Bildirim
Bağlantı FELÇ!!!
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hakkım haram olsun ttnet ben log in bile olamıorum ya aşşağılık insanlar...........vericeginiz hizmetinde sizinde.............. -
quote:
Orijinalden alıntı: Melladin
hakkım haram olsun ttnet ben log in bile olamıorum ya aşşağılık insanlar...........vericeginiz hizmetinde sizinde..............
aynen deli oldum şu an, zorla bi raid bulduk tam da bu sırada yapılır mı bu....... -
Succes! te kalıyoquote:
Orijinalden alıntı: NaebLisquote:
Orijinalden alıntı: Melladin
hakkım haram olsun ttnet ben log in bile olamıorum ya aşşağılık insanlar...........vericeginiz hizmetinde sizinde..............
aynen deli oldum şu an, zorla bi raid bulduk tam da bu sırada yapılır mı bu.......
Alıntıları Göster
oyuna girsede ping 15-20k
ve tam raid saati
-
tam ben OS25 de boss fightın ortasındayken başladı ... bu TTNET deki ahmaklar zamanlamayıda iyi yapıyor :S
Yaptıkları işi biraz düzgün yapsalar ztn 32Mbit bu ülkeye 2 yıl önce gelirdi ...şimdi değil
quote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
Succes! te kalıyo
ve tam raid saati
aynen ya birazdan ulduar var dün kaçırdım yaz okulundan dolayı bugun de TTNET sağolsun kaçıracam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 30 Temmuz 2009; 20:42:57 >
-
Ben de 6 saattir patch indiriorum 400 mb lik patch daha 142 mb doldu 6 saatte. Bundanmış demek. Deli olacam.quote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
Succes! te kalıyo
ve tam raid saati
Alıntıları Göster
-
Bu konuyu tam 7 dakika da açtı. Resmen soyuluyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Ben de 6 saattir patch indiriorum 400 mb lik patch daha 142 mb doldu 6 saatte. Bundanmış demek. Deli olacam.
Alıntıları Göster -
dostlar ben voa25deydim tam bosus keserken bu olay oldu giridm paladin furi hands duruyo lootmaster bana vericekti heralde ama gelemeidm onu nasıl geri alabilirim tıklıorum ama alamıorum ticket açtım ama bi faydası olurmu emblemlerde gitit bu arada -
off rezil ttnet ulduar wardı bugün yattı heraldequote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Ben de 6 saattir patch indiriorum 400 mb lik patch daha 142 mb doldu 6 saatte. Bundanmış demek. Deli olacam.
Alıntıları Göster
Dipnot : Private serverlarda daha az lag war
-
vay dedim acaba tek bendemi problem bakayım siteye baya yaşayan varmış :D şaşırmadım ama nedensequote:
Orijinalden alıntı: Blaze`
off rezil ttnet ulduar wardı bugün yattı heralde
Dipnot : Private serverlarda daha az lag war
Alıntıları Göster
-
Bizimde ulduar yattı. Oyundaki ping 14500 venttekisie 69800quote:
Orijinalden alıntı: brightlance.an
vay dedim acaba tek bendemi problem bakayım siteye baya yaşayan varmış :D şaşırmadım ama nedense
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
Bizimde ulduar yattı. Oyundaki ping 14500 venttekisie 69800
Alıntıları Göster
yerime başkasınıda almışlar
çıldırmak üzereyim
-
Bende Kablonet (Uydunet) var ama benim de bağlantı gg oldu. Gitti güzelim Ulduar.quote:
Alıntıları Göster -
şu anda acayip kötü bağlantı dalgalı geliyor sankı kesiliyor arada bi sorna tekrar geliyor garip ....quote:
Alıntıları Göster -
arkadaşlar 15k msden bassetmiş ben onuda göremiyom giremiyom :D oyuna kablo falanda olduguna göre tr felç / şuan düzeldi sanırsamquote:
Orijinalden alıntı: Raistlin2212
şu anda acayip kötü bağlantı dalgalı geliyor sankı kesiliyor arada bi sorna tekrar geliyor garip ....
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlance.an -- 30 Temmuz 2009; 20:59:51 > -
Yok ne düzelmesi hala aynı Ankesörlü telefondan arayıp küfürü basacamquote:
Orijinalden alıntı: brightlance.an
arkadaşlar 15k msden bassetmiş ben onuda göremiyom giremiyom :D oyuna kablo falanda olduguna göre tr felç / şuan düzeldi sanırsam
Alıntıları Göster
-
Ben de msne giremiyorum bazı websiteleride açılmıyor herkesde böyle sanırım.quote:
Yok ne düzelmesi hala aynı Ankesörlü telefondan arayıp küfürü basacam
Alıntıları Göster -
düzeldi bende geçmiş olsun hepinizequote:
Yok ne düzelmesi hala aynı Ankesörlü telefondan arayıp küfürü basacam
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: PhØxien
düzeldi bende geçmiş olsun hepinize
bendede düzeldi ama çok geç...
millet ulduarda -
bendede düzeldi :Dquote:
Orijinalden alıntı: Blaze`
düzeldi bende geçmiş olsun hepinize
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X