Şimdi Ara

bakın neler neler yaktım her şeyim gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar +2 reirth harpoon basmıştım kimse almıyo diye 3 denicem dedim gittim kasadan +5 fp ,+7 plate bide +7 fp aldım hepsini sırasıyla yaktım sonra harpoonu bastım yandı dedim o yanarsa üstüne diğer itemlerimi bascam sonra +1 blade rebirth axeyi koydum yandı üstüne 2 parça chitin +1 rebirth vardı onlarda yandı üstünede artık dedim yanarsa yansın +6 dd kafalığı koydum oda yandı sonrada +7 fp vardı 2 parça onarıda yaktım şimdi söyleyin bana ben şimdi ne yapiim yeni char açmayı düşünüyorum şimdi

• geçmiş olsun
  • o gazla bende yakmıştım herşeyimi bi aralar
  • arkadaşlar bi şey söyleyin şimdi kalan şeylerim şunlar +8 warrior fp ayaklık az önce 95 m na almıştım itemleri yakmadan önce 500 m para 3 tane +8 str takı bi tane warrior +8 paper kolluk hp basılı bi kaç tanede +7 str takı var sizce bu chara devammı edeyim yoksa yeni bi char açıp itemleri onamı aktariim
  • bence paper mage aç zamanla düzeltirsin illa oynucam diyosan mage de item derdide yok 50+ ol md düşüre düşüre yaprsın bişler
  • aslında priest açmayı düşünüyorum çünkü mageyle boss kesmek imkansız gibi bi şey ama battle priestle her şey kesilebilir tek sorun battle priest silahı çok pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: generals_

aslında priest açmayı düşünüyorum çünkü mageyle boss kesmek imkansız gibi bi şey ama battle priestle her şey kesilebilir tek sorun battle priest silahı çok pahalı

Her Boss Derken Tk TalOS Samba Kastetmiyorsun HerhaLde.
  • Bende bi zamanlar +8 sheL aLamiyorum diye ustumdeki sete basmistim tabiki hepsi yanmisti $imdi haLa yok +8 sheL ama oynuyorum i$te bu durumda sana en ii si yeni char ac pRiest hem kasmasi koLay hemde itemLeri ucuz
  • geçmiş olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

aslında priest açmayı düşünüyorum çünkü mageyle boss kesmek imkansız gibi bi şey ama battle priestle her şey kesilebilir tek sorun battle priest silahı çok pahalı

hayır bunu yazarken aklımdan attila geçiyordu ama samma, talos ,tk battle priest için neden olmasın bence battle priestlerin kesemeyeceği hiç bi şey yok tabi leveline ve elindeki silaha bağlı
  • öncelikle geçmiş olsun diyorum
    magic evilde bişey war 5 tane plate +5 wardi bi tanesi bile +6 olmadi
    geçen ay 3 tane maul +8 wardi ilk vurdugum +9 olmuştu
    sana tavsiyem ronarkta bi archer ac koxp ile ex bug yapıp kas warrior ile +65 den asagi oynanmaz hele adream hic yapılmaz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

hayır bunu yazarken aklımdan attila geçiyordu ama samma, talos ,tk battle priest için neden olmasın bence battle priestlerin kesemeyeceği hiç bi şey yok tabi leveline ve elindeki silaha bağlı

TK nın ßir ßpye 3 Vuracağına ßahse Girerim

• quote:

Orjinalden alıntı: class81

öncelikle geçmiş olsun diyorum
    sana tavsiyem ronarkta bi archer ac koxp ile ex bug yapıp kas warrior ile +65 den asagi oynanmaz hele adream hic yapılmaz

ne güzel akıl veriyorsun
  • arkadaşlar yorumlarıız için sağolun ama bu belkide benim için iyi omuştur şimdi oyunu bırakmayı deniyeceğim p.k imzandaki
    Ko Ve Giden Hayat!(By MichealJackson tıkladım ve orada yazılanlara gerekten hak verdim 10. sınıfı okuyorum ve evde hiç ders çalışmıyorum sadece bu oyun yüzünden eğer bırakabilirsem benim için çok iyi olacak yeniden hayata dönüp asosyallikten çıkıp tekrar sosyal hayata döneceğim arkadaşlar bana dua edin bu bizi kendine bağlayan lanet olası oyuna tekrar başlamayım.şimdi pc den ko yu silmeye başlayım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: saqopa_

quote:

Orjinalden alıntı: class81

öncelikle geçmiş olsun diyorum

ne güzel akıl veriyorsun

akLi yerinde oLmadigi gayet acik ortada adam iLk mesajinda neLer yazmis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.