Şimdi Ara

Bakiyede Para Var, Paket Satın Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'den yeni geçiş yaptım. Süper Kolay Paket 12 paketini kullanıyordum. Paket bugün bitti. Fiyatı 35 tl. Daha önceden paket bitince uğraşmadan yüklerim diye tl yüklemiştim. Şu an bakiyem 35 tl. Ancak Süper Kolay Paket 12'yi tekrar almak istediğimde herhangi bir engel yokken, bakiyemden düşeceği yere, benden tekrar karttan para çekmek istiyor.

Bu saçmalık değil de nedir? Ben o zaman niye bakiye diye para yüklüyorum oraya? Şu an tanımlı paket yok, müşteri hizmetlerini aramak ücretli, müşteri hizmetleri istediğim Süper Kolay Paket 12'i almak için bile şu an yoğunluk var diyip, öylece kalıyor. Başka bir vodafone hattan deniyorum, müşteri hizmetlerinden hiçbir ses yok, öylece takır takır saniye işliyor. Gördüğüm en saçma müşteri hizmetleri budur. Madem yönerge yok, konuşma yok, telefon görüşmesini sonlandır kardeşim. Bu programı kimlere yazdırdılarsa tam bir üçkağıtçılık.

"Sizi arayalım" a numara giriyorum, tık yok.
    Müşteri hizmetlerine sözde "yoğunluktan" ulaşılamıyor.
    Ne ala memleket.

Şu an bakiyemde 35 lira var, ben paket alamıyorum, var mı böyle bir olay :)

• Kolay paketler sadece kredi karti ile alınıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakiye paket alımlarında bir işe yaramıyor yani. Anlaşıldı, teşekkür ederim.
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Bakiyenizi geçebileceğim tarifeler kısmına bir göz atın varsa ordaki tarifelerden birine geçerek öyle kullanmayı deneyin,yada 7008 müşteri hizmetlerini arayarak geçebilecegim tarifeler hakkında bilgi almak istiyorum diyerek sizi bir tarifeye geçirirler.Tarife olanlar 30 günlüktür,tl işlemi ile alınabiliyo kolay paketler ise 28 gün ve sadece kredi/banka kartınızla alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 27 Temmuz 2020; 13:51:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    7000 ile 7008 arasında bile ses kalitesi farkı var. Enteresan bir operatör bu vodafone. Neyse, dediğiniz gibi yaptım. Sanırım yeni abone olmam dolayısıyla geçebileceğim tarife çıkmıyor. Aradığım numarada da herhangi bi şey çıkmadı. Şimdilik kolay paketten devam edeyim bari. Paketin yetmediği yerde bakiyeden bir şeyler alıp onu da harcar bitiririm. Teşekkür ederim.
  • Vodafone çöp operatördür. Net.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bilgi için sizede teşekkürler.

Adam akıllı müşteri hizmetleri yok, büyük şehirde değilsen çekim gücü çok kötü, ses kalitesi VoLTE'de dahi berbat, hız yok.

Bir tek Pass paketi ve paketleri iyi.

• Haklılık payınız var tabikide ancak fiyatıyla orantılı herşey.Turkcell ile kıyaslarsak daha sorunlu olduğu bir gerçek.Benim için yeterli derseniz vodafone,en iyisini istiyorum param da var diyenlerdenseniz turkcell kullanman gerek

Türk Telekom da aynı fiyat ama kalite olarak daha iyi?

• Turk telekom daha vowifi ve volte yeni getirdi,daha kaliteli kavramı kişiden kişiye değişir.Ben evimde 4.5gyi bırak çekmiyor, 3g hızında 10mbps zor veriyor,vodafone öğle 60,akşamları 90-100 buluyor bana göre daha kaliteli değil.Çekim konusuna gelirsek,5e katlar telekomu bu çöp vodafone...

Hayır genel anlamda

• Sız öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz.

• vodafone’da öyle bir aptallık var. 3 ay dolunca hemen operatör değiştirmiştim. bakiye olup da paket yapamamak.. çok acayip durum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.