Şimdi Ara

Banayeni ile Güvenli İkinci El Alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banayeni ile Güvenli İkinci El Alışveriş

Banayeni

İkinci el alışverişin adresi Banayeni ile paran cebinde kalsın! Banayeni, Akakçe güvencesi ile çıktığı bu yolda kullanıcıların ikinci el alışverişte aradığı güven ve kolaylığı sunmaktadır. Değişen ve dönüşen alışveriş anlayışı ile sürdürülebilir bir dünyanın yolunun ikinci el ürünleri değerlendirmekten geçtiğine inanan Banayeni, bununla birlikte teşhir, outlet ve yenilenmiş ürünlere de bünyesinde yer vermektedir. Güvenli alışveriş yapmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya aday olan Banayeni’nin hem satıcıyı hem de alıcıyı koruyan yapısı ile için rahat olsun! Banayeni iade garantisi ve pazarlıksız alışveriş yaklaşımı ile her iki tarafın da çıkarlarını koruyan platform, sunduğu kolay alışveriş anlayışı sayesinde özellikle ikinci el ürünler noktasında büyük artılar sağlamaktadır.

İkinci El Alışveriş

İkinci el online alışveriş ile ilgili birçok sorunun cevabını bulabileceğin Banayeni ile ikinci el telefon, ikinci el bilgisayar gibi çok aranan ürünlere ulaşman da mümkün! Yenilenmiş telefon ve ikinci el tabletlerin yanı sıra monitör, kulaklık ve oyun konsolu seçenekleri ile de ikinci el ürünler arasından dilediğini satın alabilirsin. Piyasaya göre çok daha ucuz laptop fiyatlarına ve daha binlercesine dilediğin gibi ulaşabilir, bununla birlikte ikinci el satış da yapabilirsin! Hem satıcıyı hem de alıcıyı koruyan Banayeni ekspertiz sistemiyle yüz yüze alışverişten doğacak riskler ortadan kalkar ve fiyatlar pazarlığa kapalıdır. İkinci ele özel pazar yeri arayanlar için yeni bir deneyim olan Banayeni, sunduğu iade garantisi ile de kullanıcılarına güven vermektedir. Satın aldığın ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa hiçbir ücret ödemeden iade edebilir ve güvenli ikinci el alışverişi deneyimleyebilirsin!

Banayeni İade Garantisi

Banayeni olarak, ikinci el alışveriş deneyimini en güvenli ve sorunsuz hale getirmeyi önemsiyoruz. Bu nedenle, seçili ürünlerde sunduğumuz Banayeni İade Garantisi, ikinci elde alıcının da satıcının da içi rahat olsun diye Banayeni’nin sağladığı bir garantidir. Bu kapsamda olan ürünlerde iade sürecini satıcı koşullarından bağımsız olarak Banayeni yönetir. Ürünü eline aldığında asla geç olmaz!

Üstelik, iade için herhangi bir gerekçe sunmana gerek yok. Ürünü teslim aldığın andan itibaren 72 saat (3 gün) içinde koşulsuz iade hakkını kullanarak, ödemenin tamamını eksiksiz şekilde geri alabilirsin.

İade hakkın ilan açıklamasında belirtilen hata, eksik ya da kusurlar içine sinmediyse de geçerlidir. Yani, ürün ilandaki gibi çıkmazsa, seni uğraştırmadan geri alıyoruz. Tek yapman gereken ürünü hiç kullanmadan ve orijinal ambalajında ise ambalajına zarar vermeden iade kargo kodu üretip kargolamak. Kargon ücretsiz gider, ödemen eksiksiz olarak kartına iade edilir.

Banayeni'de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir, memnun kalmadığın bir ürünü dert etmeden iade edebilirsin. İkinci el alışverişte yeni bir güven dönemi seni bekliyor.

Banayeni ile Güvenli İkinci El Alışveriş

İlan Ver

Akakçe’den Banayeni ile ilan vererek satıcı olmak çok kolay! Akakçe kataloğu sayesinde ilan vereceğin ürünü bulabilir, sıfır fiyatını görüntüleyerek ikinci el fiyatını belirleyebilirsin! Düşük komisyon oranları ile kârlı satışlar yaparak dilediğin ürünü ilana koyabilirsin. İkinci ele özel pazar yeri olarak ihtiyaçlarınıza cevap veren Banayeni’de hem için rahat olsun hem de paran cebinde kalsın. Satış yaparken ürün özelliklerini detaylı şekilde girerek hem satış oranlarını artırabilir hem de avantajlı kargo fiyatları ile ikinci el satışındaki kârını artırabilirsin! Doğru ve kaliteli ürün fotoğrafları ile de alışverişçilerin dikkatini çekebilir, doğru fiyatlandırma sayesinde sana eski olanları başkaları için yeni bir deneyime dönüştürebilirsin. Sen de gel, Banayeni ile dilediğin gibi al sat, ikinci elde yenilikleri keşfet!

Web sitemizi ziyaret etmek için tıklayınız.

Instagram sayfamızı ziyaret etmek için tıklayınız.

Hemen üye olmak için tıklayınız.

Hemen ilan vermek için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banayeni -- 14 Nisan 2025; 15:17:19 >

• Tüm testleri Banayeni ekspertiz ekibi tarafından yapılmış, sıfır ayarında MacBook Air, peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla seni bekliyor! Banayeni güvencesiyle satın almak için hemen tıkla.
    www.banayeni.com
    MacBook Air M1 16 GB 512 GB SSD 13.3" Z1280008GTU/A Notebook Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
    https://www.banayeni.com/macbook-air-m1-16-gb-512-gb-ssd-13-3-z1280008gtu-a-notebook-by-19519276

• Yenilenmiş Apple iPhone 14 Pro Max, 12 aya varan taksit seçeneğiyle Banayeni’de satışta! Tüm detayları görmek ve satın almak için linke tıkla
    www.banayeni.com
    iPhone 14 Pro Max 128 GB Mor Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
    https://www.banayeni.com/iphone-14-pro-max-128-gb-mor-by-1170792?ilan=5908030

• Eski laptopun ne olacak diye düşünme!
    Banayeni’de kolayca sat, yeniye yer aç.

www.banayeni.com
    İkinci El Laptop ve Notebook Fiyatları ve Modelleri - Banayeni
    https://www.banayeni.com/laptop-ve-notebook-c-382?s=500200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banayeni -- 11 Nisan 2025; 16:52:24 >

• Üye oldum şu malum ikinci el sitesine rakip gelmesine sevindim. Bende ürün satmaya başlayacağım en kısa zamanda. Başarılarınızın devamını dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim böyle uygulamaların alternatiflerin artması sevindirici

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. şehir bazında aratma butonu aktif değil mi yoksa ben mi bulamadım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer ikinci el sitesindeki su probleme cozum bulmadan açılacak hiç bir ikinci el sitesi tutmaz pazarlığı kaldırmak veya iade garantisi getirmek birşeyi değiştirmez pazarlığı kaldırmak belki kötü bile olabilir iade garantisi zaten diğer sitedede var. Siz su probleme odaklanın. Ben Ali kişisine bir ekran kartı sattım ama Ali kişisi art niyetli. Ekran kartı eline ulaştı alide aynı ekran kartının bozuk olanı var ve Ali size ulaştı dediki bu adam bana bozuk ürün gönderdi iade istiyorum kutunun içine de kendi bozuk ekran kartını koydu gönderdi. Veya laptop aldı Ali kişisi ama kötü niyetli işte laptopun içini açıp ihtiyaç duyduğu yedek parçaları çıkardı ve bu laptop kusurlu bozuk dedi laptopu geri gönderdi ne yapacaksınız ? Mahkemeye gidin aranızda çözün diyorsanız o iş yaş hemşerim mahkeme nerden bilsin laptopun içine ben 1 TB SSD taktimmi takmadimmi. Art niyetli alıcınin bunu çalıp calmadigini nerden bilsin ? Bu sorunu çözmeden hiç bir ikinci el platformu bir işe yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederiz!
    İkinci el alışverişin daha kolay, güvenli ve keyifli hale gelmesi için çalışıyoruz.

Linke tıklayarak ilan verebilirsin.
    www.banayeni.com
    Banayeni’de avantaj bitmez!
    https://www.banayeni.com/kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banayeni -- 14 Nisan 2025; 16:18:45 >

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt
    İkinci el alışverişin daha kolay, güvenli ve keyifli hale gelmesi için çalışıyoruz.

Sen de Banayeni uygulamasını indirerek hemen ilan verebilirsin.
    play.google.com
    Banayeni - İkinci El Al ve Sat - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.banayeni.banayeni&hl=tr

• muhtesemmatrix M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilgin için teşekkür ederiz!

Banayeni’de, yüz yüze alışverişten doğacak riskleri ortadan kaldırmak adına fiyatlar pazarlığa kapalıdır. Bununla birlikte Mardin'den Manisa'ya güvenli alışveriş sözü vermekteyiz. Bu yüzden şehir seçimi bulunmamaktadır. Sen de Banayeni'yi deneyimleyerek güvenli bir şekilde ürün satabilir ve alabilirsin
  • MrTyln M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilgin için teşekkür ederiz!

İkinci el sektöründe belirttiğin gibi art niyetli kişiler tarafından orijinal ürünün değiştirilerek iade edilmesi gibi problemlerden dolayı kullanıcılar ikinci el alışverişten çekinmekteler.

Banayeni İade Garantisi tam olarak ikinci el sektöründe yaşanan ve yaşanması olası bu problemlere çözüm bulmak adına kurulan bir sistemdir.

Sektörde benzeri olmayan Banayeni İade Garantisi kapsamındaki ürünlerde paketleme öncesinde ve sonrasında ürüne ait detaylı fotoğraflar ve videolar ile ürün kayıt altına alınmakta, herhangi bir iade talebinde ürün Banayeni Operasyon Merkezine kargolanmakta ve detaylı eksper hizmeti ile ürünün tüm fonksiyonlarıyla gittiği gibi gelip gelmediği kamera kayıtlarıyla birlikte kontrol edilmektedir.

Tamamen ücretsiz olan Banayeni İade Garantisi hizmeti ile alıcıların ve satıcıların güven içerisinde alışveriş yapması sağlanmaktadır.Sen de Banayeni'yi deneyimleyerek güvenli bir şekilde ürün satabilir ve alabilirsin.

• İkinci elde sıfır konforunu yaşatan monitörler için hemen tıkla!
    Üstelik Banayeni İade Garantili seçenekler de mevcut!
    www.banayeni.com
    İkinci El Monitör Fiyatları ve Modelleri - Banayeni
    https://www.banayeni.com/monitor-c-100?s=500200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banayeni -- 15 Nisan 2025; 15:22:51 >

• Kullanmadığım PSP'mi buradan ilana koyacağım. Rekabetçi bir site olması gerçekten sevindirici.

• Oyun tutkunlarına hitap eden uygun fiyatlı ikinci el direksiyon setleri için linke tıkla
    www.banayeni.com
    İkinci El Direksiyon Seti Fiyatları ve Modelleri - Banayeni
    https://www.banayeni.com/direksiyon-seti-c-54?s=500200

• Vialpando kullanıcısına yanıt
    Hemen ilanını oluşturmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsin.
    www.banayeni.com
    Banayeni’de avantaj bitmez!
    https://www.banayeni.com/kampanyalar

• bende kullanıyorum 3 satışım var ama sevmediğim tek özelliği ürünleri müşteri teslim alınca 1 2 gün içinde onaylayıp hesaba atmıyor. 1 hafta bekletiyor. tek banayeni firması yapıyor bunu. başka hiç bir uygulamada yok bu.

• birde bir talebim var. ürün müşteriye ulaştıktan sonra bana mesaj atabileceği bir yer olması lazım. mesela kulaklık satıyorum kullanmadan önce sıfırlanması gerekebiliyor. müşteriler bunu bilmeden kulaklığın paketini açıp bozuk sanıp iade başlatabilir. bana ulaşırsa ben durumu anlatırım

• banayeni kullanıcısına yanıt
    Örneğin satıcı bir laptop ilanı açtı. Laptop çalışırken videosunu da çekip yükledi fakat videodan sonra harddiski söküp bana yolladı. Bu tarz durumlara karşı bir çözümünüz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geri bildirimini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.

Banayeni olarak alıcıların ürünü onaylaması sonrasında, hem alıcının memnuniyetinden emin olmak hem de güvenli alışverişi sağlamak adına bir bekleme süresi uyguluyoruz. Ancak bu sürenin daha da iyileştirilebilmesi için ekip olarak çalışmalarımız devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banayeni -- 16 Nisan 2025; 15:51:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.