Bildirim
balıkesir-uşak yolu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: hakkasan
selam arkadaşlar,
bu cuma istanbuldan uşağa araba işe gidecem. bandırma feribotu ile geçtikten sonra, balıkesir-uşak yolunu kullanmak istiyorum. bu yolun durumunu bilen varmıdır. yada istanbul-uşak için hangi yolu tavsiye edersiniz.
teşekkürler
o yolun haritada kısa gibi görünmesi sizi yanıltmasın.. eğer düzenleme yapılmadıysa oldukça dar ve virajlı bir yol....
benim size tavsiyem balıkesirden akhisar-gölmarmara-salihli-uşak güzergahını takip etmeniz.... -
selamlar,
bandırma- balıkesir-akhisar-gölmarmara- salihli-kula üzerinden gitmeye karar verdim. düşüncelerinizi bekliyorum.
tşk. -
teşekkürler dtnaim. nerdeyse aynı anda post etmişiz. -
-
teşekkürler helisel. ben o yolu kullanmıyacağım. ordada bahsettiği gibi şehir otobüslerinin çok yoğun olduğu bir yol. balıkesir akhisar asfalt güzel bir yolmuş. -
quote:
Orjinalden alıntı: hakkasan
selamlar,
bandırma- balıkesir-akhisar-gölmarmara- salihli-kula üzerinden gitmeye karar verdim. düşüncelerinizi bekliyorum.
tşk.
ben balıkesirden antalyaya giderken salihliye kadar aynı yolu kullanırım hatta yarın aynı yoldan döneceğim.
akhisar salihli arası yol biraz dardır ama tenha bir yol dur.
traktörlere dikkat etmeni öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X