Şimdi Ara

Balıkesir Kurye Cinayeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20 yaşındaki üniversite öğrencisi defalarca bıçaklanarak katledilmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ülke kafayı yiyo

geçenlerde yazmıştım forumda, evden çıktım markete gidiyorum, caddeye çıktım, elimde telefona bakıyodum, motorlu kurye tipli biri sağa çekmiş, eleman beni görür görmez selam bile vermeden bağırır gibi yüksek sesle: "HAH SENİ GÖRDÜM İYİ OLDU Bİ DAKKA HEMEN BİRİNİ ARICAM" dedi bana elini uzattı telefonumu vermem için. ama öyle bi söylüyo ki sanki biz 40 yıllık tanıdığız gibi. ben de acelem var dedim, gene bağırır gibi bi dakka sadece dedi, gene acelem var dedim hiç durmadan devam ettim. eleman gene yüksek sesle YAAA SEN HİÇ İYİ BİŞEY YAPMADIN ŞİMDİ dedi. ben de: "ben sana bişey yapmadım hocam" dedim devam ettim.

elemanın tipi görseniz at hırsızı. motorun üzerinde, emrivaki şekilde elimdeki telefonu istiyo. rica etmiyo, selam vermiyo. cebinde çakı-bıçak varsa şaşırmam.

elemanın ters bi anına denk gelsen sana bile saldırabilir. markete giderken bile bunlarla muhatap oluyosun yolda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ülke kafayı yiyo

geçenlerde yazmıştım forumda, evden çıktım markete gidiyorum, caddeye çıktım, elimde telefona bakıyodum, motorlu kurye tipli biri sağa çekmiş, eleman beni görür görmez selam bile vermeden bağırır gibi yüksek sesle: "HAH SENİ GÖRDÜM İYİ OLDU Bİ DAKKA HEMEN BİRİNİ ARICAM" dedi bana elini uzattı telefonumu vermem için. ama öyle bi söylüyo ki sanki biz 40 yıllık tanıdığız gibi. ben de acelem var dedim, gene bağırır gibi bi dakka sadece dedi, gene acelem var dedim hiç durmadan devam ettim. eleman gene yüksek sesle YAAA SEN HİÇ İYİ BİŞEY YAPMADIN ŞİMDİ dedi. ben de: "ben sana bişey yapmadım hocam" dedim devam ettim.

elemanın tipi görseniz at hırsızı. motorun üzerinde, emrivaki şekilde elimdeki telefonu istiyo. rica etmiyo, selam vermiyo. cebinde çakı-bıçak varsa şaşırmam.

elemanın ters bi anına denk gelsen sana bile saldırabilir. markete giderken bile bunlarla muhatap oluyosun yolda.
    Yok hocam bu habere bakmanı öneririm
    Harçlık çıkarmak için üniversiteli genç kuryelik yapıyo ve dediğin gibi at hırsızı tip bıçaklıyo defalarca. Bide sabıkası varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuKurgusu -- 15 Mayıs 2024; 10:18:26 >

• Şimdi gördüm yazık günah şerefsizin çocuğunun 6 sabıkası var ölen harçlık çıkarmaya çalışan bir genç öldüren şerefsizin yaşamaması lazım açık ve net,

• toplum şiddet sarmalının içinde. her şey normal oldu. latin amerika ülkesi olduk.

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

ölumden hakimler savcilar ve siyasetciler sorumlu onlarin boynuna

• Şimdi bu herifi ömrünün sonuna kadar ödediğimiz vergiler ile besleyeceğiz. Gerçekten şaka gibi. Hakimler, savcılar bu kadar dokunulmaz olduğu sürece bu iş böyle devam eder. Video sosyal medyaya düştüğü için bu kadar ses getirdi. Kaldı ki bunun gibi ne olaylar vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katile yapılması gerkenleri burada açıklasam hakkımda dava açarlar. Shshshs.

Çok fazla humanist olmayacaksın çünkü insanlar iyi şeyleri hak etmiyor bugün ona oldu yarın bana olmayacağının garantisi yok.

• Kekomania sayısında ciddi bir artış var sokaklar güvenli değil artık

• quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

Şimdi bu herifi ömrünün sonuna kadar ödediğimiz vergiler ile besleyeceğiz. Gerçekten şaka gibi. Hakimler, savcılar bu kadar dokunulmaz olduğu sürece bu iş böyle devam eder. Video sosyal medyaya düştüğü için bu kadar ses getirdi. Kaldı ki bunun gibi ne olaylar vardır.

Bende onu düşünüyorum. Bilinmeyenler de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.