Şimdi Ara

Bağlantı taşıma hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorunum var bağlantı taşımayla ilgili.Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Oturduğum apartmandaki bağlantı hızım çok düşük olduğundan site içerisinde arkadaşımdan internet alıyorum.TP LİNK WR941 ND cihazı her ikimizde de var.WDS ile bağlantıyı yaptım fakat bağlantı hızı yavaş ve ping düşük kalıyor.Bunun sebebi evlerimizin birbirini görüş açısı çok dar olması sanırım.

Bendeki cihazı camın önüne çıkardığımda bağlantıda kopma olmuyor ve hızım da artıyor.Cihaz evin içerisinde iken 15-18 db fakat camın önüne çıkardığımda 35db görüyor bağlantıyı aldığım cihazı.

Anten uzatma kablosu ile dışarıya cam önüne anteni koyarsam sorun çözülecek gibi.Bana öneri de bulunabilir misiniz ? Modem ile cam arasındaki mesafe 30cm.yani kısa bir uzatma kablosu işimi görür gibi.Fakat nasıl bir kablo alacağımı bilmiyorum.
    Birde cihazda 3 adet anten var hangisini camın önüne uzatmalıyım ?

Bazı arkadaşlarımın tavsiyeleri oldu iki adet 5210g camların önüne kurarak kayıpsız bağlantı yapabilirsin şeklinde.Bu doğru mudur hiç kayıp olmaz mı ? Ayrıca bu 5210g işi biraz pahalı oluyor.

Bana sinyali aldığım TP-LİNK WR941ND cihazından daha güçlü sinyal yayını yapan bir router önerebbilir misiniz ?

Buda aradaki görüntü.

Bağlantı taşıma hakkında yardıma ihtiyacım var

]Daha farklı bir çözümde sunabilirsiniz.Yardımlarınızı rica edeceğim.

• Umitbjk kullanıcısına yanıt
    30 cm kısa gelen ne kablosu?
  • Hocam antenleri dışarı koymayı planlıyordum 30 cm civarı bir anten uzatma kablosuyla ama bağlantıda yine kararsızlıklar olabileceğini söyledi birkaç uzman arkadaş.

WA7210N alıp sinyali onunla yaymayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

Hocam antenleri dışarı koymayı planlıyordum 30 cm civarı bir anten uzatma kablosuyla ama bağlantıda yine kararsızlıklar olabileceğini söyledi birkaç uzman arkadaş.

WA7210N alıp sinyali onunla yaymayı düşünüyorum.

yan forumda gördüm seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.