Şimdi Ara

Bakınız 2 ... xD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi yan farm çarım blader onu force blader yapmayı düşünüyorum ne tür bi build önerirsiniz

ör:90 blade 90 force 90 light 30 fire

gibi

Şimdiden Teşekkürler

• Str char için Fire olmassa olmazdır.

Ve force açıcağına benim gözümde 2 build yapman senin için çok daha etkili olacaktır.

Fire 90 Bicheon 90 yanına Heuksal-Pacheon 90 yapman senin için daha iyi olur.

Tabi force açmakta ısrarlıysan, Fire 90 Force 90 Bicheon 90 yapıcağın en iyi yapılandırmadır =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

Str char için Fire olmassa olmazdır.

Ve force açıcağına benim gözümde 2 build yapman senin için çok daha etkili olacaktır.

Tabi force açmakta ısrarlıysan, Fire 90 Force 90 Bicheon 90 yapıcağın en iyi yapılandırmadır =)

30 Mastery açıkta kalıyor
  • Istediğine verebilirsin onu ama cold senin için daha avantajlı olacaktır =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: newherochu

quote:

light derim ben. 8 cold buff pek bi işine yaramaz. %38 koşma hiç yoktan iyidir.

• 90 Fire 72 Light 48 cold benim şimdiki buildim.. Fakat 100 level geldiğinde bu 100 fire, 100 light olup, cold a elveda denicek
  • Peki snow shield ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

quote:

quote:

light derim ben. 8 cold buff pek bi işine yaramaz. %38 koşma hiç yoktan iyidir.

Bütün yorumlar için teşekkürler yapılandırmayı 90 Blade 90 Force 90 Fire 30 Light

Şeklinde Yapacağım , İyi Geceler...

• 90 Blade 90 Force 90 Fire kalan 30 u senin yerinde olsam colda verirdim sebeci %23 olması lazım snow shield düşün sana 30 k vurucak vizarddan bu sayede 24 k dan az yersin koşma yı pvp ve kale savaslarında alırsın yada ben gibi yapıp bard olan partiye girersin pvp de bard yan buildi olan arkadas var
  • quote:

quote:

Diğer oyuncuların yanında da emeklersin artık.

• Fire ve bicheon kesinlikle max olmalı geriye 120 mastery kalıyor force açmak istiyorsan tam açman laızm divison 90 lvlde açılıyor çünkü.
    Fire 90 bicheon 90 force 90 yapınca geriye 30 mastery kalıyor ve bence 30 cold açmalısın %24lük snow shield 30 lvl lighttan daha çok işine yarar.
  • Bak Kardeşim.. Bladerın Bazı Skilleri (71 ve 73) zaten Force Özelliği Taşıor.........Bence Fire 90-Ligth 90 - Bicheon 90-Cold 30 yap derim
  • Değişik ßirşey Yap Light Cold Bicheon - Fire Cold Bicheon- Force Fire Bicheon
  • duyumlarıma göre force skillerindeki debuflarda ki buflar adamın buflarını filan siliyormuş doğrumu ?..

Yorumlar için teşekkürler evet hala yorumlara açık bir konu
  • quote:

Peki snow shield ?

veniceda bi adam vardı cold glavier. açardı snowu bi gömüyodum löp skili elinde kalıyor mp bittiği için.
  • Fire=90 , Force=90, Bicheon=90, Cold 30 yap bu buildi alan cıkarsa gel karsıma
  • quote:

Fire=90 , Force=90, Bicheon=90, Cold 30 yap bu buildi alan cıkarsa gel karsıma

bence çok iyi bir build pwp de süper diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.