Şimdi Ara

BAHRİYELİ OLDUK HERHAL.. İSKENDERUN HATAY ŞÖFOR ADAYI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR İKİ YILLIK KOCALEİ UNİ KARAMÜRSEL DENİZCİLİK M.Y.O MEZUNUYUM ASKELİK ŞUBESİNE MEZUNİYET BELGEMLE WE STCW BELGELERİMLE BAŞWURDUM YANİ DENİZCİYİM AMA BUGUN ŞUBEMİ ARAYIP ACEMİLİĞİMİ NEREDE YAPICAĞIMI SORDUGUMDA BANA İSKENDERUN HATAY ŞÖFOR ADAYI SIN DEDİ WE TELİ KAPATTIM BEN Bİ BAĞLANTI KURAMADIM KURABİLEN WARSA YARDIM EDEBİLİRMİ :) ARTI ŞÖFOR LUK NASILDIR YAPAN EDEN WARSA FİKİRLERİNİ ALABİLİRMİYİM TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicooo -- 5 Mayıs 2008; 17:41:17 >

• ben de muhasebe :) ve denizcilik çıktı hatay iskenderun (böyle mi yazılıyo tam bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 5 Mayıs 2008; 17:29:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleep

ben de muhasebe :) ve denizcilik çıktı hatay iskenderun (böyle mi yazılıyo tam bilmiyorum)
    ya kimse bilmiomu bişeyler yoksa konuyu yanlış yeremi açtık :)

demek sende iskenderun hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicooo

ya kimse bilmiomu bişeyler yoksa konuyu yanlış yeremi açtık :)

demek sende iskenderun hayırlısı olsun

Alıntıları Göster
    ben HATAYLITIM İSKENDERUN ÇOK GÜZEL YER. ARSUZ ÖZELLİKLE HARİKA GEL PİŞMAN OLMAZSIN.AKDENİZ MUHTEŞEM..

TEK BİLDİĞİM BU .. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD

ben HATAYLITIM İSKENDERUN ÇOK GÜZEL YER. ARSUZ ÖZELLİKLE HARİKA GEL PİŞMAN OLMAZSIN.AKDENİZ MUHTEŞEM..

TEK BİLDİĞİM BU .. :)

Alıntıları Göster
    :) teşekkürler
  • quote:

:) teşekkürler

Alıntıları Göster
    ulan bizde gemi mak mezunuyuz.bahriyeli olma ihitmalimiz nedir?

hiiç deniz gormeyen arkadasimi bahriyeli yaptılar.neye gore seciliyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kız ismet

ulan bizde gemi mak mezunuyuz.bahriyeli olma ihitmalimiz nedir?

hiiç deniz gormeyen arkadasimi bahriyeli yaptılar.neye gore seciliyor bu?

Alıntıları Göster
    İskenderun her ne kadar hataya baglı olsa da uzaktan yakından alakası yoktur, kücük izmir tarzı hoş bir yerdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

İskenderun her ne kadar hataya baglı olsa da uzaktan yakından alakası yoktur, kücük izmir tarzı hoş bir yerdir

Alıntıları Göster
    makınacıysan benım gıbı bahrıleyelı olursun kesın ama nereye werceklerı bellı olmuyo guvertecı olsak kesın gemı olurdu heralde
  • quote:

makınacıysan benım gıbı bahrıleyelı olursun kesın ama nereye werceklerı bellı olmuyo guvertecı olsak kesın gemı olurdu heralde

Alıntıları Göster
    arkadaslar yokmu hıc bızım halımızden anlayan yokmu ıskenderuna askere gıden ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    yokmu arttıran
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nicooo

İskenderun bu memleketin en güzel yerlerinden birisidir...Küçük izmir deniyor ama izmirin aşırı kalabalığını ve trafik yoğunluğunu çıkarırsanız İskenderun izmirden de güzel sıcak bir Akdeniz beldesidir...upuzun sahil...akşamları kıpkırmızı deniz ve üzerinde batan güneş sahilde konuşan gezen tozan aşıklar,gitar bağlam a çalan gençler,kafeler vs vs..gidince görürsünüz...İskenderundan giderken gözünüz arkada kalacak bundan emin olun ben iskenderunluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

quote:

İskenderun bu memleketin en güzel yerlerinden birisidir...Küçük izmir deniyor ama izmirin aşırı kalabalığını ve trafik yoğunluğunu çıkarırsanız İskenderun izmirden de güzel sıcak bir Akdeniz beldesidir...upuzun sahil...akşamları kıpkırmızı deniz ve üzerinde batan güneş sahilde konuşan gezen tozan aşıklar,gitar bağlam a çalan gençler,kafeler vs vs..gidince görürsünüz...İskenderundan giderken gözünüz arkada kalacak bundan emin olun ben iskenderunluyum

Alıntıları Göster
    iskenderunda taştan bir gemi bir daha gelirsem öpsünler beni...iskenderun bahriyelilerinin sözüdür bu....

• quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

quote:

Alıntıları Göster
    2004 te iskenderun deniz er egitim alayinda acemeligimi ( tatilimi) yaptim askerligin o kadar kolay oldugunu bilseydim daha önceden giderdim şahsen bu arada silusun de ne yazarsa yazsin orada sizi mulakata sokuyorlar ondan sonra sizin görevleriniz belli oluyor bende şöför olarak gittim Ama Amiral postasi olmuştum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Trkklc

2004 te iskenderun deniz er egitim alayinda acemeligimi ( tatilimi) yaptim askerligin o kadar kolay oldugunu bilseydim daha önceden giderdim şahsen bu arada silusun de ne yazarsa yazsin orada sizi mulakata sokuyorlar ondan sonra sizin görevleriniz belli oluyor bende şöför olarak gittim Ama Amiral postasi olmuştum..

Alıntıları Göster
    tamam dostum anladım mulakat sart dıosun :) bızde gırerız
  • quote:

tamam dostum anladım mulakat sart dıosun :) bızde gırerız

Alıntıları Göster
    Ben İskenderun Sahil Güvenlik'te yapmıştım askerliği ama epeycene zaman oldu, 10 sene kadar.....birliğin hakkında birşey söyleyemem ama İskenderun çok güzel minik bir sahil şehri. Çarşı izinlerinde kesinlikle sıkılmassın...

Bahriyeli herzaman en kıyak askerliktir.(istisnalar kaideyi bozmasın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Ben İskenderun Sahil Güvenlik'te yapmıştım askerliği ama epeycene zaman oldu, 10 sene kadar.....birliğin hakkında birşey söyleyemem ama İskenderun çok güzel minik bir sahil şehri. Çarşı izinlerinde kesinlikle sıkılmassın...

Bahriyeli herzaman en kıyak askerliktir.(istisnalar kaideyi bozmasın)

Alıntıları Göster
    bu şöförlük nasılk olunuyor bende askere giderken şöför olmak istiyorum neler yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

bu şöförlük nasılk olunuyor bende askere giderken şöför olmak istiyorum neler yapmalıyım

Alıntıları Göster
    yok arkadaşlar öle değil bende acemi birliğini hatay iskenderun da deniz er eğitim alayında yaptım...oraya giderken benim elimdeki kağıtta muafız diye yazıyordu daha sonra oradaki secmelerde şöför olmama karar verildi ve ankara bakanlıklarda.DZKK da şöförlük yaptım 13 ay boyunca....eyer bende o arkdaş gibi arasaydım şube yi diyeceği seninkiyle aynıydı...............yani muafız sın diyecekti........sen kafanı takma hiç te araştırmaya kalkma bence nasıl bir yer die...nasıl olsa gidinçe göreceksin ve daha önce duyduklarınlarından çok farklı bir yer olacak......sana hayırlı teskereler

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Or_By

Al Kamyon ehliyeti olursun herhal

Sayın nico denizcilik myo yu bitirdin sonra iş bulabildin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MFIRE

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MFIRE

quote:

ozaman 22 sinden sonra gitmek lazım askere yahu

birde ehliyet filan aramıyorlar sanırım. sen kullan şu otobusu dedimi bitiyor iş. şöförden ders alıp 1-2 alıştırma yapıyon sonra sen geçiyorsun galiba. çünkü çok gördüm ben ehliyetsiz otobus kullanan asker

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MFIRE

quote:

ozaman 22 sinden sonra gitmek lazım askere yahu

birde ehliyet filan aramıyorlar sanırım. sen kullan şu otobusu dedimi bitiyor iş. şöförden ders alıp 1-2 alıştırma yapıyon sonra sen geçiyorsun galiba. çünkü çok gördüm ben ehliyetsiz otobus kullanan asker

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun arkadaşım iskenderunda yaşıyorum güzel yer şanslısın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.