Şimdi Ara

Balıkkesir mi trakya mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercih yapacağım edirne küçük bir yer ama kararsız kaldım istanbuldayım hangi yeri tercih etsem.

• Tekirdağ yaz Namık Kemal Üniversitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider003

Tekirdağ yaz Namık Kemal Üniversitesi

orası gelmiyor nhocam edirne geliyor
  • balıkesire git önümüz açılsın
  • iki şehri de yakın zamana gezdim balıkesir tabiki ama tarihi olarak edirne
  • edirne mi küçük???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    2 yıl önce açıldı
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Edirne rahat şehirdir.Ama gezecek yeri çok fazla yok.Belki de normaldir de İstanbuldan sonra öyle geliyor olabilir.Gitmediğim yeri kalmadı desem yeridir.
  • balıkesir
  • küçük derken çok küçük değil açıkçası küçük demek yanlış olur ben çok sevdim o şehri açıkçası yerleşessim geldi :d ama balıkesir daha gelişmiş gibi
  • Hangi bölümü yazacaksın? Balıkesirin bazı fakülteleri çok dışarıda sanırım ona dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nıcolas benayun

Arkadaşlar tercih yapacağım edirne küçük bir yer ama kararsız kaldım istanbuldayım hangi yeri tercih etsem.

edirne iyidir var 5 tane arkadaşım okuyan çok mutlular alışıyosun seviyosun sonra diyolar tavsiye ederim
  • Edirne
  • Balıkesir'de üniversite şehrin çok dışındaymış sanırım. Yani o bildiğimiz tatil beldelerinden filan epey uzak. Merkezde de hayat pek yokmuş
  • blikesrde bazi iki yilliklar edremitte denizeyakin oralar var sadece. egitim fakultesi merkezin icinde guzel diyorlar. diger bolumler ise cagis kampusu adialtinda sehrin disinda tepe bi yerde. bildiklerim bu kadar. balikesir kzlari. genellikle guzeldir. ama deniz uc saat kadar uzak merkeze.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrboyd

Balıkesir'de üniversite şehrin çok dışındaymış sanırım. Yani o bildiğimiz tatil beldelerinden filan epey uzak. Merkezde de hayat pek yokmuş

aynen öyle .
    not:balıkesirliyim
  • balıkesir'i yazabilirsin, hayat ucuzdur, çabuk alışırsın, gittikçe gelişmeye devam ediyor. sahil belde/ilçelerine uzaklığı maks 2 saattir
  • edirnede okuyorum sen hangi bölümü yazacaksın ? edirne küçük şehir tek avantajı istanbula 2buçuk saat otobüsle ama arkadaşların varsa yaşanılır şehir. kiralar pahalı ulaşım sıkıntı. ama tam öğrenci kenti sormak istediğin soru varsa sor ben cevaplarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.