Şimdi Ara

bana yardım olucak biri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar günde öyle böyle 20km bisiklet sürüyorum 12v ile çalışacak bir motor arıyorum özellikleri ne olmalı ailede motorfobisi var o yüzden alamıyorum ancak bunu kendim yaparsam olabilir siz bana güzel bir motor söyleseniz lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: dogu1215

arkadaşlar günde öyle böyle 20km bisiklet sürüyorum 12v ile çalışacak bir motor arıyorum özellikleri ne olmalı ailede motorfobisi var o yüzden alamıyorum ancak bunu kendim yaparsam olabilir siz bana güzel bir motor söyleseniz lütfen

Merhabalar kardeşim Elektrikli motorlar sıkıntılı ayrıca da pahalı verim açısından da kötü.Ben geçenlerde benzinli testere motorunu kullanarak bisikleti müthiş bir hale getiren adam gördüm.Bence en azından bi araştır.Km başına 3 5 krş yakarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyasilkay

quote:

Orijinalden alıntı: dogu1215

arkadaşlar günde öyle böyle 20km bisiklet sürüyorum 12v ile çalışacak bir motor arıyorum özellikleri ne olmalı ailede motorfobisi var o yüzden alamıyorum ancak bunu kendim yaparsam olabilir siz bana güzel bir motor söyleseniz lütfen

Merhabalar kardeşim Elektrikli motorlar sıkıntılı ayrıca da pahalı verim açısından da kötü.Ben geçenlerde benzinli testere motorunu kullanarak bisikleti müthiş bir hale getiren adam gördüm.Bence en azından bi araştır.Km başına 3 5 krş yakarsın

saol arkadaşım ama trafikten düşmüş mobilet motoru veya tavsiye edebileceyyin bir motor varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.