Şimdi Ara

***(BANIM KALDIRILDI)***Overwatch Tarafından Haksız Yere Banlandım!** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz uzun sürmüş kaldırılması, neyse ho
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

biraz uzun sürmüş kaldırılması, neyse ho
    Teşekkür ederim, 5 gün sürdü kaldırılması..
  • Arkadaşlar internette araştırırken bir sürü konu gördüm haksız yere ban yedim tarzında. Hepsinin steam profillerine bakıyorum hiçbirinin banı kaldırılmamış, bir tanesine bile rastlamadım banı kaldırılan, sadece bu bilindik profesyonel oyuncular var o kadar. Şimdi bu adamların banlarıda benimki gibi haksız mıdır acaba? Üzüldüm kimsenin açılmamış banı..
  • Kaldırılmasına sevindim dostum hesabın güzel emek içeren bi hesaptı.
  • Özür falan mı bekliyorsun anlamadım hile olmadığıma inanmayanlar falan diye yazmışsın. Prolardan daha iyi oynuyorum ama ban yedim diyen birisine ne yazmamız gerekiyordu? İyi oynadığını düşünüyorsan faceit falan takıl git pro ol.

Edit: awpersen ger ülkede awper eksiği var aynı sol bek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 9 Haziran 2018; 19:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Özür falan mı bekliyorsun anlamadım hile olmadığıma inanmayanlar falan diye yazmışsın. Prolardan daha iyi oynuyorum ama ban yedim diyen birisine ne yazmamız gerekiyordu? İyi oynadığını düşünüyorsan faceit falan takıl git pro ol.

Edit: awpersen ger ülkede awper eksiği var aynı sol bek gibi
    Ne yazmamız gerekiyordu ne demek? Bakın konumda ne yazmışım:

"Lütfen "hile kullanmışsındır kesin" tarzı mesajlar atmayın, bende bu tip konuları görünce böyle bir tepki verirdim taki başıma gelinceye kadar. Sizden ricam eğer konuyla ilgili bilgi sahibiyseniz bana yardımcı olun. Bu benim için çok önemli, peşini bırakmayacağım.."

Altı çizili bölümü iyi okuyun. Herhangi bir yorum yapmanıza gerek yoktu zaten. Prolardan iyi oynuyorum ban yedim demedim hiçbir zaman! Haksız yere ban yedim yardımcı olun diye konu açtım, yorumlarda da aim olarak prolar kadar iyiyim belki bu yüzden ban yemişimdir diye çıkarımda bulundum. Halada arkasındayım bu sözümün, insanlar neden buna takıldı hala anlamış değilim, aktif olarak oynamaya başlasam çok rahatlıkla pro seviyesinde oynayacağımdan hiç şüphem yok, bu çok olağan dışı bir şey değil ki, çok büyütüyorsunuz proları. Son 1-1.5 yıldır hiçbir platformda rekabetçi oynamıyorum, sıkıldım oyundan, ondan önce faceit, esea gibi platformlarda oynuyordum, küçük çaplı takımlarda da oynadım ancak şuanda sadece casual olarak takılıyorum ve pro arenasını takip ediyorum o kadar ve oyunu da seviyorum, rakibi yok. Banım açılmadan önce banım açılmaz ama açılırsa bu işi bir ileri seviyeye götürsem mi, banlanacak kadar iyiysem bir şansım olabilir diye espriler yaparken bir baktım banım kaldırılmış.

Evet awper'ım..

• quote:

Orijinalden alıntı: CALISKAN16

Kaldırılmasına sevindim dostum hesabın güzel emek içeren bi hesaptı.
    Teşekkür ederim..
  • .M.S.A. kullanıcısına yanıt
    Faceit linkini atsana bi maclarina statslarina leveline falan bakalim aimi guzel kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay hadi bakalım geçmiş olsun demek hile değilmişşin harbiden
  • aimim çok iyiden sonrasını okumadım

• Benımde bır arkadasım ban yemısdı bugun kaldırılmıs hemen foruma senın konuya geldım :) senınkıde kaldırılmıs hadı gozun aydın
    inan cok sevındım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lickshoot

Faceit linkini atsana bi maclarina statslarina leveline falan bakalim aimi guzel kardesim
    Hocam bırakın artık şu muhabbeti konu ban ile ilgili, benim banım kaldırılmış burada sizin dert ettiğiniz şeye bakın. Ben novayım ve gamepad ile oynuyorum oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

aimim çok iyiden sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: HaYTo

Benımde bır arkadasım ban yemısdı bugun kaldırılmıs hemen foruma senın konuya geldım :) senınkıde kaldırılmıs hadı gozun aydın
    inan cok sevındım
    Teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

vay hadi bakalım geçmiş olsun demek hile değilmişşin harbiden
    Sağolun ama söyledim sizlere, bu kadar kesin konuşmayın açık fikirli olun diye..
  • Sana demiştim
  • Ben sana ne zaman hile kullandın dedım ? benım adımıda yazmıs orraya bak artıst ya
  • İlginç.. Benimde haksız ow yiyen bir hesabım var.. Acaba işe yarar mı yapsam ? Attığın mail metnini ve göndereceğimiz mail adresini özel mesajdan gönderebilir misin? Bir de biz deneyelim şansımızı
  • İlgi ile okudum. Geçmiş olsun diyelim o zaman. Tekrarlanmaması ümidi ile...
  • öyle bir olayla karşılaşmamıza karşın özelden metni atabilme şansın var mıdır dostum. Konunu takip ediyordum sevindim adına. Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.