|
Bakanlıktan olumsuz yorumları yayınlamayan Trendyol'a ceza! (3. sayfa)

-
-
Gıda fiyatlarında da devlet tavan fiyat belirlemeli. Uymayana para cezası değil direkt kapatma cezası ve malına el koyma cezası verilmeli.
Serbest piyasa bizim çakal tayfa nedeniyle düzgün işlemiyor. Vatandaşımızda almadan duramıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hehehehehe
-
Patlamadan önce gittigidiyor da yapıyordu böyle.
-
Trendyol izin verilen yorumlar;
Çeyizime aldım
Stok
Aşkitoma aldımmmm
Kargo hızlı geldi
Çeyiz
Kargo
Kocişimmmm
cnm karıcım
Ürünle ilgili yorum? Yorumunuz kriterlerimize bla bla bla.
-
Keşke şu çeyizime aldım, eşime, kardeşime, anneme ,babama, teyzeme aldım diye başlayan yorumlara da ceza verseler. Hangi ürüne baktıysam en az böyle bir yorum karşıma çıkıyor.
-
YemekSepetindende sipariş verdiğinizde siteye olumsuz yorum yaptıgınızda yayınlamıyor.
-
Aynen böyle hatta bu yorumlar öyle saçma şeylere atılıyorki adam Ekran kartı almış işlemci almış yukarıdkai gibi yorum
Yada Telefon almış aynen böyle yorumlar.
-
Ben bunu taa 2018 de farketmiştim de trendyoldan birşey alırken kılı yırk yarmaya başlamıştım. Reklam yapmak istemiyorum o dönemlerde n11 adil davranıp olumsuz yorumları da paylaşıyordu şu an nasıldır bilmiyorum. Benim tavsiyem alcağınız ürünün satıcısı n11'de de varsa ordan da kullanıcı yorumlarına bakmanız olur.
-
128 gb hafıza kartı aldım Sandisck marka kutusu bi geldi sahte
teknoloji özürlü biri olsa kazıklayacaklar ayak üstü 700 tl ! geri iade ettim urun yorumladım . Yorum yayınlanmadı... reziller . AMAZON harici alışveriş yapmıyorum. Satıcı da amazon ise tabi. Fazla vereyim ama bildiğim yer olsun bari.
-
Okkalı bir ceza yazarlarsa Trendyol ülkeden çekilir. Devlette mağdur olur neden? trendyoldan elde ettiği düzenli Vergilerden mahrum kalır.
Yani bu ceza aslında göstermelik sembolik ceza.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 12 Şubat 2025; 15:0:2 > -
Eger biraz daha dusunerek yazsaydin abidik gubidik yerlerden kastimin site degil ‘‘sitedeki satici’’ oldugunu anlayabilirdin. Trenyolda mediamarkt vatan gibi onaylanmis saticilar da var…
-
Trendyoldan Goldmaster bir elektrikli Süpürge aldım çok kalitesiz bir makine geldi olumsuz yorum yazdım Trendyol hem yorumu sildi hem de sipariş listemden bu ürünü kaldırdılar iki kullandim ve arızalandı fakat sistemden silindi
-
Küfür yazıp iftira atanların yorumunun silinmesini istedik. Silemeyiz müşteri sövebilir dediler. Ama bazılarına gelince iş değişiyor demek ki. Pazaryerlerindeki yöneticiler yeri geliyor rüşvet karşılığı puan yükseltiyor. Vermezsen basıyor olumsuz puanları. Hatta mağazayı bile kapatıyorlar haber bile vermeden.
-
Bir gıda takviyesi veya krem macun vs. Alıp ağrım geçti şu iyileşti dediğin zamanda ticaret bakanlığı ceza kesiyor. Sonrada iyi kötü yorum demeden yayınlaması lazım diyor. Ticaret bakanlığı sarhoş gibi ne yaptığını bilmiyor galiba
-
Trendyol niye boyle bisey yaptın.pazarlama konusunda olumsuz olan alışveriş hatalarida yazki kendinizi duzeltesiniz. Reklam yaparken biz en iyisiyiz dersiniz en cabuk kargo bizde dersiniz.hatasız ve dogru urun yollama bizde dersiniz ama icraata gelince hatalarıniz çoğaldı
Ceza az bile olmus.Biran once her alanda duzeliniz
-
Ben satıcıyım.
Her yazılan yorum belli bir filtreden geçirmeden yayınlanmamalı.
Bazen öyle yorumlar alıyoruz ki inanın bizim ürünle ilgisi yok. Yorumun amacını bile anlayamıyoruz. Ve bu yorumlar asla silinmiyor.
-
Yani sonuç?
Eğer verilen cezalar yeterli olsaydı bu sorun yıllardır devam eder miydi?
Versenize 3 gün site kapatma, 5 gün erişim kısıtlama gibi cezalar?
Yorumunu yayınlamadığınız her bir üyeye şu kadar çek tanımlayacaksın desenize?
İş tüketiciyi korumaya gelince her şey göstermelik...
-
Yanında belinde mağazada hatta daha ucuza bile ürün varken sırf artistlik yapmak için ( e ticaret sitesi kullanmak nasıl bir üstünlük hissi veriyor bilemiyorum ) gidip yine de buralardan satın alanlarda da kabahat çok.. Çok mecbur kalmadıkça bu tarz yerlerden satın almıyorum.. Hiçbir şey mağazadan satın almanın yerine geçmez..
-
Yemek sepetide ayni halti yapio. Kac defa gordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X