|
Bakan Uraloğlu'ndan 5G açıklaması: Yerli ve milli üretim desteklenecek
-
-
300 yıl sonra falan kullanmaya başlarız. Cumhurbaşkanımızın talimatlarını bekliyorlar sanırım 5G'ye geçiş için
-
2027'da 5,5G'ye geçer bunlar.
-
Bu kotalar ne olacak merak ediyorum. en az 50 gb kota lazım ki 5G hemen kotayı yok etmesin.
-
Kimbilir hangi beşli daltonlar o işe girmeye veya havadan teşvik almaya karar verdi.
Atılım diye gösterilen, yerli ve milli diye lafa başlanan şeylerin içeriğinden hayırlı birşey çıktığını hiç görmedim.
Muhalefet te kürdolarla opera opera gezsin. Derdiniz memleket değil ki a…
-
yerli ve milli olarak transistörü bırak direnç bile üretemeyen ülkeden bahsediliyor bu arada..
-
"5G şebekesinin verilen izinler çerçevesinde denendiğini" izinler çerçevesinde gelişiyoruz gelişmeye çalışıyorum. 5G ne zaman? 2 sene sonra mı? Çok yavaşız çok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acele etmesinler ya. Avrupa bir 10G'ye geçsin biz öyle geçeriz 5G'ye.
-
Siz laf üretmeye devam edin Avrupa 10g ye geçer bizde 50 yıl sonra saraydan talimat gelir 5.5 ye geçeriz
-
Direkt olarak 5,5G ye geçeriz, moruk bizde, hemisi de yerli ve milli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3g çıkınca da aynı şeyler yazıldı 4g çıkınca da.
-
İlk 2 sene yatırım yaparlar. Sonra yatarlar.
İlk başlarda 1_2gbit 5gli telefonlar yoğunlaşınca 50-100mbit alırız.
mmWave 5G ağları ultra hızlıdır ancak aynı zamanda ultra kısa menzillidir. MmWave teknolojisini kullanmak için 5G kulesinin yaklaşık bir blok yakınında olmanız gerekir; bu da banliyö ve kırsal alanlarda mümkün değildir. mmWave spektrumu ayrıca kapılar, pencereler, ağaçlar ve duvarlar tarafından engelleniyor ve gizleniyor, bu da mevcut menzilini daha da sınırlıyor ve kapsama için çok fazla kule gerektirdiğinden, taşıyıcıların konuşlandırılması pahalı.
Sub-6 şebekesini kullanırlar büyük ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk başta 4.5gde 200-300mbit veriyorlardı operatörler. Sonra 50-100mbite düştü. Simdi bazı operatörler bazı bölgelerde 1-10mbite kadar düştü yoğunluktan dolayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyimiz düzgün ki bir örnek istiyorum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani 5G hayal oldu. Aynı 4G gibi milletten 10 sene sonra geçeriz 5G'ye
Sonra bu ülkede genç yatırımcılar neden risk almıyor diye ağlayıp durursun :)
Gencin kafa yapısına göre olanaklar sunmazsanız böyle açarsınız ağzınızı "neden gelişemiyoz biizz" diye sayıklar durursunuz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 21 Kasım 2023; 9:35:11 >
-
hala calısma yapacaz diyor...bir ulkede brokrasi bu kadar mı kotu olur....bu calısmalar cumhurbaskanı hedef gosterirken niye baslamadı??
-
bizde 4g yok ki. 5g hayal ediyorlar birde.
-
Olsa ne olacak ki en dandik telefon 15 bin civarı, konuşma/internet paketleri 500 liraya yaklaştı ve hala, evet hala dakika bazlı ücretlendiriliyor ve hala konuşulmayan/kullanılmayan dakikalar/GB'ler yanıyor. Hiçbir iyileştirme emaresi de yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 21 Kasım 2023; 10:16:23 >
-
Kotayı nasıl bitiriyorsunuz onu anlamıyorum 2023 yılında evde int yok heralde
-
5G için en heyecan verici kısım zaten o bence. 2 yıldır 5G destekleyen telefon kullanıyorum ama 5G çıkınca 3/4G deki hız artışı çok rahatlatıcaktır bence.
İstanbul'da 4G'nin dediğin gibi 1-10 verdiği yerlerde 3G'e geçersen 2-3 kat daha hızlı sonuç alıyorsun mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
300 yıl sonra falan kullanmaya başlarız. Cumhurbaşkanımızın talimatlarını bekliyorlar sanırım 5G'ye geçiş için
|
Bu kotalar ne olacak merak ediyorum. en az 50 gb kota lazım ki 5G hemen kotayı yok etmesin.
|
Acele etmesinler ya. Avrupa bir 10G'ye geçsin biz öyle geçeriz 5G'ye.
|
2027'da 5,5G'ye geçer bunlar.
|
Kimbilir hangi beşli daltonlar o işe girmeye veya havadan teşvik almaya karar verdi.
Atılım diye gösterilen, yerli ve milli diye lafa başlanan şeylerin içeriğinden hayırlı birşey çıktığını hiç görmedim. Muhalefet te kürdolarla opera opera gezsin. Derdiniz memleket değil ki a… |
Şu yerli ve milli saçmalığını bıraksanız mı artık yemezler. Bir kere siz kendiniz bile yerli değilsiniz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alarak Türk kelimesinden rahatsız olduğunuzu beyan ederek bu ülkenin başına geldiniz. Menderesten sonra bu ülkeyi dışarıya bu kadar mahkum eden ikinci hükümetsiniz hala yerli ve milliymiş peh. 4.5g çıkalı ne kadar oldu daha onu bile veremiyorsunuz sabit internet hızları yerlerde mahallesinde internet altyapısı olmayan 8 mbit e şükreden insanlar var.
|
Yerğli ve milliğ altyapıyı da 10 sene bekleriz artık. Kurun Huaweileri geçin. Çinliler hız işini çözmüşler. Herifler 6G peşinde. |
Benzer içerikler
- sfs ne demek
- final cut pro fiyat
- instagram takip etmeyenler
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
- yapay zeka uygulamaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X