Şimdi Ara

bana bir akıl verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ilk defa forum donanıma uye olup mesaj yazıyorum. kişisel sorulara başlık açılıyor mu onu bile bilmiyorum yardımlarınızı beklıyorum:)

konuya döneyim. Ben 27 yasındayım Türkiyede yuksek lısans öğrencisiyim. Fakat yurt dışında en az 1 sene bır unıversıtede hazırlık okumak ıstıyorum... ingilizce olur rusça olur ispanyolca olur. 1 DİLİ YURT dısında yasayarak öğrenmek istiyorum... yurt dışı eğitim danısmanlık şirketleri okul kadar para istiyor. okula kaydına işte şuna buna harcayabılecegım 2bın dolarım var. gıttıgım yerdede ayda 250 300 dolar ıle gecımımı saglayacagım. ukrayna kharkıve cok baktım fıyatlar makul... baska nerelerı tavsıye edebılırsınız? macarıstan slovakya vb. fıyat daydası uygun egıtım ıcın nereler vardır? teşekkürler

• Selam,

2bin Dolar ile Avrupa'da bir yer bakma derim, aylık 250-300 Dolar da geçim için yeterli olmaz. Macaristan, Budapeşte için ortalama aylık gider 750 EURO civarında olur. Ukrayna ya da Rusya düşünebilirsin dediğin gibi, belki Belarus olabilir.
  • Aklima gelen uygun yerler.

Litvanya, Letonya, Polonya, Ukrayna, Rusya, Macaristan

Litvanyanin guzel ve insaninin duzgun oldugunu duydum gordum.

Bununla beraber cok bilgim olmadigi ama benim de bakacagim.su an aklima.gelen ulkeler,
    Slovenya, Slovakya, Cek cumhuriyeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 11 Nisan 2017; 12:51:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para birimleri Euro olmasa da Çekya biraz pahalı Doğu Avrupa ülkelerine göre, Budapest için arkadaşında dediği gibi 600-700 Euro gerekli, Polonya biraz daha ucuz Macaristana göre, belki bir tık aşağı ama 250-300 Dolar kesinlikle yeterli olmaz.
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    lıtvanya letonya estonya fiyatlarıda uygun hem ab uyesı calısma ıznır serbest dolasım hakıda verıyor. polonya artık ırkcılık cıddı sorun olmaya basladı dıye arkadaslardan duyumlar alıyorum. ukrayna en makulu fakat ab uyelerının calısma ıznı olmasıda cazıp
  • Sana bu konuda bir tavsiyede bulunabilirim.Eğer gerçekçi olmamız gerekirse elindeki para gerçekten az ama rusyada hazırlık okumaya yeter.Benim okulumda rusca hazırlık yurt ücreti sağlık sigortası 75.000 ruble yapıyor.oda 1300 dolar .Okuldan alınacak davetiye ücretsizdir.Sadece kargo parası var.Ben alanyaya 6200 rubleye gönderdim 3 günde çıkıyor.Eğer yardım istiyorsan yardım ederim.Ben danışman değilim sadece senin davetiyeni çıkarır sana yollarım gerisini sen halledersin.Beni danışmanlar mağdur etti.O yüzden bende başkalarının parasını böle insanlara kaptırmasını istemediğim için karşılıksız olarak yardım ediyorum.Herşey dahil sana 1500 dolara patlar.İçinde uçak biletide olur.Rusya ve ukraynada eğitim berbat.Ben pişman oldum mesela.Yurtları kötü.İlla gelicem diyorsan yardımcı oluruz.Okulum Yugazapatnıy gasudertsvennıy üniversitet.
  • Romanya için ucuz diyordu bir arkadaş gitmişti mahalleden.

Araştırın derim. Benim bilgim yok ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.