Şimdi Ara

Balıkesir bandırma....yardımcı olun lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Balıkesır unv. iibf dusunuyorum bandırma ılcesındeymıs bu her hakkında bılgısı olanlar paylasabılır mı lutfen? 141 bınlerdeyım burası da 141000 den kapatmıs ıkıncı tercıhım tutar mı sızce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch0pSu3y -- 1 Ağustos 2012; 3:57:42 >
  • ben de takipteyim bu konu için.
  • takip
  • takip
  • Kımsenın bır fıkrı yok anlasılan bı yardımcı olun ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bandırma bol rüzgarlı ve bayırlı bir yer.cafeler var sinemalar var :D her şehirde olduğu gibi.bir de apaçi kırmance zanesi bol bir şehir şuan meydanda fazla gözükmese de 30 ve 50 km uzakta bir yerde denize giriyorlar (her kıyı şehrinde olduğu gibi) nufüsu gitgide artıyor dışardan çok fazla göç var.kafeler bile masaları arttırıp yer ihlali yapıyorlar şuan.herneyse kiraları çok pahalı deil 3+1 doğal gazlı bi evi 400-500 liraya kiralayabilirsin.ama paşabayır ve paşakentte (bi arka mahallesi ) bulmak zor :) çünkü orda paşalar oturuyor.sokak lahmacunu meşhurdur.Bir de arkadaşlarla buluşmaya giderken sürekli(abi aşşağıya iniyoruz deriz aşşağısı neresi) peki?Atatürk heykelinin orası meydan (aşağı) aynı yerlerdir.ama başka bi şehirde aşağıya gidemessin çünkü yoktur :) herneyse böyle işte güzel kardeşim.
  • bende bandırmada yaşıyorum ve bu sene başka bır şehire gidicem , bandırma güzel yerdır , en azından piste olsa denizi var , üni biraz şehrin dışında kalıyor yanlış hatırlamıyorsam ve ulaşım kolay , şimdilik öğrenci için halk otbsleri 80 krş . Ve çoğu ilden daha gelişmiş ve öyle tutucu vs. Dedigimiz yerlerden değildir . Balıkesirden daha iyi bile olduğu söylenıyor . Sen de büyük ıhtımalle gelırsın zaten , iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.