Şimdi Ara

Bakanlıktan olumsuz yorumları yayınlamayan Trendyol'a ceza! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kontrol edip bildirim kanalı açmaları gerek sonra görelim bakalım neler oluyor.

• boykot (!) sitesi olan amazon bile daha ahlaklı çalışıyor bunlardan. Daha bugün göz gezdirdiğim bir kaç üründe iyi yorum yok sadece olumsuz yorumları var.  

• Ne olumsuz yorumu ya, adamlar spam yağmuru yapıyor. Hepsiburada platformunda 70 tane satılan burada 45.000 tane yoruma sahip hayırdır olm?

Bu arada hepsiburada bile yayınlamıyor hepsi olmuş şerefsiz.

@Nevfel Konutta bir şey denediler gayrımenkul cinneti geçirdi millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 12 Şubat 2025; 20:53:28 >
  • Göstermelik Ceza 3 5 ceza kesiyorsa arkada 300 500 kazandırıyor Trendyola yol veriyorlar tekel olucak dahada

• Muhtemelen gaz alma haberleri. Danışıklı dövüş. 3-5 ceza kesme haberi olur, kesilen ceza da 3-5 bin lira belki, sonra aynı tas aynı hamam devam eder. Ben bu hükümetin bir tane sorunu çözdüğünü görmedim daha.

*Çiftçi ile pazar esnafi arasındaki komisyoncu sorunu çözüldü mü?
    *Sokak köpekleri sorunu çözüldü mü?
    *Hastaneden randevu alamama sorunu onay sistemini getirince çözüldü mü?
    *Vergi kaçıran esnaf sorunu çözüldü mü? Daha geçen ay eşim kuyumcudan döviz aldı, fiş fatura yok. Kartla ödeme almıyorlar hala.
    *Tecavüze 5 sene önce kimyasal hadim getireceklerdi, kadına şiddet vs çözüldü mü? Hadım gelmedi. Gaz aldılar.
    *Yüksek kira sorunu çözüldü mü? Kiracılar ile ev sahipleri en son kanlı bıçaklıydi

Daha sayarım. Ki ben Türkiye'de yaşamıyorum. Allah sabır versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi yorum doğru hangisi yanlış kestiremiyorduk. İyi olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emr556 E kullanıcısına yanıt

Senin Türkçe kıt ise ben ne yapayım. Sen 2 3 kere daha düşün de abidik gubidik yazma o zaman bundan sonra.

Aha yazdigin yazı burada...

"Urunu satan satici kadar, abidik gubidik ne oldugu belli olmayan yerlerden alisveris yapan musterinin de kabahatinin oldugu dusuncesindeyim. Allah akil vermis sonucta."

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt

Gram beynin olsa yazdigimda neyi ima ettigimi anlayacaksin ama yok sanirim. Herhalde seni de tokatlamislar trendyolda da bu kadar israrcisin :D

• Trendyol pişmanliktir.

• lextor L kullanıcısına yanıt

Bunu yazmaya girdim. Bir şey alacağım, memnun kalanlar olmuş mu diye yorumlara bakıyorum hep aynı şeyler: "Çeyizime aldım, kargo sorunsuz geldi, kocama aldım, sevgilime aldım, güzel ve sağlam kargo"

Az bile ceza kesmişler.

• Emr556 E kullanıcısına yanıt

Gram beynin olsa eleştiriye tahammülün de olurdu saçma sapan şeylerden polemiğe giriyorsun. Bir de ön yargılıyız. Ne yaşıyorsun gerçek hayatta Allah sabırlar versin.

• Milletin faydasına yapılan bir şey yok. Gaz alındı ve yola devam. Peki merak ettiğim şey paylaşılmayan olumsuz yorumlardan bakanlığın haberi nasıl oldu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon'da benim olumsuz yorumumu yayınlamadı,

Öyle ki, aynı saat içinde tek ürüne 5 yıldız verirken sorun olmayan mobil uygulama, tek yıldız verdiğim üründe donuyordu.

web sürümünden olumsuz yorum bıraktım ve asla yayınlanmadı.

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Ben de nefret ederim bu tür olumlu yorumlardan. Hatta kimisi şöyle yazar "paketi açtım ürün gayet kaliteli gözüküyor. ", " henüz kullanmadım" 5 yıldız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Henüz pakedi açmadım ama kokusundan anladığım kadarıyla ürün çok iyi, 5* herkese öneriyorum.

• Yemeksepeti de çok yapıyor bunu. Ona da en okkalı cezayı versinler acımasınlar

• Yemek sitelerine de gelmeli, onlarda da sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

• make up kullanıcısına yanıt

Bir de şey var

"Açtım iyi görünüyor. Kullanınca yorumumu güncellerim."

Hiç bir zaman da o yorum güncellenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 13 Şubat 2025; 16:20:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.