Şimdi Ara

Bağlantı hızım neden bu kadar düşük ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • download yaparken hızımın 150 kb çıktığını hiç görmedim IDM ile indiriyorum kabloyla bağlanıyorım gereksiz uygulamaları kapatıyorum genede hız artmıyor.bağlantı türümde NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ tarifesi neden bu kadar düşük hız alıyorum ?

• 30 kişi okumuş bir kişi bile cevap yazmadı napabilirim hızı atırmak için tarifede 8 (Mbps) kadar diyor
  • Hızınız modemde 52KB/sn olarak ayarlanmış.Daha önce 8e kadar kullanıyor muydunuz? Arayın ttneti bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 28 Nisan 2012; 12:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rslinks

Hızınız modemde 52KB/sn olarak ayarlanmış.Daha önce 8e kadar kullanıyor muydunuz? Arayın ttneti bence.

sürekli böyleydi sadece bugün tarifelere baktığımda farkettim 8Mbps' kadar olduğunu
  • Muhtemelen adil kulllanım kotasını geçtiğin için hızını kesmişler foruma az dikkat etsen anlardır millet isyan ediyor bunu yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakata Gintoki

Muhtemelen adil kulllanım kotasını geçtiğin için hızını kesmişler foruma az dikkat etsen anlardır millet isyan ediyor bunu yüzünden

kotam en fazla 40 gb o da sadece 1 kereliğine oldu ve kota sıfırlandığındada aynı hızı alıyorum.
  • Kota 25 GB ne olursa olsun geçmişsin şuan için diyeceğim bekle kotan 0'lansın baktın hız gene düşük ara hemen TTneti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kota 25 GB ne olursa olsun geçmişsin şuan için diyeceğim bekle kotan 0'lansın baktın hız gene düşük ara hemen TTneti

tavsiye için sağol tekrar deneyeceğim ama fayda etceğini zannetmiyorum
  • quote:

Kota 25 GB ne olursa olsun geçmişsin şuan için diyeceğim bekle kotan 0'lansın baktın hız gene düşük ara hemen TTneti

Kota 25den 50ye çıkarılmadı mı nisan ayıyla birlikte?

Hızın böyle olması için santrale çok uzak filan olmanız gerek.Siz bence hep böyle ise arayın ttneti hat iyileştirmesi filan isteyin birşeyler yapsınlar.
  • quote:

quote:

Hızın böyle olması için santrale çok uzak filan olmanız gerek.Siz bence hep böyle ise arayın ttneti hat iyileştirmesi filan isteyin birşeyler yapsınlar.

Antalya sidede oturuyorum ve benden çok uzakta olan köy gibi biryerde yaşayan arkadaşım 300 kb ile indirme yaparkn gördüm tarifeler aynı olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan0604

download yaparken hızımın 150 kb çıktığını hiç görmedim IDM ile indiriyorum kabloyla bağlanıyorım gereksiz uygulamaları kapatıyorum genede hız artmıyor.bağlantı türümde NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ tarifesi neden bu kadar düşük hız alıyorum ?

hattın T1 413 filan diyo.onun adsl2+ olması lazım dsl de yüksek değerlere ulaşmak için.modem arayüz sayfasında dsl modları var.hauwei bilmiyorum vardır belki orda adsl2+ seç te yap.
    Olmadı bi de hard rest at.

• quote:

quote:

Mayıstan itibaren geçerli olacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

quote:

download yaparken hızımın 150 kb çıktığını hiç görmedim IDM ile indiriyorum kabloyla bağlanıyorım gereksiz uygulamaları kapatıyorum genede hız artmıyor.bağlantı türümde NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ tarifesi neden bu kadar düşük hız alıyorum ?

hattın T1 413 filan diyo.onun adsl2+ olması lazım dsl de yüksek değerlere ulaşmak için.modem arayüz sayfasında dsl modları var.hauwei bilmiyorum vardır belki orda adsl2+ seç te yap.

adsl 2+ seçtim bırak indirme yapmayı sayfalara bile erişemedim all konumuna eskisi gibi yaptım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

quote:

adsl 2+ seçtim bırak indirme yapmayı sayfalara bile erişemedim all konumuna eskisi gibi yaptım

git bağlı olduğun müdürlüğe söyle, hemen bi şey hallederler.tt de artık hız sıkıntısı olan pek yok (akk hariç) iyileştirme filan yaparlar.hat zayıflamasının 55 olduğu yerde bile rahat 8 i aldığını gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.