Şimdi Ara

BAN LİSTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Banlanan sayısı azda olsa isallah digerlerine ibret olur da su oyundaki buyuk haksızlık giderilir.

[Xian]

blocked forever - EvilSoul /AngelArcher / Pred4t0r2 / HaoMeng / knoxgoaty / blindlove6 / 3dau6tay / SIHIR / Kenvil/ fdbvc / Sk1p

[Athens]

blocked forever -Ati/Mvp_AyuMi / hiep_si_Mu / Skulls / dhdgha / sl101 / jhjhj / Rohan No1 / RamenNoodles / Costonly

[Oasis]

blocked forever - Hjhg / bghr / Manaboy / THGJ / Clapi / Badu / Lord_DupLex

[Venice]

blocked forever - CrazyCAt / 1mp / IceGoddes / CrazyRaider / arabiansoul / SpecialGUY / Vinney

[Aege]

blocked forever - Tw_Milk / SAMSUNG / Dogi / SK2 / Tw_Showtime / BB2006 / frankin / hoatinh / Tw_seven / Duic

[Troy]

blocked forever - devil_slo / TaThan / Emii / o_OMiKe / 9527 / slina / WhoIam / 9QuinTach9

[Babel]

blocked forever - Atit_strike / Mantis / DaikeN / YinQiao / SaberChan / TweetyBird / No0b

• Yaf bende banlanmak istiyom.Cittiyim
  • Athens'ta biraz önce ke$fettiğim 2 bot;

dffdsf ve dfhjsdfh

Skulls ve hiep_si_Mu'nun banlanması çok ilgimi çekti.Ben de diyordum bunlar nasıl kasmı$ bu kadar.Athen's ta benim bildiğim en iyi Full Int Sword'da gitmi$ oldu böylece
  • Çok az adam banlıolar ben bu kdr az kişi banlanınca hiç takmam bota dvm ederim biraz daha çok kişiyi banlamalarını istiorum böle

• bir kredi kartıyla birden cok char premiyom aldı diye 35-60 arsı 4 char ban yedi internet kafenin birinde biride benimki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.