Şimdi Ara

Bank of America lütfen Yardım !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
18.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada yazdi 4800 laptopa 1200 de kargoya odeme yapayim diye
    O dk anladim girgira sardim
    Para biyanni Mal bi yanni
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Screenshot 20190417 140723
    https://hizliresim.com/4j5XGY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl 2019 aylardan Haziran...
    Bana da dadandı şerefsizler.Ama yer mi Anadolu çocuğu.Google’dan bi kaç araştırma yaptım ve yemedim :)
    Benimkiler de Nijeryalı.Herife diyorum ki sana güvenmiyorum;Allah’a güven diyor.Tövbe tövbeee.

• yıl olmuş 2019 temmuz hala aynı dolandırıcılığı deniyorlar. sahibindene koyduğum ilana mesaj atmış nijeryalı amcamız :d dünyada bilgisayar kalmamış gibi sahibindene girip benim ilanı bulmuş.
  • Benim tabletede talip oldu biri , işi profesyonelliğe dökmüşler wathsapp üzerinden görüştük abd askeriymişte incirlikte görev yapıyormuş. Dedim tamam orda sana elden teslim edeyim , yok amcam var nijeryada cocacola companyde çalışıyor falan ve ünlü mail geldi bank of americadan. Adres profil fotosu senaryo çok sağlamdı.gelen mailde baya resmi ve inandırıcı.

• Hala deniyorlar arkadaş benim kulaklığa sardı bitaneside , senaryo full aynı 10 yılda hiçbişi değiştirmemişler.
  • Evet devam ediyorlar, bizim biraderide kandırmaya çalışmışlar bide mail atmışlar.

Bank of America lütfen Yardım !!!

mail komedi yalnız
     Bank of America lütfen Yardım !!!

• Dün akşamda bana sardılar antika bir eşyayı 15.000TL vereyim 500tl de kargo parası göndereyim dedi. Başta gerçek sandım tamam dedim adımı soyadımı e postamı ıbanımı istedi gönderdim. Sabah 8 de bana gönderdiğini yazmış. e posta gelecek dedi geldi. ödendiğine dair yazılar vardı. Adanada incirlik te çalışıyor kendisi askermiş nijeryada yaşayan kuzeni için hediye alıyorum dedi. Adresi de verdi. kargoya verip dekontu ve takip numarasını taratıp gönderdiğim taktirde paranın bana geleceğini söyledi. Buda şüphelendirdi hangi banka ödeme için kargo takip numarası ister alış veriş sitesimi bu :) olmaz dedim önce para gelsin sonra dedim. O arada araştırmaya girdim ve burayı buldum. Çok yoğunum gönderiyorsan gönder yoksa kalsın gibisinden birşey yazdı bende dolandırıcı olduğunu söyledim. birdaha yazmadı.

Arkadaşlar yurt içi de dışı da aynı hiç bir banka kargo takip numarasını gönderin öyle ödeme yapacağız demez. Alış veriş sitesimi bu. Sakın böyle oyunlara gelip bu gavurlara para kaptırmayın. :)

• selamlar,

bana da yüce bankofamerica'dan gelen maili öne sürerek ürünü kargolamamı söylediler. spama düşün bir maile güvenip kargolamadım:) dikkat edin.

bana yazan numara da şu: +234 905 480 5750

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz1032 -- 18 Kasım 2019; 10:53:13 >
  • Banada bugün yazdılar,salatalık koyup gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armynel -- 23 Kasım 2019; 13:39:16 >
  • armynel kullanıcısına yanıt
    Salatalığa yazık, iyi cacık olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster laptopumu sahibindene koyduğumda bana da böyle bir mesaj geldi. Kadın incirlik üssünde askermiş. Nijeryadaki kuzenine hediye olarak almak istedi. Sonrasında buna benzer bi mail geldi. Para iite belli bir süre sonra hesabıma geçicekmiş falan. Sonrası ırkçılıkla sonuçlandı. Eğlenceliydi ama

• Bugün bana da denk geldi bir tane. Bir tuhaflık sezdimötabi 1200 tl ilk ürüne 300 kargo 1500 ben göndereyim hemen dedi. Israr etti. En son Adana adresi ver oraya göndereyim dedim arka arkaya mesaj atan kişiden o saatten beri ses çıkmıyor. Bana da whatsapp dan Adana’da çalışıyorum coca coladaki kuzenime Güney Afrika’ya göndereceğim diye mesaj attı. Suriye’ye görevli gidecekmiş o yüzden benim yollamam lazımmış ama o Nijerya falan demedi. Numaraya baktım Nijerya tuhaflık var dedim. Google dan numarayı aratınca forum çıktı hemen meğer 10 yıldır aynı numarayı yapıyorlarmış. Ben hesap numarası falan vermedim. Yurtdışına göndermem istersen Adana’ya göndereyim dedim . O saatten beri ses Yok

• deniz1032 kullanıcısına yanıt
    Bana gelen mesaj da bu numaradandı

• Aynı olay benim de dün başıma geldi. TL hesabıma dolar yatırılacağına ait bank of america bankasın dan mail geldi. Mail de bankanın dışarı dan çekilmiş vesikalık fotoğrafı bile var koca banka kendi şubesinin resmini maille mi atacak komedi valla. Ayrıca ürünü gönderdiğim de dekontu bankaya mail atacakmışım. Koca bankanın işi gücü yok dekont takibi mi yapacak. Kıllanmıştım gene de araştırayım da içim rahat etsin dedim, zaten para gelmeden ürün göndermem ama olay nedir çözmek istedim ve karşıma Donanım haber forum sitesi çıktı. Bu konuyu açana tşk ederim. Adamlar demek ki 10 yıl dan fazla milleti dolandırıyor bu şekil de.

ARKADAŞLAR PARA HESABINIZA YATMADAN HİÇ BİR ZAMAN ÜRÜN TESLİM EDİLMEZ, EĞER SİZE İTİBAR ETMİYORSA BASIP GELİP GÖREREK ELDEN TESLİM ALSIN. MESAFELER AŞKI ÖLDÜRMEZ. :)
  • yıl 2020 haziran aynı senaryo satışta bulunan gelinliğime geldi ama bu defa fark adresin ANKARA da olması banka maili felan geldi gelen mail adresi şüpheli ne yapabilirim yasal olarak acaba

• Evet arkadaşlar aynı durumla karşı karşıyayım. Tarih 2020 Haziran. Gelinlik ilanına geldiler. Nijerya'daki amcası evlenecekmiş de yengesine 2.el gelinlik hediye alıyormuş. Eşimle oturduk Nijerya, amcası, yengesi, 2.el, hediye kelimelerini biraraya getirip anlamlandırmaya çalışıyoruz çok saçma geliyor Neyse yine de kötü düşünmedik gönderecektik konuştuk anlaştık falan. Gelen maili inceledim yine içimde bir kurt dolanıyor. Dur bakayım bi yazayım dedim Google biradere. Heralde verilmiş sadakam varmış ki burayı buldum. Şu an kendimi gözüaçık sanıp bunlara inandığım için utanayım mı yoksa erken farkettiğim için sevineyim mi bilemedim. Konuyu açıp paylaşım yapan herkese çok teşekkürler.

Bana ulaşan kendini Ali Click diye tanıttı. İncirlik'te askermiş. Amcası Nijerya Üniversitesi'nde görevliymiş. Numarası da +234 904 882 8032

• Yıl olmuş 2020 temmuz

Halen devam ediyor.

Bugün sahibinden e koyduğum fossil akıllı saat icin mesaj atıldı. Yalnız benim ki sizinkkler gibi incirlik ussunde değilde direkt nijerya da gorevli bir amerikan askeri kaptanmış hesapta. Ismi ahmed abdulfatai diye biri. Demek turkiye ye kullandıkları ismi yabancilik cekmeyelim diye musluman ismi kullanıyorlar.

Tam sevindim musteri çıktı diye. Paketi de hazırladım. Son anda google da arattim. Ilk ekşi konusunda gördüm. Biraz daha didikledim meğerse forum da da varmış.

Az daha yiyorduk. Ucuz yirttik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 8 Temmuz 2020; 17:59:33 >
  • Bu kişilerle nasıl iletişime geçerim arkadaşlar hangi ilanlara geliyorlar?

Kargoya patlıcan koysam, veya çok iyi paketleyip dışkı, böcek gibi şeyler koyup göndersem ne olur?

• Bir insan neden satıcı konumunda iken ve para gelmeden önce kargolamayı düşünür ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 14 eylül 2020 usanmadılar. Adam asker fotosu koymuş. İngilizcesi gayet iyi. Sabah seviniyorum anasını satayım para gelecek diye. Bir uyandım email. Bankofamerica %95 gönderildi felan filan. İlk önce aşırı şüphelendim. Sonra dedim adama para gelsin önce kıvırdı baya. Dedim ben napcam? Ürünü göndermedim ve araştırmaya koyuldum. 2009 donanım haber konusunu görünce ohhhhhhhhhhhh çektim. 2009 olsa bile bakalım neymiş diye okudum. Şaşırdım dolandırıcılıkmış. 2020ye kadar devam etmişler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.