Şimdi Ara

balkan elektronik garantili makinalar hakkında sormak istediğiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar balkan elektronik hakkında digital fotograf makinaları için sormak istediğiniz şeyleri burdan yaza bilirsiniz forumlarda baktım aslı olmaya yazılar var garantiler için,yurt dışı garantisi veriyorlar.....vs

• Makineyi aldık bi elimizi koyduk önüne bi foto cektik AAAA bi de ne görelim ölü pilsel var sensöründe.Ne olacak garanti prosedürü.

Tamir edilen ürün bi geldi elimize ekisinden de fena?

Bunların garantisini nasıl veriyor ve güveni nasıl kazanıyorsunuz.

Yoksa bunun gibi büyük arızalarda yeni makina mı veriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 12 Mayıs 2008; 19:29:52 >
  • S6500fd makina alıcam birinden. o kişi yurtdışından almış. Türkiye'de garanti altına alabilir miyim belli bir ücret vererek?
  • bana kalırsa umutsuz vaka
    quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

S6500fd makina alıcam birinden. o kişi yurtdışından almış. Türkiye'de garanti altına alabilir miyim belli bir ücret vererek?

• hiç mi umut yok
  • Zor bi durum bence imkansız.Sonuçta ürünün yur dısından kaçak veya calıntı glmemesi durumu garanti edilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fujifilm_türkiye

arkadaşlar balkan elektronik hakkında digital fotograf makinaları için sormak istediğiniz şeyleri burdan yaza bilirsiniz forumlarda baktım aslı olmaya yazılar var garantiler için,yurt dışı garantisi veriyorlar.....vs

başlığı açmakla güzel yapmışsın
    eğer bilgin varsa detaylı olarak yazabilirmisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben fujifilm'le balkanların alakasını kuramadım balkan fuji de mi getirmeye basladı?
  • Balkanın garantisi işte bu kadar arkadaşlar.1 tek cevap bile yok
  • Bu adam balkan da çalışan elemanlardan biri, belli. Kullanıcı adını da şekilli almış, ciddi gözükmek için.
    Reklamdan başka bişi yok bunlarda.
    Kilitlensin konu bence. Hatta ciddiye bile almayın balkan elektronik ile ilgili yazıları burada.
  • Valla bende yaklaşık 1 ay evvel anılan firmanın garantisine sahip makina aldım,İNŞAALLAH bi sorun çıkmaz;çıkarsa da firmayı değil satıcının başını yakarım,içim rahat...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.