< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DbA -- 20 Şubat 2019; 21:30:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DbA -- 20 Şubat 2019; 21:30:42 > |
Çin'den 10 yıldır falan bişeyler alıyorum ilk defa bu yıl ürün gümrüğe takıldı o da drone'du. Ortamlarda gümrük vergisini ödüyoruz deriz kim nerden bilecek hesabına dönmüş. Vergisi fazla çıkanı da iptal eder satmayız.
Banggood yıllardır favorilerimden biriydi ancak görüyorum ki onlarda küçük hesaplara üç kağıtlara başlamışlar. Dhgateden Gearbeste Dealextremeden buyincoinse focalpricea geekbuyinge lightintheboxa pandawille tinydeala tvc-malla zapalsa jdye kadar bize site çok gençler. Öyle Dhye 2 Janjanlı başlık açmakla iş bitmiyor bu piyasa Nokiayı sildi bitirdi 3-5 kıytırık Çinli sitesinimi yutmayacak? Kulaklık alacaktım orayada bakıyordum 10 dolar fazla verir Amazondan falan alırım şimdi. Hiç olmazsa kıvırmıyorlar. |
Merhaba arkadaşlar, aynı ayıbı banada yaptılar, bende roborock s50 sipariş verdim. Vergiler dahil olarak, 2 ay beklettikten sonra, ürünü tedarik edemeyeceklerini bildirdiler, Bu arada ürün hala satışta, cn depodan vergiler dagil sipariş verilebiliyor. 2 ay süresinde canlı mesajlaşmamızda merak etmeyin 15 gün sonra stoklarımızda, 5 gün sonra stoklarımızda diyip oyaladılar. Kesinlikle büyük ürünlerin ve gümrük vergisi ödeyecekleri hiç bir ürünü göndermiyorlar.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|