Şimdi Ara

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
7
Favori
113.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hehe yok o EE ile gelen bir bug. Karakterlerin scriptini değiştirin Customizeden, standart attack (ya da kafanıza göre) yapın. default kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hehe yok o EE ile gelen bir bug. Karakterlerin scriptini değiştirin Customizeden, standart attack (ya da kafanıza göre) yapın. default kalmasın.

Teşekkürler.
  • Yeni yama geldi, baya bir sorun düzeltmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

Hehe yok o EE ile gelen bir bug. Karakterlerin scriptini değiştirin Customizeden, standart attack (ya da kafanıza göre) yapın. default kalmasın.

Teşekkürler.

Ya oha, niye böyle bir şey yapmışlar ki? Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
  • Bilmem ki rastgele çözdüm ben, hep değişik scriptler ile oynarım baktım değiştirmediğim adamlar dibine kadar giriyorlar yaratıkların anca öyle farkettim.
    AI üzerinde oynama yapmışlar eskisi kadar kötü değil ama sapıttığı yerde tam sapıtıyor artık. Özellikle İnfnity Engine nin baş belası olan yol bulma konusunda. 1 kere oldu tam oldu bana 5 dakika bekledim yolu bulabilecekler mi diye :)
  • Ben oyunu bile yüklemedim, kafa kaldırmıyor olsa gerek. Far cry 3 oynuyorum dıkşın dıkşın. 4 IQ ile bitiren arkadaşlarım var. Güzel oyun.
  • beragost ta wild mage ile karşılaştım kurtardım partiye almadım ama friendly fire inn de bekliyor acaba nasıl bir karakter pek te güvenemedim tutup bizi patos etmesin diye partide 2 tane işe yaramaz var gerçi necro ve onun şıracısı thief gerçi görevlerini bitirdikten sonra afaroz edecem onları da
  • Neera karakter olarak iyi aslında, Wild Magic kısmı can sıkıcı sadece. 10.000 gold kaybedebilirsin, bir grup sincap çağırabilirsin, büyücü ya da partiden birileri cinsiyet değiştirebilir/parlamaya başlayabilir, armor büyüsü fireballla birlikte gelebilir ama en güzel gate açılıp dehşet bir demonın gelmesi BG1 de harita temizliyor o eleman...

Xzar ile Montaron şeytani bir partiysen iyidir aslında (geyikler :P) hatta Xzar'a bir Tome of Wisdom verince Clerice dual class yapabilirsindaha da güzel olur. Sırf salak saçma konuşmaları için tutulabilirler partide.

Ama asıl favorim Tiax ve Quayle. İkisinde alın partiye bir süre gezdirin. Aynı anda alırsanız olay çıkarıyorlar ama haberiniz olsun.
  • Wild magede en çok merak ettiğim gökten inek düşüren büyü, ama hiç denk gelmedim... denk gelip de foto çeken paylaşsın da görelim.
  • %1 şansın var o konuda ayrıca bir de Wild Surge tutması lazım. Üstüne elin print screende hazır olacak. Zor iş :) BG2 de 2 defa denk gelmiştim ben biri magic missle attığım hedefe düştü öteki haste yaptığı Korgan'ın kafasına

Wild surgelerin şöyle bir listesi var.

http://www.planetbaldursgate.com/bg2/character/classes/tables/wildsurge.shtml
  • farklı bir deneyim olacak o zaman zaten xzar ve montaron gitti galiba biraz oyalandım naskhel e geldiğim halde çekip gittiler montaron iyi di aslında ama benim iyi karakterime uygun değildiler :P
  • quote:

Yeni yama geldi, baya bir sorun düzeltmişler.

yamayı paylaşabilir misiniz bulamadım ben link bugun baktım baya.
  • yeni baştan bir dwarf fighter açtım throw axe ve melee axe gidiyorum iyi de koyuyor hani human stalker ile işler karıştı başta çok sağlamdım ama sonra parti karıştı karşıma her çıkanı alınca bazılarında time limit varmış bir anda terkedildim bazılarının da yerini unuttum biraz daha planlı gidecem bu sefer ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Ben oyunu bile yüklemedim, kafa kaldırmıyor olsa gerek. Far cry 3 oynuyorum dıkşın dıkşın. 4 IQ ile bitiren arkadaşlarım var. Güzel oyun.

olmadı hocam yakıştı mı sana demeyeceğim o haddime değil ama eski tadın yeni versiyonu
  • İşten güçten fırsat bulamıyorum. Hafta sonlarında sevdiklerim onlara zaman ayırmamı istiyor, kıramıyorum. Bir Pazar'ımız var, onda da kiliseye gidiyoruz.

Ben yükleyeyim madem, çünkü forumdan yavaş yavaş ıslık ve "Kahrolsun federasyon yönetim istifa" sesleri yükseliyor, kabuklu yemiş ve çakmak atanlar oluyor.
  • oyunu torrentten indirdim, satın almayı düşünüyorum kartta limit açabilirsem, 20 dolar biraz pahalı gibi geldi ama alacağım firmaya biraz katkı olsun.
  • Türkce resmi yama ile cıkacak değil mi arkadaşlar zamanını bilen var mı??
  • Yükledim, beğenmedim, orijinal oyuna göre 20 dolar edecek bir şeyi olduğunu düşünmüyorum, bende BG I ve II zaten orijinal var, hatta lâf aramızda arşivlik Planescape: Torment de var.

Grafikleri düzeltselermiş iyiymiş. Infinity Engine tamam ama biraz kolaya kaçmışlar gibi. Yine de bunun devamı gelir, feedback'lere göre iyileştirirler BG II'yi.

HEidit: Birazdan TomEmice gelecek, galk soğanları kes demedim mi kız sana diyecek, kızacak bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 8 Aralık 2012; 17:02:14 >
  • Özlemişim BG atmosferini, müziklerini. Bu oyundaki tadı başka hiç bir oyun veremez bana...

Dynaheir'i kurtardıktan sonra yanımda Neera olduğundan partiye almak istemedim kendisini, o zaman Minsc benimle geliyor dedi, Mincs de çıktı partiden...Dedim Minsc mi Neera mı, dedim Neera da kim oluyor, tabii ki Minsc. İstemeye istemeye önceki save den Dynaheir'i aldım partiye...Evil de olsan Minsc'siz parti parti değildir bana göre :)
  • ben mincsle ilk karşılaştığımda kemirgenle mi konusuyorsun faln dedim giriştik birbirimize hala leşi nashkelde yatıyo almamışlar. edwini aldım partye dynaheir de rahmetlik oldu. neera partyde çok komik büyüler çıkıyo falan ortalık perişan biraz load yapmak zorunda kalıyoruz ama olsun zevkli biri
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.