dun gece oyuna gırmeyı beklerken ıllegal prıgram kullanımından 100 sene ben yedıgımı gordum. oysa hıc bır sekılde ıllegal program fılan kullanmıyorum
Sizlere benim gördüğüm bir şeyi söyliyim, Rome sv'inde çok ban yiyen arkadaşa şahit oldum. Fakat ILLEGAL program kullandığına rağmen, guildde unionunda vb. yerlerde ILLEGAL program kullanmama rağmen ban yedim.(100YIL) Bunu kendini suçlu çıkmaması için önplanda gösteriyor. Yanlış anlama arkadaşım seni kasdetmiyorum. Joymax'ın çalışma mantığı çok saçma, her an ban yeme riskiyle oynuyoruz. Ama dikkatimi çeken bir şey daha var: Genelde çoğunlukla oyunda olan çarlar ban yiyor.Mesela 7/24 botta olan arkadaşlar vs. Size tavsiyem günlük 4saatte bi ReLogin yapın.Günde en fazla 8-10saat oyunda kalın. Ban yediysen, Joymax sana özür dileme teklifini bile kabul etmiyor.
Botlar sroyu ele geçirmiş, Joymaxa tepkiler artıyor falan. Joymax dayanamıyor ve göstermelik ban list yayınlıyor bi kaç tane. Göstermelik banlardan 1-2 kaçı yuksek lvl serverin iyilerinden oluyor. Gerisi "asfhjk" nickli kardeşlerimizden oluşmakta. Serverda "aaa bak .... da banlanmış" geyikleri dolaşıyor falan. 2 gün sonra bizim bu .... elemanı oyuna giriyor, guild name i BANNED olmuş etrafta koşuşturuyor.
-Hayırdır ne ayak falan? (ingilizce)
-100 yıl banlanmıştım kanka.
-Eee ne ayaksın buralarda gezion, guildde şekil olmuş o biçim.
-3-5 silk bişi sıkışmış kaportaya, onu hallettim geldim işte. Banlandığımız belli olsun die yaptık bi geyik, kurduk bi guild işte.
-İyi yapmışın bro, hayırlı botlamalar..
Ha olay bu durumdaydı bundan 2 sene önce. Joymax aynı joymax, yolunu şeklini bildikten sora açamayacağın kapı yoktur. Derğer mi değmez mi orası size kalmış. 3-5 pixel parçasına 1000$ a yakın para bayılmak saçma gelir bana
Botlar sroyu ele geçirmiş, Joymaxa tepkiler artıyor falan. Joymax dayanamıyor ve göstermelik ban list yayınlıyor bi kaç tane. Göstermelik banlardan 1-2 kaçı yuksek lvl serverin iyilerinden oluyor. Gerisi "asfhjk" nickli kardeşlerimizden oluşmakta. Serverda "aaa bak .... da banlanmış" geyikleri dolaşıyor falan. 2 gün sonra bizim bu .... elemanı oyuna giriyor, guild name i BANNED olmuş etrafta koşuşturuyor.
-Hayırdır ne ayak falan? (ingilizce)
-100 yıl banlanmıştım kanka.
-Eee ne ayaksın buralarda gezion, guildde şekil olmuş o biçim.
-3-5 silk bişi sıkışmış kaportaya, onu hallettim geldim işte. Banlandığımız belli olsun die yaptık bi geyik, kurduk bi guild işte.
-İyi yapmışın bro, hayırlı botlamalar..
Ha olay bu durumdaydı bundan 2 sene önce. Joymax aynı joymax, yolunu şeklini bildikten sora açamayacağın kapı yoktur. Derğer mi değmez mi orası size kalmış. 3-5 pixel parçasına 1000$ a yakın para bayılmak saçma gelir bana
%1000 haklısın Şuanda durum ultra berbat geçen yıl da yaptılar (2009 sonlarına doğru) kullanıcı kaybetmeye başladığını anlayınca biraz serverları boş bırakıp oyuncu bekliyoruz durum bundan ibaret
bu adamlara maıl atabılıyomuyuz, atabılıyosak nerden atabılırım bug reports a bıseyler yazdım ama ılgılenırler mı bılmıyorum. bıde o para olayı dedıgın gıbı 1000 dolarları bulmuyosa bızde bısler dusenbılırım :D bu konuyla ılgılı bılgısı olan yardımcı olursa sevınırım.
Sizlere benim gördüğüm bir şeyi söyliyim, Rome sv'inde çok ban yiyen arkadaşa şahit oldum. Fakat ILLEGAL program kullandığına rağmen, guildde unionunda vb. yerlerde ILLEGAL program kullanmama rağmen ban yedim.(100YIL) Bunu kendini suçlu çıkmaması için önplanda gösteriyor. Yanlış anlama arkadaşım seni kasdetmiyorum. Joymax'ın çalışma mantığı çok saçma, her an ban yeme riskiyle oynuyoruz. Ama dikkatimi çeken bir şey daha var: Genelde çoğunlukla oyunda olan çarlar ban yiyor.Mesela 7/24 botta olan arkadaşlar vs. Size tavsiyem günlük 4saatte bi ReLogin yapın.Günde en fazla 8-10saat oyunda kalın. Ban yediysen, Joymax sana özür dileme teklifini bile kabul etmiyor.
Gbotlarım bile salıdan salıya oyundan çıkıyor, forumdan bazı arkadaşlar bilirler.
Ban olayını 4 ay kadar önce, akademi kasarken hepsinin isimlerini aynı yapardım gm gbot sanmış olucak 1 tanesini 7 gün ban vermişti, onun harici ban görmedim.
eeee illagal olarak kasmanın sonucu bandır zaten niye garip karşılıyorsunuzki..
eğer silk yüklediyseniz ve paypalla ödediyseniz onların paypal adresine "madem banladınız paramı iade edin" şeklinde mail atın, düşük bi ihtimalde olsa banı açabilirler, pasific serverı açıldığı gün banlanmıştım açmışlardı, adres sanırım şu pay@silkroadonline.net ve transaction id yi de yazın maile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme