Şimdi Ara

Baglantı Hızınız kaç?/Lag sebebimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk ben başlıyım speedtest.ttnet.net.tr de net hızım 300-350 arası çıkıyor 512 kpbs baglantı kullanıyorum ve günün her saati(dalga geçmiyorum gece 3-4 te bile) kesinlikle lag oluyor,sizde durum nedir?

• hocam baglanti hizi ile alakasi yok
    sadece sro oynuyor ve download yapmiyorsan
    128 baglanti da 2048 baglantida ayni olur lag durumu tt net den alinan adsl de

sebebi sro nun saniyede 2 3 kbyt yemesidir ve 128 baglanti saniyede 15 kbyt veri saglar bu da sro icin yeterlidir
  • e ama bende deli gibi lag varken bazı arkadaşlarımda vs. 0 lag oluyor,dediğin gibiyse hiçkimsede lag olmaması gerekmezmi?
  • Bilgisayarın özelliklerine de bağlı lag durumu.Tabi tümüyle değil.
  • bilgisayarım sro nun bütün grafik özelliklerini full açıp hiç takılmadan oynatabilecek kadar yuksek(ki öyle yapmayıp mütevazı özelliklerde çalıştırıyorum) ama dediğim gibi çıldırtacak derecede lag var hemde gunun her saati ve serverda farketmiyor neredeyse her serverda char açıp denedim(pacific,eldorado,poseidon,persia),bikaç arkadaş splitter dan kaynaklanabileceğini söyledi bende yeni splitter aldım ama durum aynı ayrıca 512 kpbs baglantıya göre yaptığım testte sizcede biraz düşük değilmi baglantı hızım?sorun ne olabilir hiç bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DudeBobo

bilgisayarım sro nun bütün grafik özelliklerini full açıp hiç takılmadan oynatabilecek kadar yuksek(ki öyle yapmayıp mütevazı özelliklerde çalıştırıyorum) ama dediğim gibi çıldırtacak derecede lag var hemde gunun her saati ve serverda farketmiyor neredeyse her serverda char açıp denedim(pacific,eldorado,poseidon,persia),bikaç arkadaş splitter dan kaynaklanabileceğini söyledi bende yeni splitter aldım ama durum aynı ayrıca 512 kpbs baglantıya göre yaptığım testte sizcede biraz düşük değilmi baglantı hızım?sorun ne olabilir hiç bilmiyorum

splitter neden lazim baglantinizi ortak mi kullaniyorsun

benim dedigim direk modem den kullanan tekil kullanicilar icin gecerli
  • splitter dediğim filtre yada öyle bişey telefon hattını 2 ye bölmek için hani bi kablo telefona diğeri modem e gidiyo ya o işte
  • ... 1024 ...
  • Bende bağlantıyı ortak kullanıyorum ama lag sendeki kadar yok bende.Bence senin bilgisayarınla alakalı.Bunu anlamak için aynı bağlantıdan (eğer imkanın varsa)farklı bir pc ile oyuna gir ve sorun hala devam ediyor mu bak.(Sorun pc özelliklerindende kaynaklanmıyor olabilir,bilgisayardaki bir program yada herhangi bir şey.)Deneme imkanın varsa dene derim ben.Ama lag bu oyunda artık normal bence.
  • laptop umda da deniyorum ama sonuç aynı pc ile alakalı değil yani:( neti kullanırken modemin data ve pcı/usb ışıkları hızlı hızlı yanıp yanıp sönüyor bu normal mi?bide aynı modem e 2 pc baglamak baglantıyı yavaşlatırmı?(gerçi tek tek deneyincede lag oluyor ama)
  • quote:

laptop umda da deniyorum ama sonuç aynı pc ile alakalı değil yani:( neti kullanırken modemin data ve pcı/usb ışıkları hızlı hızlı yanıp yanıp sönüyor bu normal mi?bide aynı modem e 2 pc baglamak baglantıyı yavaşlatırmı?(gerçi tek tek deneyincede lag oluyor ama)

gormeden bilemiyoruz ama normalde adsl herkese esit verilir
    ha senin hatlarda hata varsa bilemeyiz telekomu ara
    bu arada lag bendede oluyor bende evden kasiyorum su anda tek basima
  • bende 2048 kullanıyorum bence ttnet in dandıkliği mesela 2 hafta önce ben her zaman 0 lag oynauyordum arkadaslar cok lag var falan dıodu su an herkes bende dahıl lagdan yakınıyoz ben alıstım gercı ne zaman yagmur yagsa rüzgar esse internet gıder gelır full lag olur
    gercı benım dayıoğluna farketmıyo lag falan dınlemıyo hep kasıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

laptop umda da deniyorum ama sonuç aynı pc ile alakalı değil yani:( neti kullanırken modemin data ve pcı/usb ışıkları hızlı hızlı yanıp yanıp sönüyor bu normal mi?bide aynı modem e 2 pc baglamak baglantıyı yavaşlatırmı?(gerçi tek tek deneyincede lag oluyor ama)

gormeden bilemiyoruz ama normalde adsl herkese esit verilir
    ha senin hatlarda hata varsa bilemeyiz telekomu ara
    bu arada lag bendede oluyor bende evden kasiyorum su anda tek basima

peki 512kpbs baglantıyla speedtest te 300-350 çıkması normalmidir???buarada ben kotalı kullanıyorum baglattıgımda 512 idi şimdi 1024 e mi çıktı? eğer 1024 e çıktıysa durum dahada berbat

• quote:

Orjinalden alıntı: noob01

bende 2048 kullanıyorum bence ttnet in dandıkliği mesela 2 hafta önce ben her zaman 0 lag oynauyordum arkadaslar cok lag var falan dıodu su an herkes bende dahıl lagdan yakınıyoz ben alıstım gercı ne zaman yagmur yagsa rüzgar esse internet gıder gelır full lag olur
    gercı benım dayıoğluna farketmıyo lag falan dınlemıyo hep kasıyo

sende 7/24 lag var zaten onu biliyoz daha guildten ''ohhhh ne guzel lagsız kasıom'' dediğini hatırlamıom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.