Şimdi Ara

[b]balkan elektronik hakkında sormak istededikleriniz[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar balkan elektronik hakkında sormak istedikleriniz burda bana yaza bilirsiniz.yada
    mail adresime (okan@balkanelektronik.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_balkan -- 22 Aralık 2008; 23:29:00 >

• bende gold dan sızın getırtıgınız canon 590is den aldım..herhangı bır sorunda dırek sızemı yoksa golda mı basvurmamız lazım..
  • ciddiye almayın bu balkan elektronik adı altında bu forumda takılanları.
    Aslında balkan yazımına da site de sınır getirilse iyi olur. ****** şeklinde çıksın.
  • pekı sırket ne ayak yarın bıgun kapanıp gıtmesın..
  • Bunların sorun şirkette değil de çalışanlarında. Buraya gelip böyle başlık açıyorlar. Sadece reklam yazısı.
    Sonra ses seda çıkmaz hiçbirinden.
    Bİrde şekil isimler buluyorlar, okuyunca ciddiye alası geliyor insanın.
    Bir tanesinin adı "fujifilm türkiye" idi mesela yada bunun gibi bir şey. Yazdığı şeyde" koşun balçık elektronikte indirim var. Kapıda millet birbirini eziyor" falan yazıyordu adam.
  • MERHABA REKLAM YAPMAYA İHTİYACIĞIM YOK. SADECE DAHA ÖNCEKİ FORUMLARDA YALAN YANLIŞ YAZILAR GÖRDÜĞÜMDEN DOLAYI BÖĞLE BİŞEY YAPMA GEREKĞİ DUYDUM,HEMDE FOTOĞRAFÇILIKLA İLGİLİ OLAN BİLGİ VE BİRİKİMİ BURDAKİ ARKADAŞLARLA PAYLAŞMAK İÇİNDİR.
  • DAHA ÖNCE BENİM ADIMI KULLANARAKTA BİR ÇOKK FORUM AÇILMIŞ AMA BENİMLEYADA ŞİRKETİMİZLE ALAKASI YOKTUR.
  • REKO ŞİRKET KAPANIP GİTMEZ KORKMA TEMELLERİ SAĞLAM 3,5 SENELİK BİR GEÇMİŞİ YOK KARDEŞ ARIZA DURUMUNDA İSTANBUL YADA ANKARA ŞİRKETİMİZE GÖNDERE BİLİRSİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan_balkan

MERHABA REKLAM YAPMAYA İHTİYACIĞIM YOK. SADECE DAHA ÖNCEKİ FORUMLARDA YALAN YANLIŞ YAZILAR GÖRDÜĞÜMDEN DOLAYI BÖĞLE BİŞEY YAPMA GEREKĞİ DUYDUM,HEMDE FOTOĞRAFÇILIKLA İLGİLİ OLAN BİLGİ VE BİRİKİMİ BURDAKİ ARKADAŞLARLA PAYLAŞMAK İÇİNDİR.

sen daha forum adabını bilmiyorsun...
    Büyük harfle yazmak BAĞIRMAK anlamına gelir.
    ayrıca BÖĞLE değil BÖYLE dir doğrusu...Gerekği değil GEREĞİ dir

Daha şuraya yazmanızdan belli,nasıl bir ciddiyette olduğunuz...
  • kusura bakamayın sizin kadar tercübeli olmadığımdan dolayı olsa gerek.
  • quote:

kusura bakamayın sizin kadar tercübeli olmadığımdan dolayı olsa gerek.

Bakamayın değil bakmayın.Tercübeli ne ya tecrübeli harfler yan yana olsa bişe demicem ama bilerekmi yapıosun...
  • Daha Türkçe yazı yazmasını beceremeyen bir firmadan itinayla uzak dururum

EDIT:

Bu arada forum tecrübesi olmayıp da [b [b\] komutu kullanan birini de ilk defa gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 23 Aralık 2008; 19:42:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Daha Türkçe yazı yazmasını beceremeyen bir firmadan itinayla uzak dururum

Alternatifler;
    1-Arkadas rakip firmadan
    2-Evde otururken yapacak birsey bulamamis foruma girip milletle dalga geceyim demis.
    3-Daha Türkçe yazı yazmasını beceremeyen bir firmadan itinayla uzak dururum
  • Vatan Bilgisayarda satılan ürünlerde Balkan Elektroniğemi ait acaba ?
  • merhaba kardeş biz veriyoruz.
  • insanların eksikleri bulup rencide etmek hoşunanuza gidiyorsa buyrun.Düşük cümle yada yanlış yazı yazmakla olmuyor bu işler adam gibi soru sorun adam gibi cvp veriyim isterseniz.
  • İnsanların eksikleri bulup rencide etmek HOŞUNUZA gidiyorsa buyrun. Düşük cümle YA DA yanlış yazı yazmakla olmuyor bu işler. Adam gibi soru sorun, adm gibi CEVAP veriyim isterseniz.

"Hoşunanuza" gibi bi kelime yazmak eksiklik değil başka bişey bana sorarsanız, Türkçe'yi sonradan mı öğrendiniz ya da yabancı vatandaş mısınız? Böyle olmuyor bu işler diyosunuz da resmi bi yazışma yaparken böyle bi muhattap alcaksam sonuna kadar da haklıyım.
  • kardeş ben burda doğmadım burda büyümedin sadece 7 yıl türkiyedeyim bırakta o okadar eksiklerim olsun. ama bunlarlada dalga geçmeniz hiç hoşuma gitmedi. Sadece insanlar faydalı olabilmek için burdayım yoksa zaten işim başımdan aşkın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eren Polat

quote:

kusura bakamayın sizin kadar tercübeli olmadığımdan dolayı olsa gerek.

Bakamayın değil bakmayın.Tercübeli ne ya tecrübeli harfler yan yana olsa bişe demicem ama bilerekmi yapıosun...

hocam senin yazdığın cümle çok mu doğru
    adamın dolandırıcı ya da yalancı olduğunu düşünüyorsan belirt ya da herneyse..
    onun dışında burada kimseyi üstelik kendiniz mükemmel değilken yargılayamazsınız diye biliyorum..
    yanlış mı

• yaw arkadsım ben adamı anlıyorum yav cokmu onemlı bunu bole yazdın bunu bole yazmıssın..bosver ya..
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

İnsanların eksikleri bulup rencide etmek HOŞUNUZA gidiyorsa buyrun. Düşük cümle YA DA yanlış yazı yazmakla olmuyor bu işler. Adam gibi soru sorun, adm gibi CEVAP veriyim isterseniz.

"Hoşunanuza" gibi bi kelime yazmak eksiklik değil başka bişey bana sorarsanız, Türkçe'yi sonradan mı öğrendiniz ya da yabancı vatandaş mısınız? Böyle olmuyor bu işler diyosunuz da resmi bi yazışma yaparken böyle bi muhattap alcaksam sonuna kadar da haklıyım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.