Şimdi Ara

Bakıştık ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bakıştık ama..

(En Son Oy Tarihi: 16.4.2010)
Giriş
  • Arkadaşlar bugun arkadaşlarla üsküdar sahile indik sonra nargileye gidelim dediler otantik cafeye gittik bilen bilir burayı şansımıza doğum günü partisi varmış hiç abartmıyorum nerden baksanız 30 tane kız vardı hepsi minileri çekmiş saçları fönlü bizde boş gitmedik tabi bizimde saç baş tamam herneyse bir kızla bakışıyodum ben ama kız ciddi ciddi bakıyo yanındaki arkadaşına felanda beni gösteriyodu herneyse bekledik diğer arkadaşlarında yazıldığı kızlar vardı içlerinde 2 saat rahat bekledik kalkıyolardı tam ben benim bakıstıgım kızı çektim pardon bakarmısın dedim oda bana doğru döndü dedim yanlış anlamazsan cep telefonunu verebilirmisin dedim oda veriyim peki dedi zaten gülüyodu aldım telefonunu çıktık kız hala aklımda şimdi mesaj atsam mı atmasam mı beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havanamorris -- 16 Nisan 2010; 18:40:21 >

• at
  • quote:

Orijinalden alıntı: havanamorris

Arkadaşlar bugun arkadaşlarla üsküdar sahile indik sonra nargileye gidelim dediler otantik cafeye gittik bilen bilir burayı şansımıza doğum günü partisi varmış hiç abartmıyorum nerden baksanız 30 tane kız vardı hepsi minileri çekmiş saçları fönlü bizde boş gitmedik tabi bizimde saç baş tamam herneyse bir kızla bakışıyodum ben ama kız ciddi ciddi bakıyo yanındaki arkadaşına felanda beni gösteriyodu herneyse bekledik diğer arkadaşlarında yazıldığı kızlar vardı içlerinde 2 saat rahat bekledik kalkıyolardı tam ben benim bakıstıgım kızı çektim pardon bakarmısın dedim oda bana doğru döndü dedim yanlış anlamazsan cep telefonunu verebilirmisin dedim oda veriyim peki dedi zaten gülüyodu aldım telefonunu çıktık kız hala aklımda şimdi mesaj atsam mı atmasam mı beyler ?

O kadar bakıştın bi tek cep telefonumu aldın yani.Bir iki birşeyler içseydinde cesaretle gidip kızla tanışsaydın.

• atma
  • at
  • at tabiki at at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

quote:

Orijinalden alıntı: havanamorris

Arkadaşlar bugun arkadaşlarla üsküdar sahile indik sonra nargileye gidelim dediler otantik cafeye gittik bilen bilir burayı şansımıza doğum günü partisi varmış hiç abartmıyorum nerden baksanız 30 tane kız vardı hepsi minileri çekmiş saçları fönlü bizde boş gitmedik tabi bizimde saç baş tamam herneyse bir kızla bakışıyodum ben ama kız ciddi ciddi bakıyo yanındaki arkadaşına felanda beni gösteriyodu herneyse bekledik diğer arkadaşlarında yazıldığı kızlar vardı içlerinde 2 saat rahat bekledik kalkıyolardı tam ben benim bakıstıgım kızı çektim pardon bakarmısın dedim oda bana doğru döndü dedim yanlış anlamazsan cep telefonunu verebilirmisin dedim oda veriyim peki dedi zaten gülüyodu aldım telefonunu çıktık kız hala aklımda şimdi mesaj atsam mı atmasam mı beyler ?

O kadar bakıştın bi tek cep telefonumu aldın yani.Bir iki birşeyler içseydinde cesaretle gidip kızla tanışsaydın.

Hocam deniyecektim ama yanı çok kalabalıktı girmek biraz abes kaçar diye gitmedim yanına tek olsaydı zaten giderdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ara mesajla mı olurmuş bu işler hayret bişey
  • At.
  • at
  • atma
  • atma desek atmayacak mısın
  • Yarında sebişirsiniz at gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

atma desek atmayacak mısın

mantıklı olursa tabiki atmam sonuçta kızla yeni tanıştım hemen ürkütmek olmaz.
  • Numarayı ver bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 16 Nisan 2010; 18:39:32 >
  • ara
  • o kadar bakışmışsın numarayı almışsın mesaj atsan ne kaybedersin :)
  • bence ankete çevir şunu.
    Bu arada at.
  • ver bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

bence ankete çevir şunu.
    Bu arada at.

Çevirdim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.