Şimdi Ara

BANA ÖYLE BİR ARAÇ DEYİN Kİ 5 YIL SONRA..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bana öyle bir araç tavsiye edin ki 5 yıl sonra bugünkü fiyatına en yakın (en az zararla) mümkünse kar ederek satayım;(Yani en çok tutulan araç)?

Bütçe 110.000 TL, araç sıfır ve motor hacmi 1.6 olacak, alabileceğim en pahalı araç, marka model belirtilerek

Şimdiden tavsiyede bulunarak fikirlerini paylaşan bütün arkadaşlara tşk ederim...

• passat al dizel değer kaybetmiyor araba
  • yeni kasa passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaskut

passat al dizel değer kaybetmiyor araba
    Astra 1.3 dizel H kasa kalan paraya da altın dolar euro bir şeyler yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

yeni kasa passat
    Müneccinmiyiz biz ne bilek
  • VW Bayisine git bütçene uygun herhangi bir aracı al
  • 7 tane efsane kasa corolla.
  • Çok garip ama aklıma Wolkswagen geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

7 tane efsane kasa corolla.

Ben de eklenti yapayim.

97 gli corolla 19
    2011 civic elegance 48
    2000 astra CD 22
    2004 focus Ghia 24

Toplam 113 lira yapar. 3 lira daha bulman lazim
  • 320i ed al hocam.
  • Vw fazla değer kaybettirmez herhalde ama 5 sene sonra sanki bana şuan ki tutulma oranı olmayacak gibi geliyor.
    Kar yapmak istiyorsan git bir daire al 110.000'e beş sene sonra 140'a rahat satarsın.

Bir de üyelik tarihin dün inşallah sahte konu açmamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 1 Eylül 2014; 21:47:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Vw fazla değer kaybettirmez herhalde ama 5 sene sonra sanki bana şuan ki tutulma oranı olmayacak gibi geliyor.
    Kar yapmak istiyorsan git bir daire al 110.000'e beş sene sonra 140'a rahat satarsın.

değer kaybetmesi korkun varsa arsa al ev al
  • Araba dedigin bindikçe eskir şarap değil bu yıllar değer katsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

değer kaybetmesi korkun varsa arsa al ev al

arsa ve ev fiyatları bir iki sene içinde oldukça düşecektir yalnız emlak balonunun dibinde yaşıyoruz. geçen ay satışlar %25 düşmüş şu anda talepten fazla arz ise devam ediyor.
  • quote:

Vw değer kaybettirmez herhalde ama 5 sene sonra sanki bana şuan ki tutulma oranı olmayacak gibi geliyor.

değer kaybetmeyen araba varsa özel üretim koleksiyon aracıdır . yani vosvosun adı bile geçmez bu işte

2009 model passat lara bakalım ne kadar değer kaybetmiş

temiz bir araç olmalı tabiki.

misal 85 bin de .iyi durumda görünen bir araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2009-model-orjinal-85.000-km-de-dsg-177649642/detay

görüldüğü gibi 5 senede passat 1.4 tsi dsg trendline da 30 bin değer kaybı var.

hafif hasar ve km 100 bin üstündeyse değer kaybı 40 bine kadar çıkabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ekspres-plaza-dan-2009-model-vw-passat-1.4-tsi-trend-dsg-177648187/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 1 Eylül 2014; 21:30:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal-i Kibriya

Araç hasar kayıtlı ama hocam,

Ben sadece değer kaybının ne derece olduğuna ilişkin ikinci eli iyi bilinen bir araç için iki tane örnek verdim. araçları gidip incelemedim pazarlık falan da yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Celal-i Kibriya

Araç hasar kayıtlı ama hocam,

Ben sadece değer kaybının ne derece olduğuna ilişkin ikinci eli iyi bilinen bir araç için iki tane örnek verdim. araçları gidip incelemedim pazarlık falan da yapmadım.

Alıntıları Göster
    BMW 3.20 kar ettirir mi bilmem ama zararsız satarsın
  • quote:

Vw değer kaybettirmez herhalde ama 5 sene sonra sanki bana şuan ki tutulma oranı olmayacak gibi geliyor.

Sahte konu nasıl oluyorsa ?
    Yok hocam elhamdülillah müslümanız ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujer -- 1 Eylül 2014; 21:47:50 >
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Mesajı eksik yazmışım fazla değer kaybettirmez olacaktı şimdi düzelttim.

Ekleme: 2009'da o arabanın sıfırı 65000 falandır eğer parayı evde saklayacak şekilde değerlendirmeden zararını hesaplarsak 15-17bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 1 Eylül 2014; 21:57:37 >
  • fujer kullanıcısına yanıt
    galiba ötv'siz alıcaksınız aracı eğer öyleyse motor hacmi 1.6 dan 2.8 e çıkartıldı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.