arkadaslar bana bandwithi yüksek olan free host lazım.mb tıda en az 100 olmalı var mı böle bir site
www.domaindlx.com ... Free Domain Name* • 1000 MB Web Space • 30 GB Web Traffic • 400 Email Accts • ASP/ASP.NET/PHP • MS Access/MySQL • Web Site Builder • Web Hosting ... bu da brinskter
ok saolun peki ben oraya dosya nasıl atacağım ingilizcem pek iyi değildirde... mesela ses dosyaları atacam yardımcı olur musunuz
nasıl memnun etmeyebilir kaç mb ki?aylık
file manager'a gir orada upload bölümü var oradan single upload files'tan tek tek dosyaları veya zipli dosyaları atmak istersen unzip diye bir bölüm var ordan attığın zaman zipli dosyayı otomatik açıyor ok... bandwith'i biraz düşük şu anda tam hatırlamıyorum kaç olduğunu sitede yazar ama çok ziyaretçin varsa tavsiye etmem..benim site çok hit alıyodu bir zamanlar ve o zaman site arada bir kendi kendine kapanıyodu açıkçası çile bence çok uygun paralı hostlar var eğer ciddi bir çalışma yapıyorsan heba etme buralarda..
haklısın evet ama yukarıda 30 gb demişsin
ama o domaindlx değil kiwww.brinkster .com... bu site de iyi ama reklamları bozuyor işi..ona bakarsan domaindlx teki reklam çok az ve en altta:-)
ama brinkster free değil ki?
http://www.brinkster.com/Hosting/Educational.aspx usta biraz daha dikkatli incele kolay gelsin... Educational Package Features FREE Brinkster Control Panel 15 MB WEB SPACE 500 MB WEB TRAFFIC (limited to 16.7 mb web traffic per day) 24/7/365 E-MAIL SUPPORT WEB BASED SITE ManaGeR
ana tabii bu 15 mb sana yetmez...
ok bunlara bakılırsa ilk verdiğin adres daha iyi 1000 mb badwithde yeter gibi
evet abi yetmez baska bildiğin yok mu
fazla ziyaretçi yoksa bence bandwith olayını kafaya takma dostum..
abi şimdilik yok ama ne olur ilerde bilemem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme