Şimdi Ara

baglanti yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim bi sorum olacak size.ben pek fazla anlamiyorum bu wireless kablosus baglanti olaylarini. bitane laptop bilgisayar aldim yeni. ya hani taratipta internet baglantisi buluyolar ya laptop ile. onu nasil yapabilirim bana ogretecek biri var mi :) vallaha bilmyiorum dalga gecmeyin bah :)

• Merhaba,

Notebook wireless özelliği var ise bunu açmak için ya bir düğme vardır ya da Fn tuşu ile F tuşlarından birine basman gerekir F tuşlarının üzerindeki işaretlere bakın (( )) benzer bir işeret olacak Fn tuşu ile o tuşa birlikte basarsanız wireless aktif olduğunu gösteren bir ışık olmalı önde ya da yan taraftadır o yanıyorsa aktif hale geçmiş demektir.

- Bundan sonra etrafınızdaki wireless sinyallerini gösteren bir ekran çıkması lazım. Orada sizin modemin ismini bulacaksınız ona bağlan tıkladığınızda bir şifre girdiyseniz ( modem ayarlarından bir şifre girmenizi şiddetle tavsiye ederim başkaları izinsiz kullanmasın ) o şifreyi gireceksiniz ve bağlantı sağlanmış olacak

- Modem ile bağlantı kurabildi iseniz şifre ile ilgili girmediyseniz daha önce nasıl yapacağınız konusunda da yardımcı olurum

Kolay gelsin.
  • Cisco Network Magic programını tavsiye ederim..bu tür olaylarda çok iyidir...nede olsa Cisco
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guvenlik kamerasi titreme yardim
    7 yıl önce açıldı
    Ucretli Yamalari Sikayet Basligi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.