Şimdi Ara

Sınav döneminde 'Balık Yağı Hapı' kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
8.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Her hafta düzenli olarak balık tüketebilen biri değilim Omega-3 vb. yararları da ortada. Ben de sınava hazırlandığım ve yoğun tempoya gireceğim şu dönemlerde balık yağı hapı kullanmaya karar verdim.

Merak ettiğim ise aranızdan balık yağı hapı kullanan arkadaşlar fayda gördünüz mü, ne şekilde etkiledi ve nasıl kullandınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı.Ben de merak ediyorum.
  • Sırf daha başarılı olmak için kullanıyorsan boşuna kullanıyorsun çünkü başarılı olmana etkisi %0.00000000001 bile olmayacak, sağlıklı yaşam için kullanıyorsan da onun yerine daha çok balık tüketmeni ve dengeli beslenmeni öneririm sonuçta hayat boyu hap alacak değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuroxena -- 11 Ağustos 2014; 16:33:59 >
  • Neuroxena kullanıcısına yanıt
    Hocam daha başarılı olmakla çok ilgili değil sonuçta bu işler balık yağı haplarıyla değil çalışmakla olur.

Ben sadece kullanan arkadaşların hafıza, uyku, dinçlik vs. açısından bi farklılık gözlemleyip gözlemlemediklerini ve ne şekilde kullandıklarını merak ettim.

• takip
  • internette balık yağının kısa vadade yararı olmayacağını okduum çoğu kişide işe yaramamış, ama benim amcamın kızı sanırım psikoloğa gitmişti yada psikiyatri, doktor ona dikkat arttırıcı hap vermişti o hap onu fişek gibi yapıyodu ancak uyku sorunuda doğurdunu biliyorum.
  • Kilo almanızdan başka bir işe yaramaz.Onun yerine uyku düzeninin ve dengeli beslenmenin etkisi çok daha büyüktür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşe yarayıp yaramadığını anlaman çok zor. Mesela hafızayı direk 10% oranında arttıran bir aşı olsa ve sen bu aşıyı yaptırsan nasıl anlayacaksın ki hafızanın geliştiğini ? gözlerini kapatıp bir şeyler mi hatırlamaya, ezberlemeye çalışacaksın ? ki balık yağı bunu hemen yapmaz o bahsettiğim ütopik aşı gibi zamanla yavaş yavaş yapar. Ben şahsen 4-5 aydır kullanıyorum. Söylediğim sebepten dolayı etkisini hissettim desem de yalan olur hissetmedim desem de. Bu gibi kesin olarak anlaşılmayan durumlarda ise bilime başvururum ki o da omega 3 (EPA, DHA) ün beyin ve sinirsel iletim için yararlı olduğunu söylüyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir
  • Ben kullanıyorum. Ama sağlıklı olabilmek için kullanıyorum. Kullanınca kaslanıp uzamıyosun veya hafızan olağanüstü artıp her gördüğünü okuduğunu aklında tutamıyosun.
    Fakat ben de bunları bildiğim halde kullanıyorum. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chateaurox

Ben kullanıyorum. Ama sağlıklı olabilmek için kullanıyorum. Kullanınca kaslanıp uzamıyosun veya hafızan olağanüstü artıp her gördüğünü okuduğunu aklında tutamıyosun.
    Fakat ben de bunları bildiğim halde kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Ne gibi yararını gördün? Tavsiye ettiğine göre bir yararını görmüşsündür.
  • Yazdan beri kullanıyorum. Açıkçası kısa boyluyum onun için kullanıyordum. Yazın 3 4 cm civarı uzadım. Kullanınca 10 cm falan uzanmıyo yani.
    Hafızam arttı mı bilemiyorum.

• quote:

Yazdan beri kullanıyorum. Açıkçası kısa boyluyum onun için kullanıyordum. Yazın 3 4 cm civarı uzadım. Kullanınca 10 cm falan uzanmıyo yani.

Yaş kaç hocam Birde boyunuz kaç suan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alda

quote:

Yazdan beri kullanıyorum. Açıkçası kısa boyluyum onun için kullanıyordum. Yazın 3 4 cm civarı uzadım. Kullanınca 10 cm falan uzanmıyo yani.

Yaş kaç hocam Birde boyunuz kaç suan?

Yaş 17 boy 1.67
    Gerçi 17 ye daha basmadım da şunun şurasında 10 gün var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chateaurox -- 11 Ağustos 2014; 21:18:05 >

• Up

• nzt 48 tek geçerim farkı görürsün kullan

• Olm 162 47 kilo atkadaşım vitaminsizin teki 207. Oldu koçta elektrik elektronik okuyor böyle şeyleri takmayın kafaya gidin ders çalışın

• Balık pişirip yemek veyahut ton Balığı yemek her türlü daha yararlı,kapsül şeklinde Alınan besinlerde koruyucu miktarı çok,ekseriyetle sınav dönemi alerji gibi yan etkileri olabilir.tedavi değil de başka türlü Alınan kapsül sadece insanın kendisini tatmin etmesi diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.