Şimdi Ara

bana da iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir adet temiz asus 1000he netbook bi de temiz nokia n70 müzik edition 'm var mal varlığı olarak
    ikinci el iphone 3g 8gb istiyorum acaba üstüne ne kadar koymam gerekir?

• Ben yazın telefon alıcam acaba 3GS mi diye bir anda aklıma kurt düştü ama Nokia'dan vazgeçemiyorum.

Şu N8'in 12 mp kamerası + Özellikle Xenon flash'ı ve HD Video çekimi aklıma takılıyor.Sırf o yüzden N8 alıcam galiba.

Edit : Foto ve video çekmeyi falan seviyorum e insan her zaman yanında foto makinesi taşıyamaz değilmi.Telefonla kolay oluyor.Hiç unutmam lise 1 deyken 1.3 mp'lik 6630'umla bile günü birlik gezide 538 tane fotoğraf çekmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 27 Şubat 2011; 3:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Ben yazın telefon alıcam acaba 3GS mi diye bir anda aklıma kurt düştü ama Nokia'dan vazgeçemiyorum.

Şu N8'in 12 mp kamerası + Özellikle Xenon flash'ı ve HD Video çekimi aklıma takılıyor.Sırf o yüzden N8 alıcam galiba.

Edit : Foto ve video çekmeyi falan seviyorum e insan her zaman yanında foto makinesi taşıyamaz değilmi.Telefonla kolay oluyor.Hiç unutmam lise 1 deyken 1.3 mp'lik 6630'umla bile günü birlik gezide 538 tane fotoğraf çekmiştim

Bu güzel özelliklerin yanında Symbian da cabası

Valla iOs'u hiç bi işletim sistemine değişmem. Ama değişmek zorunda bırakılırsam da en son seçeceğim Symbian olur.
    Ne lanet olası bi şeydir ya. Allah korusun..

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Ben yazın telefon alıcam acaba 3GS mi diye bir anda aklıma kurt düştü ama Nokia'dan vazgeçemiyorum.

Bu güzel özelliklerin yanında Symbian da cabası

Valla iOs'u hiç bi işletim sistemine değişmem. Ama değişmek zorunda bırakılırsam da en son seçeceğim Symbian olur.
    Ne lanet olası bi şeydir ya. Allah korusun..

Evet yavaş.Lanet olası yavaş ama vazgeçemiyorum.Yavaşlığına bile alışmışım.Ne HTC ler ne iPhone lar karıştırdım bızıkladım çok güzel hızlılar ama arayüzü bile itiyor beni Geri dön, iptal tuşlarını denerken herşey daha çok karışıyor.

Symbian menüsüde çok basit.Ya zaten telefonda oyun oynama olayını bırakalı 2-3 sene oldu artık yavaşta olsa en azından şöyle rahatça fotoğraf çekebileceğim (o güzel xenonlu kamerayla ) , video çekebileceğim, film veya dizi izleyebileceğim, müzik dinleyebileceğim bir alet istiyorum.Ve tabi birde internete girilip sayfaların sorunsuz gezilebileceği bir alet. (Şu anda N73'ümden girdiğim internet bile evden uzaktayken o kadar çok işimi görüyor ki N8 alâsını görür diye düşünüyorum)

Ama bir ara iPhone 3GS düştü aklıma ama kontrattı falandı filandı dedim uğraşamam onla.Sonra sıkılırım falan burda satacak adamda bulamam (Edirne).

Ama abicim bide şöyle bişey var;

Adamlar Symbian kullanmayı bilmiyor yüklüyor önüne geleni, yüklüyor önüne geleni.Garibanda ingilizcede yok, programı kurarken soruyor (Autostartup : on / off) adam on mu off mu bakmadan geçiyor.Sonra neden kasıyor bu symbian kaka symbian pis oluyor.Bu sefer aldımmı hiçbişey yüklemicem zaten.Galeride 300 fotoyu geçtikten sonra bilgisayara aktarıcam.Adam gibi kullandınmı yavaşlamıyor öldürücü derecede.

• quote:

Orijinalden alıntı: çöldekikutupayısı

beyler bir adet temiz asus 1000he netbook bi de temiz nokia n70 müzik edition 'm var mal varlığı olarak
    ikinci el iphone 3g 8gb istiyorum acaba üstüne ne kadar koymam gerekir?

netbook 200tl,n70 80-100 tl desen üzerine en az 280-300 tl eklemen gerekir
  • @ahmet192 :teşekkürler soruya bi cevap veren olarak netbook m 200 den fazla edebilir kutu fatura vs herbıseyı var
    n70 ınde aynı sekılde her seyı mevcut.

iphone u olup ılgılenen varsa da mesaj atabilr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.