Şimdi Ara

balrıg dread mare falan kesiliyo mu:D?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen de arkadaşın charla eslanttayım ts var işte geziyom ne biçim hayvanlar vardı yaa mesela balrog falan kesilir mi aq ya da dread mare cins cins hayvanlar ne diyonuz bu konuya??

• [Gunaydın Nasılsın?.gif]
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverCurse

[Gunaydın Nasılsın?.gif]
    bolrog partisi görmedim ama variorlar arkasına bi healler alıp kesiyolar ben cok gördüm kesen adamlar kendilerini deniyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanhelsing89

arkadaşlar geçen de arkadaşın charla eslanttayım ts var işte geziyom ne biçim hayvanlar vardı yaa mesela balrog falan kesilir mi aq ya da dread mare cins cins hayvanlar ne diyonuz bu konuya??

onlar ortamı renklendirsin diye konulmuş,kesilmez onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: :pitbuLL:

quote:

Orjinalden alıntı: wanhelsing89

arkadaşlar geçen de arkadaşın charla eslanttayım ts var işte geziyom ne biçim hayvanlar vardı yaa mesela balrog falan kesilir mi aq ya da dread mare cins cins hayvanlar ne diyonuz bu konuya??

onlar ortamı renklendirsin diye konulmuş,kesilmez onlar
    kesılır dıye bılıyomrum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Select� -- 8 Mayıs 2007; 9:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Select�

kesılır dıye bılıyomrum ben

Alıntıları Göster
    kesilmezmi bea adamlar dalga geciyo onlarla ama arkalarında healer olmazsa onlarda adamlarla dalga geciyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_StOrM

kesilmezmi bea adamlar dalga geciyo onlarla ama arkalarında healer olmazsa onlarda adamlarla dalga geciyo

Alıntıları Göster
    hayırrr
    sadece minnorle kesen asaslarda var balrog titan dark mare bi dread mareyi bilmem
    ayrıca ben olimpiada ban yemeden önce paramunlar dolu diye balrogta exp kastığımı bilirim
    bu monsterlerdan item düşme olasılığda baya yüksektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: B J K

hayırrr
    sadece minnorle kesen asaslarda var balrog titan dark mare bi dread mareyi bilmem
    ayrıca ben olimpiada ban yemeden önce paramunlar dolu diye balrogta exp kastığımı bilirim

Alıntıları Göster
    yaa bide bu balrog un drobu ne??
  • quote:

hayırrr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: L4st

hayırrr

arkadaş cevabını iyice verdi
    artık adamlar kendilerini aştı 21 saniyede felankör kesiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: MiniMan

yaa bide bu balrog un drobu ne??

Alıntıları Göster
    Benim charımdan arkadaşım bALRoq kesmiş dün 4.de exceptional raptor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Benim charımdan arkadaşım bALRoq kesmiş dün 4.de exceptional raptor

Alıntıları Göster
    Çok güzel hayvanlardır balroglar vs vs ben towndan undying alıp hergün 2 tane balrog çekerdim xgenonda char hacklenmeden önce bigün başıma bela aldım 10 15 tane birden balrog biriktirdim townda biri guard a dalıyor biri adamalrı fln kovalıyor Xgenonda MicheaLDevil
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIFoReWeRIII

Çok güzel hayvanlardır balroglar vs vs ben towndan undying alıp hergün 2 tane balrog çekerdim xgenonda char hacklenmeden önce bigün başıma bela aldım 10 15 tane birden balrog biriktirdim townda biri guard a dalıyor biri adamalrı fln kovalıyor Xgenonda MicheaLDevil

Alıntıları Göster
    şekil hayvanlar ya ellerinde kırbaçlar kocaman kösele kanatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: serious_captain

Alıntıları Göster
    Oyunda Kesilemiyecek Bir Yaratık Varmı Süs Bitkisi Diyemi Koydular Sizce Onu Oraya? Bizim Arkadaş Vardı Warrior 63 LeveL Ap Si Yetmiyodu Onu Yatırmaya Arkasında Heal Vardı Yatmıyodu Ama 5-6 Dk Sonra Merak Ettim Heal'i Kestim Baktım Gücü çok Az İnmişti Daha %15 Felan Neyse Bu Güzel Muhabbet İçin Teşşekkürü Kendime Borç Bilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: serious_captain

Alıntıları Göster
    2 Asas tek heal keser iken gördüm Manesde Ben de lwl 61 warriordum son vuruşunu yapam dedim bi vurdu yarısı boşa gitti
  • quote:

hayırrr

Alıntıları Göster
    quote:

hayırrr

balrogu ve dread mare i minorle kesene charimi vercem.dmyi bende kesiom minorle

• quote:

Orijinalden alıntı: DiyV~

2 Asas tek heal keser iken gördüm Manesde Ben de lwl 61 warriordum son vuruşunu yapam dedim bi vurdu yarısı boşa gitti

Alıntıları Göster
    Balrog kestim 3 4 tane ama item felan düşmedi...Birgün canım sıkıldı healelerle bütün yaratıkları kesmiştimeslantda Quest ler hariç bütün hepsini kestim en çokda balrog zorladı gerisi pos

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Balrog kestim 3 4 tane ama item felan düşmedi...Birgün canım sıkıldı healelerle bütün yaratıkları kesmiştimeslantda Quest ler hariç bütün hepsini kestim en çokda balrog zorladı gerisi pos

Alıntıları Göster
    kesiliyor cok basit
    tek basima ben tk kestim asala tabi 8 dakka felan tur attik :d koxp ile ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn

kesiliyor cok basit

Alıntıları Göster
    ben aresde, eski trol partileri gibi seri balrog partileri gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn

kesiliyor cok basit

Alıntıları Göster
    eslantta party ararken 4 priest topladım aklmda böle bisi yoktu ama yapalm dedk
    charımla kesilmez denen tüm fantazi yaratıkları kestim isimleri ve damageleri

dark mare 900
    titan 850
    raptorlu keçi 700 arada 1000
    dark stone 750
    balrog 800 arada 1000
    manticore 400
    adını unuttum oklu eşşekler buff siliyolar ayrıca 900 1200 arası damage verıyorlar

birazdan balrog partynin ss ini koyacagm

1485 ap
    5200 hp
    1080 defans
    4 priest ilk denemem oldugu ıcın 2 tane de yetıyormuş

• quote:

hayırrr

Alıntıları Göster
    quote:

hayırrr

ett alkocun bu gibi canavarları minnor le keserken video su var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.