< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz1032 -- 18 Kasım 2019; 10:53:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armynel -- 23 Kasım 2019; 13:39:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yıl 2020 haziran aynı senaryo satışta bulunan gelinliğime geldi ama bu defa fark adresin ANKARA da olması banka maili felan geldi gelen mail adresi şüpheli ne yapabilirim yasal olarak acaba |
Yıl olmuş 2020 temmuz Halen devam ediyor. Bugün sahibinden e koyduğum fossil akıllı saat icin mesaj atıldı. Yalnız benim ki sizinkkler gibi incirlik ussunde değilde direkt nijerya da gorevli bir amerikan askeri kaptanmış hesapta. Ismi ahmed abdulfatai diye biri. Demek turkiye ye kullandıkları ismi yabancilik cekmeyelim diye musluman ismi kullanıyorlar. Tam sevindim musteri çıktı diye. Paketi de hazırladım. Son anda google da arattim. Ilk ekşi konusunda gördüm. Biraz daha didikledim meğerse forum da da varmış. Az daha yiyorduk. Ucuz yirttik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 8 Temmuz 2020; 17:59:33 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |