Şimdi Ara

Baglantı Kopması (ttnet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2ay once eve internet baglattık.Hersey guzel gıdıyodu kı son 2haftadır ınternetten dogru duzgun hıcbırsey yapamıyoruz.

kac gundur arastırıyorum net bır bılgıye ulsamadım.

Facebookta okeye gırıyoruz 2 dakıka sonra baglatı kesılıyor oyunda. Onlıne oyun oynuyorum (rappelz) 2 dakıka sonra baglantı kesıldı dıyor.
    İnternetten film ızleyelım dıyoruz fılmler acılmıyor veyada bellı bır kısımdan sonra ılerlemıyor.

Suan evde 4 bılgısayar var hepsınde aynı sorun.

Bugune kadar yaptıklarımı sayarsak :)
    Vırus dıye dusundum tum bılgısayarları taramadan gecırdım son surum antıvırus programları kurdum. Torennet vs gıbı programalr vardı hepsını kaldırdım :)

İçinizde boyle sorunlarla karsılasanlar var mı ve herhangı bır cozum bulanlar varsa paylasırsa cok sevınırım.

Şmdiden tesekkur ederım.

• Bende de oluyordu ev telefonu salondaydı birisi evi arayınca kesiliyordu aslında bunun bir çok sebebi var.Müşteri hizmetlerini ara dostum en son açılan 10 konudan 4-5i bu şekilde herkes yavaş yavaş bu sorunu yaşıyor Ah ttnet Ah
  • elımız kolumuz baglı yarın onuda denıcem
  • müşteri hizmetlerini ararsan burada hattınızda bir sorun görünmüyor diyecekler yarım saat masal anlatıp arıza kaydı alacak daha sonra hızını düşürecekler. Olacaklar bunlar yani. Sağlam hattı bozar bunlar
  • SNR-Line Attenuation Değerlerini yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

Bende de oluyordu ev telefonu salondaydı birisi evi arayınca kesiliyordu aslında bunun bir çok sebebi var.Müşteri hizmetlerini ara dostum en son açılan 10 konudan 4-5i bu şekilde herkes yavaş yavaş bu sorunu yaşıyor Ah ttnet Ah

Senin bu sorunun splitter kullanmamanla alakalı. Splitterla dışardan gelen kabloyu telefon ve modem olarak ayrı kablolar dağıtırsan sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

Bende de oluyordu ev telefonu salondaydı birisi evi arayınca kesiliyordu aslında bunun bir çok sebebi var.Müşteri hizmetlerini ara dostum en son açılan 10 konudan 4-5i bu şekilde herkes yavaş yavaş bu sorunu yaşıyor Ah ttnet Ah

Senin bu sorunun splitter kullanmamanla alakalı. Splitterla dışardan gelen kabloyu telefon ve modem olarak ayrı kablolar dağıtırsan sorun çözülür.

Saolun hocam zaten sorun eskiden di

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hattınızla alakalı bir problem olabilir. Hat değerlerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asprin

Hattınızla alakalı bir problem olabilir. Hat değerlerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Item Status
    ADSL Line State: Showtime
    Downstream: 2047 Kbps
    Upstream: 799 Kbps
    Mode: G.Dmt.BisPlusAuto
    Transmit Power: 12.3 dB
    ADSL Link UP Time: 0 day 3 hour 0 min 22 sec

Item Downstream Upstream
    SNR Margin 27.5 dB 13.5 dB
    Line Attenuation 45.0 dB 16.5 dB

Bağlantı kopması sonucu 7790 Kbps den 2047 ye düşürdüler....
    Bayramlarını kutlasam mı acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.