Şimdi Ara

balkan flexipass kartı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene ben balkan flexipass bilet ile balkanları gezmek istiyorum.schengen vizesini aldıktan sonra ilk olarak trenle yunanistan sonra da gidebileceğim diğer ülkelere gidicem.ancak kafama takılan yunanistan haricinde başka hangi ülkeleri schengen vizemle gezebilirim(tabi balkan ülkeleri arasında)bu arada bilet yunanistan,bulgaristan,sırbistan,makedonya ve romanya ülkelerinde geçerli.eğer benimle gelmek isteyen varsa da konuşabiliriz.fiyatlar da gayet makul zaten:)güzel olur kanımca.

• up
  • evet....
  • Arkadasım cok dogru bir karar vermissin..
    Sanırım biraz maddiyattan dolayı balkanı sectin.Yunanistandan sonra italyaya feribot gecimini saglıyor interrail onu düsün bence..

Ben de düsünüyordum gecen sene arkadas bulamadım yanıma en sonra tek gidecektim falan filan derken yalan oldu.
    Bu yılda aklıma hic gelmedi hem para yok hem de temmuzda bütünleme sınavlarım var onlara girecegim..

fakat seneye interrail kesinlikle yapacagım;)
  • interrail maddiyat açısından benim için biraz fazla diyebilirim.param var ama hepsini interrail için harcayamam maalesef.pek çok ülkeyi hızlı bir şekilde gezmektense seçtiğim bir vaya iki ülkeyi ayrıntılı gezmeyi tercih ettim diyebilirim..sanırım zaten yunanistan gezisi bir 10 günümü alıcaktır.onun dışında yazın burda da yapmam gerekn şeyler var.ama yunanistandan sonra feribotla italya sanırım bilet dahilinde değil.italya içinde geçerli değil yani.ama yinede cevabın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.