Şimdi Ara

Bahtsızım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 2 sene once aldıkım bi accound wardı we ben onu kendi emeklerimle yapmış tım ama. Knight online empire olduktan sonra hesabımı guncellemek için siteye girdim we mail adresimi boş mekana yasdım. Sonra mailime girdim bi baqtımki mail im 30 gun kullanmadıkım için kapanmış ve doğal olarak mail de gelmedi şifre hatırlatma yaptığım zaman da gizli sorumun olmadığını gordum.(çünkü eski uyeliklerde gizli soru felan yoqtu.) We o an hayata kustum boş soru ya ne cewap yasacakımıda bilemiorm malesef :( Bi fikri ola yardım etsim şimdiden teşekkürler.

• oo kötü olmuş kaç lwl ıd ??
  • eger şifren gelmemişse tekrar girip ke ye ordan ine yazabilirsin bana da ole oldu şifre gelmemişti eski mail adresime yeni bi tane yazdım ona gelmişti belki sen de de bole olur bildigim kadarıyla mynet.com adresine daha cabuk geliomuş
  • geçmiş olsun,

• aynısı benim başımada geldi yeni char açtım şmidi lvl 61 %65
  • Geçmiş olsun fakat konu biraz gereksiz değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede
  • geçmiş olsun
  • valla eskidende gizli soru vardı sen yanlış hatırlıyon gizli soru olmasa kimse şifre değiştiremez
    YİNEDE GEÇMİŞ OLSUN

• Eski mailini aktif etmeyi deneyebilirsin.
  • Geçmiş olsun
    benimde asasinim gelmedi
    şifre deiştirince adamlar yollamadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerbance0

valla eskidende gizli soru vardı sen yanlış hatırlıyon gizli soru olmasa kimse şifre değiştiremez
    YİNEDE GEÇMİŞ OLSUN

sen bu oyunu ne zmandır oynuyorsun
    bilmedigin seye yorum yapma
    2 sene once gizli soru falan yoktu
    dogum tarihi vardı

• ewet aga dogum tarıhınıde yasıorm ama yine kabul etmio we de mailimi çaldırdım ama maille gelen şeyi alabilirim ginede ama şansıma küstüm:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.