Şimdi Ara

BALATALARI BOYATSAK...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GOLFÜMÜN LASTİKLERİ DEĞİŞECEK HAZIR SÖKMÜŞKEN BALATALARI(GÖBEK)KIRMIZIYA BOYATAYIM DİYORUM BUGÜN BOYACININ BİRİ BALATA ÇOK ISINIYO BOYA BOZULUR DEDİ Bİ DİĞERİ BOYARIZ GAYET İ OLUR DEDİ BİRİSİ GİT SPREY BOYA AL KENDİN BOYA DEDİ ARKADAŞLAR ARANIZDA BU İŞLEMİ YAPAN YAPTIRAN VAR MI YAPTIYSANIZ Bİ AKIL VERİN Bİ ZAHMET YA NASIL YAPAYIM?

• Bu iş için özel ısıya dayanıklı(800 derece) sprey boyalardan temin ederseniz kendiniz de yapabilirsiniz. Normal, özelliği olmayan boyalar renk değiştirir veya dökülür. Sanırım(reklam olmasın ama) ***** da var. Linki pm attım.
  • Kirmizi çok iyi seçim dostum balatada her renk arabaya gider
  • Fren kaliperlerinden bahsediyorsunuz sanırım. Benim bildiğim balatalar boyanmaz.

BAUHAUS'tan yüksek ısıya dayanıklı sprey boyalardan alıp boyayabilirsiniz.
  • Kaliperlerden bahsediyorsanız bir süre sonra üzerleri kirleniyor. Sürekli bir temizlik gerekiyor yani parlaklık için.

• Benim arabanın resimlerine bakabilirsin
    hoşuna giderse
    Stop boyası ile sende deneyebilirsin
    2 kat atmak kaydıyla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panjur Değişimi
    10 ay önce açıldı
    KAPUTU BOYALI ARAÇ ???
    14 yıl önce açıldı
    Fren balataları değişimi,
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet sonrasına parlaklık için özel ilgi göstermen lazım..
  • balata değilde, kaliper diyelim ona çünkü balatalar boyanmaz...

yoruma gelince; eğer iyi boyanırsa ve dökülme çatlama yapmazsa hoş olabilir...
  • kaliteli boyanırsa güzel durur
  • balata dediğin şey aslında KALIPER ..yanı balataya saran şey..bunun için internette kaliper boyası diye arattırıp bulacagın gıbı tunining işiyle uğrasan her dükkan da bulunur..fiyatı boya dahil tekerlerı söküp takma ve boyama ankarada 40 mılyon.2 sene garantı verıyorlar..
  • ben boyatmıştım arkadaşım hala da çok güzel duruyo en ufak bi sorunum yok arkadaşım.
  • bu konu ile ilgili daha önce yazı yazılmıştı. forumda bu konuyu araştırırsan yararlı bilgiler bulabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.