Şimdi Ara

BAN YEDİM : UYARI PUANI ÜST LİMİTİ ? YOK Kİ ÖYLE BİŞEY :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ DE 1 UYARI PUANIM VARDI... 2 SAAT SONRA UYARI PUANI ÜST LİMİTİ NEDENİYLE 4 GÜN BANLANMIŞIM...

NİYE Kİ?

• 2 saat içinde 4 uyarı puanı gerektirecek işler yapmışsın...
    Saat başına 2 puan
  • Bu uyarı puanlarına nereden bakıyoruz?
  • Mesaj sayının altında eğer uyarın varsa yanlızca sen veya yöneticiler görebiliyor. Benim 1 tane var şu anda mesela. Benim merak ettiğim ise bu uyarının silinip silinmediği. Yani bu uyarılar sıfırlanabiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Mesaj sayının altında eğer uyarın varsa yanlızca sen veya yöneticiler görebiliyor. Benim 1 tane var şu anda mesela. Benim merak ettiğim ise bu uyarının silinip silinmediği. Yani bu uyarılar sıfırlanabiliyor mu?

İyi benimki bomboş:D
  • yukarda en sağda "UYARI LİSTESİ" yazıyor nie uyarı aldığınızı oradan öğrenebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

2 saat içinde 4 uyarı puanı gerektirecek işler yapmışsın...
    Saat başına 2 puan

yok öyle bişey... dh ye girmedim ki uyarı puanı alacak bişeyler yapayımmm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi güzelde bu uyarıyı ben neden göremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clémentine

quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

2 saat içinde 4 uyarı puanı gerektirecek işler yapmışsın...
    Saat başına 2 puan

yok öyle bişey... dh ye girmedim ki uyarı puanı alacak bişeyler yapayımmm...

Daha önce yapmışsındır..
    Modların işi var
  • BAN NEDENİ :Neden: Küfür/Kısaltma küfür vs..
    bu konu hakkında

BAN YEMİŞİM AMA DAHA ÖNCE UYARI PUANI ÜST LİMİTİ YAZIYOSU... KARAR VEREMEDİLER GALİBA
  • Benide banlıycaklar 3 uyarı puanım var.
  • 32 uyarı puanım var

çok acayip çok
  • benim uyari puanım yok ama cevap yazdıgım bir topige girince 1 tane uyari puanım gorunuyo ben bi se anlamadim bu isten :S
  • Bana çok pis giricek o uyarılar biraz sonra.Bekliyorum ha geldi ha gelicekler.
  • 3gün önce 3 günlük Ban yedim Yıllardır bu forumun üyesiyim.2.5 seneyi aşkın bir zamandır bu hesabı kullanıyorum.O güne kadar bir tek uyarı puanı bile almamıştım.Sabah kalktım dh'ye girdim ve 3 gün uzaklaştırma almış Nedeniyse:Uyarı limitini aşmışım.Başka hiç bir neden yazmıyordu.Üstelik bu uzaklaştırmayı neden aldığımı da bilmiyorum.1 tek uyarı puanım bile yokken. nasıl oluyor da üst limite ulaşıyor ve uyarılmadan banlanıyorum gerçekten bilmiyorum Üstelik banlanacak hiç bir şeyde yaptığımı düşünmüyorum

Üstelik şuan da da hiç bir uyarı puanım bulunmamakta.İsmimin altında hiç bir şey yok mesaj sayısı dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 30 Ağustos 2007; 12:56:38 >

• ehe adam toptan bir çizik yemiş
  • Banlandıktan sonra başka bir kulanıcı adı alıp böyle bir konu açarsan forum kurallarına göre hem bir önce ki hemde yeni aldığın kullanıcı adı açılmamak üzere kapatılır.O arkadaşta bu yüzden çizildi muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.