Şimdi Ara

Balık Yağı Hapı Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bugun Eczaneden Gidip Marincap 500mg Balık Yağı Hapı Aldım. Biraz Araştırmamda Bu Hap İçin Olumsuz Yorumlar Okudum.
    Yaşın 19 Boyum 1.70 2 Yıl V.Geliştirme Çalıştığımdan Kaslar Kemikleri Sarmış Durumda Ve. Bu Zamana Kadar Omega Kalsiyum Çok Az Tükettim. Kemikler Çok Güçsüz.

21'e Kadar Gelişim Sürdüğü Söyleniyor Ancak. Benim 20'Lik Dişlerim Geçen Yıl Çıktı. Sizlerden İstediğim. Kullandığınızı Veya Bildiğiniz Balık Yağı Hapı Tavsiyeleriniz.
    Çok Fazla Marka Var Piyasada. Whey Protein Tozunu Tüketmişimdir. Hep Güvenirim. Sizlerinde Güvendiği Oranları Yüksek Balık Yağı Önerilerinizi Bekliyor Olcam. Hepinize Teşekkürler.

Balık Yağı Hapı Önerisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefestoo -- 10 Mart 2014; 20:08:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncuasd

Solgarın bir balık yağı var
    www.solgar.com.tr
    Omega-3 “950" | Ürünler | Solgar Vitamin
    http://www.solgar.com.tr/urun/omega-3-950mg/2057

Satış Fiyatına Göre İçeriği Nasıl Sizce ? Balık Yağında En Çok Tercih Edilen Marka Bumu Acaba ?

• Solgar içeriği iyi de 50 kapsül 75 TL fiyat vermişler çok pahalı. Ben daha yeni n11 den 3 kutu (her biri 50 kapsül) Carlson marka balık yağını 50 liraya aldım. Carlson da güvenilir bir markadır. Zarar vs bilemiyorum ancak benim çok şiddetli baş ağrısı ataklarım için çok yararlı oldu. Kullandığımdan beri neredeyse atak geçirmedim. Herhangi bir zararını da görmedim. Kıyaslama için:

Carlson : 300mg EPA - 200mg DHA
    Solgar : 504mg EPA - 378mg DHA

Ayrıca aşağıdaki linkte zaten bu konu detaylıca tartışılıyor.
  • Arkadaşlar yazmış solgar güzel marka 950sini tavsiye ederim.
    Ayrıca balık yağı uzun süre kullanımda kan akışını bozar onu da ilave edeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flp nin besin takviyesi dünyada tektir. pahalıdır. aloe vera üretiminde dünyanın % 95 hakkına sahipler
    istanbulda büyük şubeleri var mercedes varken ford a binerim dersen o başka
  • Arkadaş Balık Yağı Hapının Ne Kadar Yararlı Olduğunu Uzun Zamandır Biliyordum. Ancak İnsanlar Besin Takviye Ürünlere Bi Başka Gözle Bakıyor
    Herkesde Aynı Söz. Herşeyin Doğalı Sağlıklıdır. Yaz Kış Doğal Balık Tüketmek Mümkünmü. Veya Bir Protein Tozundaki Proteini Doğal Yollarla Karşılamk Mümkünmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefestoo

Arkadaş Balık Yağı Hapının Ne Kadar Yararlı Olduğunu Uzun Zamandır Biliyordum. Ancak İnsanlar Besin Takviye Ürünlere Bi Başka Gözle Bakıyor
    Herkesde Aynı Söz. Herşeyin Doğalı Sağlıklıdır. Yaz Kış Doğal Balık Tüketmek Mümkünmü. Veya Bir Protein Tozundaki Proteini Doğal Yollarla Karşılamk Mümkünmü ?

flp tıb tarihinde bilinen en baba ürün dudak rujunu ısırıp yersen karaciğer yağlanmasına iyi geliyor.
    komik gelebilir ama dediğim gibi pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çörek otu yağı kullanan varmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moleküler damıtılmış ifos sertifikası olan balık yağlarını tercih edin. epa+dha oranı 500 mg olan balık yaglarını alın. geçen markette gözüme çarptı A-101'de balık yagı epa+dha 3000 mg'da 400 mg yazıyo ama kapsuller 1000 mglik. resmen sahtekarlık

benim kullandıgım efa new s 1200 mg epa+dha 396 +264 mg

carslon 1000 mg epa+dha oranı 1000 mg epa+dha 500 mg
  • Hocam Tabi Biliyorum Karşılancağını Ama Sadece Protein Olarak Girmez Vücuda.
    Bunun Yanı Sıra Şeker ve Yağ Bizim En Korktuğumuz Şey. 1 Ölçek Protein Tozunun İçinde 22 Yumurtanın Beyazdındaki Protein Miktarı Var.
    Mesela Benim Yumurtaya Alerjim Var. Hiç Yiyemem 1 Tane Bile Beni Hasta Etmeye Yeter Kaldıki 22 =)

Eskiden Köyde Doğal Beslenebilrdi İnsanlar. Ama Artık Tavuk İnek Meyve Sebze Canlı Cansız Her Türlü Gıdada Hormon Var.

Sporda Storid Kullanırsan Hızlı Şekilde Büyük Kas Kütlesi Yaparsın Ama Kısa Vadede. Yediğimiz Besinlerde Bi Nevi Storoid.
    Protein Tozu Peynir Altı Suyundan Yapılıyor. Ve Doğallığı Kanıtlanmış. Biliçli İnsanlar Çocuklarına Bu Tozu Kullandırıyor. Doktorlar Hastalarına Bu Tozu Öneriyor.
    Benim Demek İstediğim. Doğru Olan Şeyi Halk Ağızında Hiçbir Araştırmaya Bakmaksınız. Direkmen Lekeleniyor. Protein Tozuna Doping Diyeni Gördüm =)

• Vitmix Omega-3 90 kapsül 39.50,
    Omega 3 Plus Ocean 50 adet 39.50,
    Omega 3 Pulse 1000 mg 60 kapsül 30 TL.
    Eczacı arkadaşım bu üçünü önerdi, kullanan varsa en iyisi hangisi yazabilir mi?, kısa zaman içerisinde almam gerekiyor.
  • tadı olmayan balık yağı varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.