Şimdi Ara

Bana En Cok Koyan Sey (Ygs Dertlesme Ana Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana en cok koyan sey yaklasik 3 hafta calistigim ve en az 25 net yaptigim sosyalden sadece 5 soruya bakabilmemdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acikca soyliyim ben bu sinav icin asiri?kasmadim o yuzdeb biraz kendimi sucluyorum ama biraz mantikli bir sekilde yaklastim 1 ay daha fazladan asiri sekilde kassam bile fazla bir sey degistiremezdim. Son denemelerin birinde Türkcem 38 d 2 y idi fakat 32 8 gelsin vallahi cok sevinirim bunun yaninda 1 saatimi yedi Turkce. Sosyal o kadar zor degildi ama kazik sorular vardi. Sosyal bittiginde 1 saatten az surem kalmisti. Mati ben cok yavas cozerim turlama taktigiyle 20 tane isaretledim fenden 6 tane isaretledim gerisine sure yetmedi. Sitemim ise sen daha ulkende adam akilli egitim vereme ogogretmenlerin cogu bes para etmeyecek sekilde ders anlatsin sonra da zaten zamanla yarisilan bir sinavda kalk boyle Bir sinav koy. Ozgun olmakla kazik sormak arasindaki ince farki kacirmislar. Bir paragrafa 3 tane soru sormak nedir abi? Kac kere okudum o paragrafi. Neyse icimi doktum son denemelerde 370 in altina inmeyen ben 300 bekliyorum saol osym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neler yazarım buraya ama banlanmıyım, sene boyu çalış her şeyi öğren adam gibi bilgi çıkmasın, zamanında 450yi gör 420 aşağısına inme ösymnin saçma sorularıyla asıl sınav sonucu 400e bile ulaşmasın (395) bu kadar olmamalıydı gireceklere tek tavsiyem ygs çalışmayın anlık sınav dedikleri aynen doğru osym ye isyan durumundayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok mu çirkinim ? Tip konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.