Şimdi Ara

Bağlantı gidiyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hadtadır bağlantı sorunum var sorun şöyle bağlantı normal durup dururken kayboluyor 1 saniyelik sonra geliyor modem cp den bakıyorum bağlantı hiç gitmemiş ip de değişmemiş bazen çok sık oluyor ama saniyelik 1 sn gibi bu internet bağlantısından kaynaklanan birşeymi yoksa bizim networkde mi bir sorun var switch yaparmı bunu 3com un 48 lik bir switchini kullanıyoruz 48 port ta dolu makinalarımızda ne spy nede virüs var deepfreeze kurulu lütfen yardımcı olun 1 haftadır çekiyorum bu belayı...

• aynısı 4-5 gündür bende oluyor.. bir sayfa açıyorum "sayfa görüntülenemiyor" diyor. "yenile" diyorum hemen açıyor. bazen çok sık kopuyor bazen uzun aralıklarla...
  • valla sinir etti beni ya internet cafe burası gelen gidiyor bu olay yüzünden 1 haftadır baltaladı işlerimizi telekomu arıyoruz sorun yok diyolar anlamadım gitti... Bazıları bu 256 nın 512 olma olayından dolayı olduğunu söylüyolar ama.. bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyhidden

valla sinir etti beni ya internet cafe burası gelen gidiyor bu olay yüzünden 1 haftadır baltaladı işlerimizi telekomu arıyoruz sorun yok diyolar anlamadım gitti... Bazıları bu 256 nın 512 olma olayından dolayı olduğunu söylüyolar ama.. bilemiyorum

sana geçmiş olsun kardeş.... hangi, ildesin acaba..... bende şu an baktım bugün 5 saatte tam 60 kez kopmuşum.......
  • izmitteyim ama ben bağlantı gitmiyor olabilir çünkü modem den control ediyorum ip değişmemiş bağlantı süreme bakıyorum artık en son resetleme süremden itibaren ne kadar olmuşsa o kadar yazıyor... Ama bağlantı kayboluyo bazen işte saniyelik ilginç kafama takılan bu aslında modemde kopmuş gözükmüyor ama bağlantı gidiyor devamlı saniyelik... Sizdede öylemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyhidden -- 24 Ekim 2005, 16:40:09 >
  • bende bursadayım.....gerçi sinyal göstergelerine bakıyorum onlarda iğrenç...neyse bakıcaz artık deli oldum deliiiii
  • telekomdan kaynaklaı bu ya
  • Bende de aynı sorun vardı. Modemin firewall'unu kapattım ve sisteme sabit ip verdim sorun düzeldi.
  • firewall zaten kapalı sistemde sabit ip de benim modem zoom x4 sizlerinki nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.