Şimdi Ara

Bandwidth hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim işyerinde şirketin internet sitesi için ve internet için bir server bilgisayar var..

ben bu bilgisayardan bağlı şubelerimize destek dosyaları atıyorum ve linkini şubelere gönderiyorum ve dosyayı indiriyorlar..

aynı yere parçalar halinde film kopyalıyorum ve rapishare'in remote upload özelliği ile çok kısa zamanda upload ediyorum
    (700 mb'lık filmi 3 - 4 dakikada upload ettim)

Bandwidth hakkında pek bilgim yok.. bu şekilde film upload etmeye devam edersem Bandwidth bitme olasılığı var mı.. yoksa server bilgisayar olduğu için Bandwidth sınırsız mıdır?

internet bağlantı hızı 35 mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 9 Şubat 2009; 23:34:58 >

• mantıken serverler'da kota UPLOAD için oluyor. yani kullanıcı indirme yaparken server upload yapıyor...
    sen de film yüklerken upload yapmış oluyorsun. bence kotadan yiyorsun...
    en kesin bilgi hizmet aldığınız yer ile ilgili bilgi edinmeniz.. size 35 mbs hizmet sunan yerin kota koyup koymadığını bir şekilde öğrenmeniz gerekiyor... yoksa sıkıntı olabilir

ki bence bandwidth limiti vardır
  • bağlantıyı gisad'tan alıyoruz ama muhattab olabileceğim kimseyi bilmiyorum..
  • büyük ihtimal bandwidth sınırınız vardır.
    Servis sağlayıcınızdan bilgi alın aksi taktirde büyük sıfırlı bir fatura gelebilir :)

quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

arkadaşlar bizim işyerinde şirketin internet sitesi için ve internet için bir server bilgisayar var..

ben bu bilgisayardan bağlı şubelerimize destek dosyaları atıyorum ve linkini şubelere gönderiyorum ve dosyayı indiriyorlar..

aynı yere parçalar halinde film kopyalıyorum ve rapishare'in remote upload özelliği ile çok kısa zamanda upload ediyorum
    (700 mb'lık filmi 3 - 4 dakikada upload ettim)

Bandwidth hakkında pek bilgim yok.. bu şekilde film upload etmeye devam edersem Bandwidth bitme olasılığı var mı.. yoksa server bilgisayar olduğu için Bandwidth sınırsız mıdır?

internet bağlantı hızı 35 mbps

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.