım fayda etmedi.

Mart ayında birde safra kesesi ameliyatı oldum çok sıkıntılı bir ameliyat geçirdim.

Şuanki güncel durumum 68 kiloya düştüm 7 kilo verdim 2 ay içinde. hiç birşey yiyemiyorum ne yersem yiyeyim dokunuyor sürekli gaz ve karın alt bölgesinde yanma sıkışma var acı çekiyorum. tuvaletimi tutamıyorum altıma kaçırıyorum sürekli her gaz çıkışınca sıvı çıkıyor iç çamaşırı değiştirmekten bıktım. ve makat bölgesinde büyük şişlikler çıkıp kayboluyor. ve vücudumun çeşitli yerlerinde ufak ufak sivilceye benzer çok acıyan izler çıkıyor..

Ben bu durum nedeniyle aile hekiminden gastroya sevk edildim askerlik için, hastaneye gittim doktor dinlemedi altıma kaçırıyorum diyorum stres varmı diyo ya ne alaka, bana arızalıdır askerliğe elverişlidir yazmış. benim elimden tutup tuvalete götürüyorlar ben askerlik görevimi nasıl yapacağım?

Ve bugün askerlik şubesine gittim itiraz ettim beni yine aynı hastaneye heyete gireceğimi söylediler ve herşeyi güzelce anlat dediler. şimdi bu heyet nasıl muayne edeceklermi beni tekrardan nasıl olacak? bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun, harici olarak ben gidersem orda çok sıkıntı yaşıcam ve bir tek rezil olmadığım yer orası kaldı ordada hep hastanelere gitmek zorunda kalacağım lanet olası tanı koyulamadı bir türlü neyim varki uygulamasından giriyorum, çölyak hastalığı bağırsak sendromu ve crohn hastalığı tanısı koyuyor bana sistem şikayetlerimi yazınca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.